Setari Cookie-uri

Haine must have sub 100 lei in lichidare de stoc vara aceasta

Hai sa vorbim din nou despre haine. Ce zici? Dar nu despre orice fel de haine, ci alea care ne plac noua cel mai mult - sexy, la moda, de calitate si... ieftine.

Pentru ca am intrat deja in ultima luna de vara, magazinele au dat startul lichidarilor de stoc si cauta sa isi atraga si sa isi rasplateasca clientele cu articole vestimentare din toate stilurile la preturi reduse. Prin urmare, daca vara asta nu ai reusit sa iti reimprospatezi garderoba asa cum iti propusesei, acum este momentul potrivit.

Inca este timp sa iti achizitionezi un costum de baie nou si sa mergi cu el la plaja. Inca este vreme de purtat pantaloni scurti, maiouri si rochite, asa ca nimeni nu te poate impiedica sa profiti de moment si sa iti faci cateva cadouri.

Bluze si camasi sub 100 lei

Nu sunt zgarcita, insa mi s-a parut intotdeauna mult sa dau 100 lei pe o bluza sau un maiou pe care le port un singur sezon. In schimb, nu am nimic impotriva sa investesc mai mult de 100 de lei pe un hanorac, o camasa lunga sau un pulover.

Asa ca mi-au atras atentia bluzele sub 100 lei pe care le-am gasit online. Maiouri si bluze cu umerii goi din materiale fine, camasi elegante si bluze casual si de ocazie pe care le poti achizitiona la preturi pentru toate buzunarele.

Citește și:

Mai mult, poti adauga acestor bluze alte piese vestimentare si de incaltaminte la fel de ieftine si sa obtii tinute intregi pentru care sa te invidieze toate prietenele.

Haine must have la reducere in lichidare de stoc

Bluza cu umeri decupati Camasa cu croi larg Bluza din bumbac

Haine must have sub 100 lei

Lichidarile de stoc nu vizeaza doar bluzele, camasile si maiourile. Gasim la preturi foarte mici pantaloni scurti si blugi, salopete si rochii din toate stilurile, pentru toate gusturile.

Astfel de promotii sunt ideale nu doar pentru reimprospatarea garderobei, ci si pentru schimbarea stilului. Eu, spre exemplu, daca caut cu disperare sa renunt la stilul casual sport si sa il adopt pe cel smart casual, astfel de perioade ma ajuta cel mai mult, pentru ca nu o sa fiu nevoita sa investesc mai mult de doua salarii in hainute si accesorii.

Sunt multe, foarte multe haine frumoase si de calitate la preturi mici care asteapta sa fie gasite, trebuie doar sa ai rabdare sa le cauti si sa nu te indoiesti de alegerile facute.

Citește și:

Haine must have la reducere

Rochie casual cu decolteu in V Salopeta 3/4 cu croi larg Pantaloni scurti albi

Hai ca timpul e scurt si trece repede, alte fete e posibil sa ti-o ia inainte si sa nu mai prinzi hainute pe masura ta. Rezerva-ti niste timp si cumpara ce ai de cumparat!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Creative Lab

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.