Setari Cookie-uri

Produse de machiaj bune sub 20 lei: 6 sugestii

Nu trebuie sa scoti bani multi din buzunar ca sa obtii un machiaj profi la tine acasa. Online gasesti sute de produse cosmetice la preturi decente si de calitate.

Din cauza unor probleme cu tenul pe care le-am avut in urma cu cativa ani, ajusesem la concluzia ca trebuie sa investesc mai multi bani in produsele cosmetice.

Ma invinovateam ca pe o haina sau pe o pereche de adidasi sunt in stare sa platesc mult, dar ca sa am grija de fata mea nu ma intereseaza asa mult. Lucrurile nu stau totusi chiar asa.

Spre exemplu, desi tanjesc dupa un fond de ten care depaseste 200 de lei si despre care nici macar nu stiu daca o sa imi placa, dar sunt dispusa sa scot banii astia din buzunar, fondul de ten care mie imi prieste costa doar 70 de lei si face parte din categoria dermatocosmetice.

La fel si rujurile pe care le folosesc, nu le am de la cei mai renumiti producatori, in schimb sunt incantata de culoare, de textura, rezistenta si cum se vede pe buze.

Produse cosmetice la preturi mici

Produse de machiaj bune gasim peste tot in magazinele online. Le gasim la preturi mici desi sunt de la firme mari si nu te vor dezamagi.

Citește și:

Una dintre marile companii producatoare de produse cosmetice de calitate si ieftine este Rimmel. La ei gasesti un ruj mat semipermanent sub 20 de lei, in orice nuanta doresti.

Daca esti in cautarea unui baton corector care sa-ti acopere imperfectiunile, dar bugetul tau este limitat, poti sa il alegi tot pe cel de la Rimmel.

Au si un kit pentru sprancene care mie mi-a satisfacut nevoile.

Produse de machiaj bune si ieftine

Ruj rosu Kate Moss Baton corector Rimmel Ruj mat semipermanent

Produse de machiaj pentru toate buzunarele

Sunt pro truse de machiaj si prefer sa am o singura trusa cu peste 20 de culori decat sa detin mici farduri a cate doua culori. Asta pana cand trebuie sa merg in vacanta si imi dau seama ca trusa de machiaj ocupa prea mult loc in bagaj si oricum nu o sa folosesc toate culorile.

Asa ca pastrez mini truse de farduri cu 2, maxim 3 culori. Am gasit online toate nuantele la preturi foarte mici.

Citește și:

Rimelul, singurul produs cosmetic fara care nu as iesi din casa, se gaseste si el la un pret generos. Atata timp cat are o pensula care-mi alungeste genele si le ofera volum, compania care a produs rimelul nici nu ma intereseaza.

Produse de machiaj la preturi mici

Fard de pleoape Miss Sporty Rimel negru Miss Sporty Kit pentru sprancene Rimmel

Eu zic ca pentru vara asta, daca intentionezi sa-ti reimprospatezi trusa de machiaj, sa iti indrepti atentia catre magazinele online si produsele lor la preturi accesibile.

Astfel vei putea pune deoparte niste banuti ca sa te plimbi toata vara si sa te bucuri de momente de neuitat.

Si nu uita sa verifici data expirarii atat a produselor pe care urmeaza sa le cumperi, cat si a celor pe care le ai deja.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By ADfoto

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.