Setari Cookie-uri

Cum te machiezi la o sedinta business

O sedinta la birou, o intalnire de afaceri sau un interviu pentru un job nou: toate sunt ocazii in care trebuie sa fii impecabila. Sa ai o tinuta bine aleasa, accesoriile potrivite si machiajul adecvat, precum si coafura potrivita.

Asa ca, pentru ca tu sa fii bine imbracata si prezentabila, astazi am cautat cateva stiluri de make-up office din care a te inspiri, ca sa stii cum te machiezi la o sedinta business. Inspira-te de la cele mai chic vedete de la Hollywood si din stilurile de make-up alese de ele.

Kate Hudson alege un stil natural

Te poti inspira din machiajul natural al lui Kate Hudson si poti alege la urmatoarea sedinta de la birou, sa fii ingrijita si atat!

Nu e putin lucru sa ai o piele sanatoasa si radianta si un par frumos. Asa ca look-ul natural nu se obtine atat de usor precum crezi. Hidrateaza-ti pielea mereu, foloseste priduse organice si doar mici accente de cosmetice: mascara la ochi si un ruj mat in nuanta buzelor sau doar un balsam transparent.

When a dress makes a girl feel all...😍 @michaelkors 💋💋 #PhotoShootDay #NYC #MichaelKors

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Citește și:

Tonuri pastelate si ochi accentuati la Blake Lively

Daca tot e vara si nuantele calde, pastelate se poarta, de ce sa nu porti un machiaj vibrant la sedinta office?

Inspira-te din stilul lui Blake Lively si alege sa iti accentuezi ochii cu un eyeliner in tonul irisului. Putin blush in obraji, un roziu trandafir pe buze si parul in bucle lejere, naturale.

Invata cum te machiezi la o sedinta business de la Victoria Beckham

Daca nici Victoria Beckham nu este femeie de afaceri, atunci nu stiu de la cine ai putea sa te inspiri sa stii cum te machiezi la o sedinta business.

Ea a ales un Smokey Eyes cu un usor cat-eye in degrade pe arcada si un ruj intr-o nuanta naturala, nude.

Citește și:

VB and the three B's!! Love you ladies!! @sarah_blundell @natalielewis13w #ruthdavies 📸 @wendyrowe @kenpaves #blondambition

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Jessica Alba alege buze colorate

O alta vedete de la Hollywood devenita femeie de afaceri de success iti dezvaluie inca un make-up office adecvat si feminin in acelasi timp.

Jessica Alba opteaza pentru machiaj natural, cu putin fond de ten, un strop de mascara si accent pe buze. Un ruj mat, colorat, dar intr-un strat usor, rezistent la transfer va atrage atentia la buzele tale. Cine va mai fi atent la prezentare?

#wcw Loved celebrating an evening of #essentialwomen, hosted by @cuyana and their nonprofit partner @heartofvip honoring @emilyandmeritt. It's all about recognizing female strength, women empowering women, and giving back. ❤️❤️

Citește și:

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Sursa foto front page – Magdalena Ferreira Lamas/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.