Setari Cookie-uri

Dresurile tip tatuaj: păcălesc vremea și... privirile!

Nu știu dacă voi avea vreodată curajul să îmi fac un tatuaj. Dar noroc că există dresurile tip tatuaj care păcălesc privirile și induc impresia că ai avea tatuaje. Dar nu doar ochii celorlalți sunt păcăliți de astfel de iluzii optice, ci și vremea, căci minunile acestea țin și de cald în timpul acesta, nehotărât încă, de toamnă.

Nici la astfel de dresuri cu model tip tatuaj nu cred că aș fi ajuns prea curând, dacă nu aș fi descoperit modelul simpatic care să mă atragă. Mie îmi plac la nebunie păsările – sunt simbol de libertate și energie pentru mine – iar faptul că am găsit aceste dresuri cu model tip tatuaj cu păsări m-a făcut să le testez și eu. Și m-am simțit tare bine purtându-le.

🕊️ Dresuri cu model tip tatuaj: pentru ținute ludice, dar perfecte și în sezonul de tranziție, când inclusiv soarele se joacă de-a v-ați ascunselea

🕊️ Dresuri cu model ca de tatuaj: variante mai îndrăznețe sau mai „cuminți”, după fiece stil

🕊️ Cum poți purta dresurile cu model tip tatuaj

Dresuri cu model tip tatuaj: pentru ținute ludice, dar perfecte și în sezonul de tranziție, când inclusiv soarele se joacă de-a v-ați ascunselea

Citește și:

Asemenea dresuri cu model tip tatuaj sunt jucăușe, țin suficient de bine de cald pe timp de toamnă târzie și sunt o opțiune ideală pentru o ținută ludică și plină de originalitate. La prima impresie, când am purtat aceste dresuri, nu puțin persoane m-au întrebat dacă mi-am făcut tatuaj. Semn că aceste dresuri cu model sunt create foarte bine, sunt de calitate, concepute astfel încât să pară cu adevărat ca și cum ai avea tatuaj.

dresuri cu model tip tatuaj cu păsări Fiore review cu foto

Vezi mai multe modele

Pe de altă parte, materialul de lycra din care sunt creați este unul de calitate, întrucât, pentru a se vedea ca un tatuaj modelul de pe dresuri, trebuie să fie suficient de transparent și bine finisat, să nu prezinte noduri și cusături cu aspect inestetic și, la fel de important, să fie rezistent… căci nu ai vrea să te trezești cu fire trase sau crăpături care să divulge micul tău secret în privința „tatuajului”. Așadar, mă bucur că aceste dresuri cu model cu păsări ce par tatuaje odată îmbrăcați bifează cu succes aceste criterii.

Citește și:

Dresuri cu model ca de tatuaj: variante mai îndrăznețe sau mai „cuminți”, după fiece stil

În plus, dresurile, cu excepția efectivă a părții cu model brodat cu păsări negre cu aspect de tatuaj, sunt culoarea piciorului, fapt ce ajută și mai mult la crearea contrastului necesar pentru a crea impresia de… tattoo. Partea de model negru a „tatuajului” de pe dresuri este cusută (mai degrabă brodată, de fapt) cumva peste materialul de lycra al dresurilor, așadar acesta e un semn că acești ciorapi sunt lucrați fin și cu atenție. Deci nu sunt pictate acele modele, cum ai crede la prima vedere, mai ales dacă ar fi vorba de niște tatuaje reale.

Astfel de dresuri cu model tip tatuaj se găsesc în mai multe modele în ceea ce privește tatuajul: fie sunt trasate „tatuajele” doar la nivelul gambei (cum a fost cazul dresurilor mele cu păsări), fie pe întreg piciorul; de asemenea, modelul se găsește atât pe fundal de material de lycra natural (tip culoarea piciorului – la fel, cum a fost și cazul meu) pentru a crea aspectul de tatuaj (în contrast cu culoarea pielii), fie pe culori ca negrul, unde, evident, nu se mai creează acel contrast peste model ca să mai putem vorbi de dresuri tip „tatuaj”.

Citește și:

dresuri cu model tip tatuaj simpatic Vezi mai multe modele

Dresurile cu model tip tatuaj sunt realizate din lycra delicat, sunt subțiri, însă suficient de rezistente, întrucât sunt fabricați din fibre elastice de calitate superioară. Au atât partea de chilot neîntărită, cât și întăritură invizibilă la vârful picioarelor.

Talia lor este clasică, iar în zona abdomenului au bandă elastică și moale cu presiune ușoară. Au clin de bumbac și cusături plate. Au o densitate de 20 DEN, deci nu sunt foarte groși, dar izolează destul de bine de frig, dat fiind că sunt din fibre de calitate. Eu m-am simțit destul de OK în ei, chiar și pe timp de vreme mai… răutăcioasă și cu soare ascuns, la început de toamnă. Sunt, așadar, ideali în sezon de tranziție. Și simpatici, ca să merite toată atenția noastră, mai ales când vrem să personalizăm o ținută și să ieșim din banal. ;)

Citește și:

Cum poți purta dresurile cu model tip tatuaj

Cred că astfel de dresuri cu model (tip tatuaj) se încadrează de minune la ținute urbane, de zi, unele funky, ludice, mai ales la concerte și festivaluri, în ținute office, dacă nu ai un dress code mai strict la birou, în outfituri elegante, dacă modelul de pe dresuri o permite; chiar și în ținute de seară, la ocazii speciale – la fel, dacă patternul de pe dresuri este unul mai elegant și feminin.

dresuri cu modl de tatuaj cu păsări review și păreri cu foto Vezi mai multe modele aici

De altfel, în outfituri de ocazii speciale, poți integra cu succes aceste dresuri cu model în varianta pe negru, unde modelul nu este atât de contrastant pentru a crea impresia de tatuaj, în ținute în care, poate, nu ar da tocmai bine un tatuaj, dar… un ciorap cu model elegant ar fi tocmai din film. :)

Citește și:

Eu m-am simțit foarte bine în aceste dresuri, sunt destul de confortabile, fine și subțiri, dar rezistente și făcând față cu brio pe timp de frig acceptabil. Chiar am făcut impresie datorită modelului simpatic de pe ele, cu păsări simpatice - un simbol drăguț, diafan și puternic ca semnificații. S-au integrat de minune în ținută jucăușă, mai copilărească, dar și cu fuste simple, negre, mai casual-chic, nu neapărat elegante. O să-i port și la birou, nu văd de ce nu aș face-o. ;) Merită, la cât de drăgălași și utili sunt, totodată!

Vizionare placuta


Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.