Setari Cookie-uri

5 piese ASOS wow! deja la reducere: ia-le de Black Friday American & Cyber Monday

Sezonul reducerilor este sinonim în luna noiembrie cu promoțiile de Black Friday. În 2018, această sărbătoare se organizează oficial, în America, de unde este originară ideea, în ultima vineri din noiembrie, adică pe 23 noiembrie. Motiv pentru care îți povestim despre cinci piese ASOS pe care să le cumperi cu această ocazie.

Black Friday American este, teoretic, părintele reducerilor care au acaparat, aproape la nivel global, magazinele online și offline cu promoții. Fenomenul se sărbătorește în fiecare an în ultima vineri din noiembrie, ceea ce înseamnă că anul acesta se va organiza pe 23 noiembrie. La noi s-a furat startul cu o săptămână sau chiar două în unele cazuri și nu se poate vaita nimeni.

Probabil asta știai deja, dar s-ar putea ca Cyber Monday să îți sune puțin necunoscut - este un termen dat zilei de luni după Ziua Recunoștinței în SUA. A fost creat pentru a se încuraja cumpărăturile online și are o vechime de doar 13 ani. S-a optat pentru asta pentru a se încuraja ideea de a se petrece mai mult timp cu familia, așa că și retailerii se întrec în organizarea de campanii de reduceri. Ceea ce înseamnă win-win.

Citește și:

Ne place să credem că îți recomandăm doar chestii cool, așa că ne-am gândit acum să facem o oprire la Asos, un magazin britanic de modă, destinat mai ales publicului tânăr. Mai ales doamnele vor găsi aici ultimele trenduri din industria fashion, chestii originale care te vor ajuta să strălucești.

Nu ne încăpățânăm să credem că ne crezi pe cuvânt, așa că am ales cinci articole cool care să confirme cele spuse:

Geacă lungă groasă de iarnă stil parka cu glugă și blăniță artificială ASOS

O geacă potrivită acum că gradele din termometre au mai scăzut. Acest tip de jachetă croită în stil parka este prevăzută cu glugă și blană artificială pentru a-ți ține de cald și pentru a te proteja de frig.

Citește și:

Are o lungime ideală care îți acoperă spatele, are buzunare laterale încăpătoare și închiderea este sigură, cu fermoar. Nu este strâmtă, ceea ce o face comodă, are inserții decorative și se potrivește oricărui stil.

Cojoc călduros 2 in 1 de iarnă verde-smarald cu 2 fețe (+blăniță): ia-l de Black Friday American!

Tot de Black Friday 2018 te mai poți orienta către un cojoc călduros din blană, unul care să te ajute să treci peste provocările iernii - și vor fi destule. Daca te intrebi ce face un cojoc călduros, poți afla de aici.

Este confecționat dintr-un material minunat la atingere, are o culoare feerică și două fețe, ceea ce înseamnă că îl poți purta așa cum ai tu chef - pentru că poți. În partea de sus are un guler supradimensionat pentru a-ți proteja gâtul și dispune și de buzunare în față.

Citește și:

imbracaminte dama ASOS cyber monday

Vezi detalii cojoc verde Vezi detalii geacă parka

Rochie pulover roșie cu motive de Crăciun albe ASOS: ia-o de Black Friday Internațional!

Dacă ești pasionată de sezonul de sărbători, atunci trebuie să te adaptezi la această atmosferă și să fii pregătită cu o rochie cu motive de iarnă.

Am găsit la ASOS o rochie tip pulover, tricotată, cu motive cu Crăciun. Are o lungime ideală, puțin deasupra genunchilor, iar ca motive o să observi niște reni simpatici și niște fulgi discreți de zăpadă. Ar putea fi perfect de purtat la o întâlnire cu familia la masa de sărbători.

Rochie lungă de seară cu paiete în croi petrecut, argintie ASOS: numai bună de Revelion!

Probabil că deja ai primit vreo invitație tentantă pentru o escapadă într-un loc pretențios pentru a petrece Anul Nou. Așa că vei avea nevoie de o ținută la fel de elegantă.

Citește și:

Am găsit la ASOS o rochie lungă de seară cu paiete, argintie, ideală pentru petrecerea de Revelion. Prevăzută cu mâneci lungi are o crăpătură discretă și de efect în partea din față, lăsând la vedere și un decolteu provocator. Pariem pe ea că te va scoate din anonimat, indiferent unde vei ajunge.

REDUCERI de black friday american rochii ASOS Rochie de Crăciun ASOS Rochie lungă de seară ASOS

Cizme peste genunchi ASOS din catifea fină: în oferta de Cyber Monday!

Cyber Monday înseamnă și posibilitatea să poți cumpăra de la ASOS niște perechi de încălțăminte rafinate, ceva mai sofisticate.

Așa am dat peste niște cizme înalte peste genunchi, confecționate din catifea fină. Au o culoare neutră, ușor ștearsă în tonuri de gri, au și un toc destul de înalt și gros, solid. Închiderea se face prin fermoar.

Citește și:

incaltaminte si haine ASOS

Vezi detalii și preț cizme ASOS

Unde mai găsești haine ASOS la prețuri bune în România

Să știi ca sunt și magazine locale care comercializează haine și încălțăminte ASOS. Și sunt puse la vanzare la prețuri decente, deloc exagerate. Poți urmări următoarele oferte de la magazinele de mai jos:

Spor si inspiratie la shopping!

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.