Setari Cookie-uri

9 decorațiuni luminoase de Crăciun pentru cea mai caldă atmosferă

Decorațiunile luminoase de Crăciun îți pot transforma casa într-una ca-n povesti, așa cum vezi și în filmele de iarnă. Dacă te-ai întrebat ce anume să alegi pentru casa ta, ca să devină una care rivalizează cu cele pe care le vezi prin revistele de design, să știi că nu ai nevoie decât de niște accesorii decorative pentru sărbători. Am ales noi câteva decorațiuni luminoase pentru tine.

Ne place să credem că fiecare cămin își va găsi de sărbători un anumit colț în care lumea va putea evada preț de câteva minute pentru a se relaxa. Dar nu este o regulă să limitezi zona de destindere, așa că cel mai bine "schimbi" întreaga locuință. Nu trebuie decât să o îmbraci cu mici “artificii” ornamentale de sezon și Crăciunul poate veni mai repede; iată câteva idei:

Decorațiuni luminoase de Crăciun: căsuțe în miniatură

Căsuțele în miniatură sunt o atracție interesantă și zglobie atât pentru copii, cât și pentru adulții care retrăiesc anii naivității și ai inocenței, când se bucurau de cadouri.

Citește și:

Schițate pentru a deveni decorațiuni luminoase de Crăciun, aceste două căbănuțe pot deveni punctul central pentru când îți vei întâmpina musafirii în living. Unul care va avea o ambianță mai primitoare îndată ce acestea vor fi activate, împrăștiind nu doar bucurie, ci și frumusețe. Am optat pentru două variante feerice, dar tu poți urmări să vezi ce alte propuneri te atrag.

decoratiuni luminoase de craciun

Decorațiune luminoasă cupolă Decorațiune Crăciun Welcome

Decorațiuni sărbători de iarnă pentru masa de Crăciun

Masa de Crăciun se ia în familie și alături de prieteni. Și nu doar meniul este important atunci când îți aștepți invitații, dar și modul în care această masă tradițională este așezată.

Am găsit în online două decorațiuni pentru masa de sărbători, care vor face ca cina din seara de Ajun să fie una mai liniștită, mai frumoasă.

Citește și:

Fie că optezi pentru o candelă îmbrăcată ca într-un glob, pentru o decorațiune din sticlă sau pentru niște sfeșnice cu lumânări cu LED, știi sigur că nu vei da greș cu aranjarea zonei de dining.

decoratiuni sarbatori de iarna

Decorațiune din sticlă Candelă de Crăciun Sfeșnic cu LED

Ornamente de Crăciun pentru camera de zi

Sărbătorile de iarnă înseamnă să faci curățenie generală, dar și să gândești cum să faci o atmosferă demnă de poveștile în care lumea se cuibărește în fața unui șemineu și bea niște ciocolată caldă sau vin fiert.

Dacă stai la apartament, ideea de șemineu se anulează din start, așa că ar fi cazul să iei în considerare ideea de a obține acea atmosferă recreativă și caldă cu niște ornamente de Crăciun pentru cameră. Acestea se bazează pe lumina discretă și ambientală pentru a te ajuta să obții un cadru fain.

Citește și:

Ornamente de Crăciun

Om de zăpadă luminos Căprioara decorativă

Decorațiuni de Crăciun: felinar cu LED pentru o casă colorată în lumină relaxantă

Dacă îți plac filmele de epocă, cele care te trimit în trecut, cu siguranță că știi despre ce îți vorbesc când te rog să îți imaginezi niște personaje cutreierând o uliță ninsă, iar pe fundal niște copii se dau cu sania. Ei bine, de aici nu lipsește niciodată un felinar.

Pentru a obține același efect alinător și care invită la liniște, la contemplare și la bucuria unor sărbători în familie, poți opta pentru un felinar cu LED care să lumineze casa în tonuri odihnitoare - produsul este prevăzut cu timer și întrerupător pentru ușurință în utilizare.

decoratiuni de Craciun

Vezi detalii felinar cu LED

Set 6 decorațiuni luminoase suspendabile Reindeers In The Woods

Citește și:

Aproape că ai terminat cu detaliile care să te ajute să pui la punct tot ce ți-ai propus în obținerea unui loc care invită la recreare. Dar ar mai fi un lucru pe care să îl iei în considerare - tavanul.

În acest an, de Crăciun, poți alege să agăți și niște lucrușoare care să îți împodobească și zona de sus. Așa se face că am găsit un set cu 6 decorațiuni luminoase suspendabile, potrivite pentru sărbătorile de iarnă. Funcționează cu baterii, sunt făcute din lemn (deci reutilizabile) și au modele diferite pentru un efect minunat.

Dar aceste decorațiuni luminoase la set tip căsuțe de turtă dulce pot fi prinse și în bradul de Crăciun.

decorațiuni luminoase de Crăciun de pus în brad

Vezi decorațiune luminoasă în set pentru bradul de Crăciun

Vine iarna, bine-mi pare! Iată că deja au căzut și primele ninsori si probabil ca toată zăpada aia care a acoperit orașul te încântă și îți dă un impuls pentru a te plimba pe străduțe. Cu toate că vremea nu este prea prietenoasă, dar niciodată nu este prea devreme să te bucuri de Crăciun și să îi grăbești venirea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.