Setari Cookie-uri

Haine asimetrice care te fac sa pari slaba

Sunt fanul acestui sezon tocmai pentru ca tinutele de vara sunt destepte in a masca micile imprefectiuni ale siluetei. Desigur, daca stii ce sa alegi! Iar eu stiu intotdeauna mici trucuri ca sa par mai slaba, mai zvelta, ca sa ascund defectele.

Aliatul meu no.1 in vara asta sunt hainele asimetrice care te fac sa pari slaba! Asimetria de croiala, asimetria de imprimeu, asimetria de culoare: toate pot face minuni pentru silueta ta, daca stii ce sa alegi.

Camasi asimetrice care subtiaza silueta

Este vara camasilor asimetrice. A camasilor deconstruite. A camasilor mai scurte in fata si mai lungi la spate. Este vara camasilor in dungi de diferite dimensiuni.

Alege o camasa cu lungime asimetrica pentru ca taietura oblica si faldurile de material pot masca defectele in zona abdomenului. Si mai exista un truc cand vine vorba de haine asimetrice care te fac sa pari slaba: culorile diferite creeaza impresia de silueta mai zvelta.

Camasi asimetrice care subtiaza silueta

Cele mai chic camasi asimetrice

Haine asimetrice care te fac sa pari slaba: poarta aceste rochii!

Daca vrei sa creezi impresia de silueta mai zvelta, opteaza pentru rochiile asimetrice. O rochie parte peste parte sau o rochie pe un umar pot face minuni pentru silueta ta. Mai ales daca o completezi cu sandale cu toc.

Citește și:

Rochiile mai scurte in fata si mai lungi la spate te pot ajuta sa pari mai slaba, mai ales daca alegi o textura fluida si un model cu imprimeu.

Haine asimetrice care te fac sa pari slaba: poarta aceste rochii!

Descopera rochiile care te fac sa pari slaba

Cele mai chic fuste asimetrice ale verii

Alege fustele asimetrice la birou daca vrei sa pari mai slaba. Un model de fusta conica in dungi, cand dungile se imbina intr-un “joc” sparge formele. La fel de bine, o fusta asimetrica vaporoasa flu-flu cu imprimeu floral, croita in falduri poate avea acelasi efect de a masca formele.

Si fusta midi asimetrica cu volan asimetric creeaza impresia de silueta subtire. Daca iti doresti haine asimetrice care te fac sa pari mai slaba, acest model de fusta este versatil indiferent ca e la birou, casual sau seara.

Cele mai chic fuste asimetrice ale verii

Mai multe modele de fuste asimetrice aici

Daca iti doresti sa pari mai slaba iti mai spun cateva trucuri: alege pantofi cu toc, cauta mixurile de imprimeuri ce ascund silueta, alege pantalonii conici, mereu camasile cambrate, fustele creion si culorile inchise!

Citește și:

Iar daca esti fan asimetrii, te anunt ca bluzele cu volane pe un umar, sau cu o maneca sunt piese-cheie. In plus, poti experimente cu asimetriile si in coafura, si la alegerea accesoriilor – de exemplu, se poarta cerceii diferiti, care distrag atentia de la mici defecte!

Sursa foto front page – Tamara Bellis/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.