Setari Cookie-uri

Fusta cu broderie pretioasa: o varianta superba de Sarbatori

Little black dress. Rochia rosie de seara. Rochia de ocazie cu paiete. Rochia din dantela. Rochia cu corset senzual. Toate sunt variante chic pentru tinuta de Craciun sau pentru seara de Revelion.

Insa, toata lumea va purta variantele de mai sus. Asa ca, daca iti doresti un alt gen de tinuta de ocazie, alege o fusta cu broderie pretioasa si vei fi belle of the ball.

Daca nici in iarna aceasta nu porti o tinuta de seara cu fusta brodata nu stiu cand mai poti face asta! Toamna-iarna 2017-2018 este sezonul broderiilor pretioase, cu pietre, cristale, insertii din dantela sau alte materiale pretioase, cu margele, paiete, franjuri, sau chiar broderie perforata.

Este sezonul tinutelor feminine, fara doar si poate. Si este sezonul in care tinuta de sarbatori poate fi total altfel decat clasica. Altfel decat pana acum.

Si daca eu inca am o lista (pe care am trecut tinuta cu pantaloni si outfit cu fusta cu broderie pretioasa) din care sa imi aleg tinuta de sarbatori, si inca nu ma hotarasc, m-am gandit ca sigur mai sunt doamne ca mine. Doamne care vor sa ii ia pe toti prin surprindere cu un stil WOW!

Citește și:

Poarta o fusta cu broderie pretioasa in noaptea de Revelion

Poarta o tinuta de Revelion altfel! Alege sa porti o tinuta de seara cu fusta! Mai ales ca este sezonul celor mai chic broderii.

Poti purta de semenea si o tinuta de sarbatori cu fusta cu broderie pretioasa si de Craciun, nu doar de Anul Nou. Poti sa te imbraci cu tinuta de ocazie cu fusta si cand mergi la petreceri in familie, si cu prietenii in club sau la un restaurant de lux.

Tocmai de aceea am cautat mai multe modele de fuste brodate. Mai multe lungimi. Mai multe croieli. Mai multe culori si texturi. Mai multe genuri de broderii. Recunosc, ca sa-mi usurez si mie alegerea, dar si tie.

Alege o fusta cu broderie pretioasa

Alege o fusta cu broderie pretioasa

Poti purta o fusta cu broderie pretioasa cu insertie din dantela. Acest gen de fusta conica se potriveste intr-o tinuta All Black, neaparat cu pantofi cu toc. Poti alege o tinuta de Revelion cu fusta cu broderie sparta. Mie mi-a placut cel mai mult fusta aceasta lalea cu broderie perforata.

Citește și:

La fel de mult mi-a placut si ideea de a purta o tinuta de sarbatori cu fusta cu pene de strut – mare must-have al iernii. Am pe lista si o tinuta de seara cu fusta cu broderie florala. Tinuta de seara cu fusta mini este o alta varianta de a-i cuceri pe toti. Mai ales daca alegi o fusta cu broderie pretioasa din piele si franjuri.

Neaparat, atunci cand porti o tinuta de seara cu fusta, nu renunta la pantofii cu toc. Poti purta pumps ori stiletto sau sandale cu bareta fina. Si neaparat asorteaza bluze din materiale pretioase, fine. Matase, satin, dantela, catifea: toate sunt completarile perfecte ale fustei brodate.

Sursa foto front page – Pete Bellis/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.