Setari Cookie-uri

Hainele pastelate sunt o varianta mereu la moda

Era o perioada cand nu puteam sa port, nici macar sa vad, hainele pastelate. In adolescenta – caci despre perioada aceea vorbesc – alegeam non-culori si mici accente intense de culoare. Insa niciodata tonuri soft, prafuite. Intre timp, am crescut si m-am indragostit de nuantele dulci, suave, delicate, feminine.

Ma gandesc ca e posibil sa fi fost factorul de rebeliune si anti-feminitate de atunci. Cine stie? A venit insa un sezon – acum cativa ani – cand au aparut multe tinute elegante cu pasteluri, in trendurile specifice perioadei.

Brusc, am constatat ca pastelurile vor fi mereu culori la moda, tocmai pentru ca sunt feminine, negalagioase, simplu de asortat, dulci si usor de accesorizat.

In sezonul acesta sunt multe haine must-have in culori pastelate. De la bleu sau turcoaz pastelat, la roz prafuit sau roz bombon dulce, pana la tonurile pamantii, elegante si rafinate de bej, crem si camel, hainele pastelate sunt la loc de cinste in iarna aceasta. Extra pont: aceste nunate suave vor ramane la moda si in primavara-vara 2018! Iata deci, cum sa porti pastelurile:

Citește și:

In iarna aceasta se poarta hainele pastelate roz

Se ia o cupa de inghetata cremoasa de capsune. Ori un sorbet din aceleasi fructe. Sau poate fondante dulci, ce amintesc de copilarie. Asa sunt rozurile pastel ale acestui sezon. Incorporeaza acest gen de rochii in tinute elegante, alaturi de pantofi nude si bijuterii fine, aurii.

Si pentru ca nimic nu este mai chic in iarna asta decat asortarea ton sur ton, alege paltoane in aceeasi gama de roz prafuit.

Rochiile roz-prafuit sau roz-pastel sunt chic

Rochii roz-prafuit sau roz-pastel chic

Tonurile de turcoaz pal sunt IN

Desigur, si bleul este o varianta de pastel de albastru. Insa noutatea iernii cand vine vorba de haine must-have o reprezinta hainele pastelate turcoaz. Imagineaza-ti un turcoaz “diluat” cu ceva frisca alba (daca tot am vorbit de deserturi mai devreme). Asa este turcoazul pastelat al iernii.

Citește și:

#Repost @voguejapan ・・・ 時代をパワフルに動かすのは、華麗なるファッション・ロイヤルズ。『VOGUE JAPAN』2月号のファションストーリーには、22歳のデジタルインフルエンサー、サラ・スナイダーがエレガントなストリートルックに身を纏って登場。 Fashion story “SARAH AND DELILAH THE NEW MEDIA MASTERS” in our February issue. Photo: @lucamariamorelli Styling: #TsuyoshiNoguchi Hair: #Taku Makeup: @udashi Manicure: #EmiSato Models: @sarahfuckingsnyder in #moschino @itsjeremyscott Styling Assistants: #YuiKato #TeruoFujiki #RyosukeIwata Sitting Editor: @saori_vj Production: @yuisugiyama Assistant Editor: #MayuKato #voguejapan #februaryissue #sarahsnyderfitness

Citește și:

A post shared by Moschino (@moschino) on

Cum porti pasteluri de albastru in acest sezon? Alege piese dominante in aceasta culoare – rochii, paltoane, jachete, cizme – si poarta-le ton in ton, insa de data aceasta alaturi de albastru intens, indigo, turcoaz acid, bleumarin.

Alege hainele pastelate bleu si turcoaz

Alege haine pastelate bleu si turcoaz

Nuantele bej si camel sunt mereu rafinate si elegante

Camelul, bejul, cremul si marourile pastel vor fi culori mereu la moda. Gama aceasta cromatica se potriveste de minune in tinute elegante, fie de seara, fie office sau business.

Insa hainele pastelate din gama de nude pot oricand fi purtate cu jeans (contrastul este extrem de rafinat si chic!) sau alaturi de nuante intense (rosu, burgundy, verde inchis, albastru, oranj ori galben-mustar).

Tonurile camel sunt rafinate

Haine in tonuri camel rafinate

La capitolul pasteluri, poate ai observat, ele se asorteaza in trendurile sezonului, alaturi de nuante ton in ton, alaturi de accente cromatice puternice si daca esti curajoasa cu adevarat, cu nuante si texturi metalice: argintiu si cupru sunt perfecte!

Citește și:

Sursa foto front page – Dmitriy Ilkevich/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.