Setari Cookie-uri

Eyelinere de calitate pe bază de gel care țin și cu bugetul tău

Știu că vine vara. Și mai știu că nu vreau să renunț la ideea că în vara aceasta îmi va ieși acel machiaj cat-eye im-pe-ca-bil! Și cum căldura și transpirația (da, da, și noi, doamnele, mai transpirăm!) nu se au prea bine cu conturul ochilor, ce e de făcut, fetelor? Știu: voi porni în misiunea de a găsi eyelinere de calitate pe bază de gel, pe care le voi exploata cu farmec!

Am două planuri în vara ce vine: să stau cel puțin două săptămâni pe plajă, la mare (unde nu am nevoie de nici un machiaj!) și să-mi iasă super-bine machiajul cu tuș de ochi lichid, în stil retro, coadă de pisică, în restul de timp cât voi fi în oraș și nu la plajă, la mare.

Pentru mine și pentru alte dudui ca mine, care nu lasă nici măcar canicula să le strice machiajul am găsit soluția: eyelinere de precizie sau variante de tuș de ochi de calitate, numai bune pentru acel cat-eye retro, atât de șic în primăvară-vară 2018! Adio ochi mânjiți, adio linii în zigzag, adio mâini tremurânde sau dâre de machiaj! Renunță la creioane dermatografe și alege eyelinere de calitate pe bază de gel.

Dacă ești pasionată de look-ul tău, dacă vrei ca totul să fie impecabil, dacă vrei un pigment care să reziste și atunci când temperaturile cresc, dacă vrei o linie fină, trasată perfect, este cazul să alegi eyelinere de precizie! Într-o lume dominată de creioane dermatografe, variantele de eyeliner pe bază de gel conferă precizie și un timp mai scurt de aplicare, deci win-win! Chiar și pentru începătoare, puteți alege un tuș de ochi de calitate sau un eyeliner cremos, mai simplu de manevrat. Există chiar și variante de tuș de ochi lichid, waterproof, ideal la piscină! Serios, acum, un machiaj cu codiță la ochi, turban floral și cercei rotunzi gipsy-style și costumul de baie va străluci!

Citește și:

Eyelinere de calitate pe bază de gel - alege-le pentru a contura ochii!

Revenind la eyelinere de calitate pe bază de gel, îți mai spun că există și variante de geluri ușor de manevrat, variante tip marker, cu atât mai simplu de utilizat, și variante de cosmetice ce hidratează și fac pielea mai fină, încorporate în machiaj. De ce să te mai chinui cu creioane dermatografe care se întind, mânjesc și care nu creează o linie continuă, elegantă, când poți alege un tuș de ochi de calitate?

Eu îți recomand să îți conturezi pleoapele cu eyelinere de calitate pe bază de gel. O variantă este cea gen tuș de ochi lichid, cu pensulă fină aplicatoare, potrivite perfect pentru un contur fin, exact la baza genelor. În general, acest gen de eyeliner nu te va dezamăgi, va rămâne fixat multe ori de la aplicare, datorită pigmenților rezistenți. La acest capitol voi baga și genul de eyelinere de precizie, cu pensulă gât-de-lebădă, îndoită, perfectă prin flexibilitate și materialul folosit la peri.

Citește și:

Alege eyelinere de calitate pe bază de gel

Alege eyelinere de calitate pe bază de gel

Adio machiajului mânjit, dacă alegi eyelinere de precizie sau tuș de ochi de calitate!

Poți alege, în loc de creioane dermatografe, și variante de linere solide, de tipul markerelor. Acestea sunt ușor de aplicat, nu se crapă după aplicare, nu se exfoliază, nu se strânge la colțul ochilor.

Găsești astfel de eyelinere de calitate pe bază de gel, stil marker și cu vârful îndoit, stil gât-de-lebădă, fapt ce va facilita trasarea unui contur al pleoapelor fin. Dacă încă exersezi conturul perfect, un tuș de ochi de calitate, fie stil creion retractabil, fie liner, îți va permite realizarea unei linii clare și precise. De fapt, tocmai precizia aceasta, cumulată cu rezistența și pigmentul saturat, intens, m-au determinat să renunț la creioane dermatografe și să aleg tuș de ochi lichid sau eyelinere de calitate pe bază de gel.

Citește și:

    Alege de aici eyelinere de calitate!

    Ceea ce mă face oricum fanul eyelinerelor sau produselor cu tuș lichid de ochi este faptul că nu va ieși niciodată un machiaj încărcat. Totul este cu finețe, elegant, plin de rafinament. Când foloseam creioane dermatografe (pe care le utilizez acum doar pentru machiaje smoky eyes, sau pentru degradeuri) se întâmpla adesea să obțin un rezultat încărcat, cu aspect ușor mânjit. Nu este cazul acestor eyelinere de calitate pe bază de gel, care, deși rezistente și precise, nu lasă aerul de încărcat, greoi.

    Aleg acum eyelinere de precizie și la machiajele de zi, în stil office dar și la ținutele de seară. Te sfătuiesc și pe tine să dai o șansă unui tuș de ochi de calitate, și dacă ești la început, alege un stick sau marker, te va ajuta!

    Citește și:

      Sursa foto front page – Unsplash

      Vizionare placuta


      Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.