Setari Cookie-uri

Cum obtii machiajul cat-eye ca Selena Gomez la tine acasa

Selena Gomez poarta cateva machiaje-semnatura de care nu se desparte. Smoky eyes. Buze rosii sexy. Machiaj natural. Un machiaj retro pe care trebuie sa inveti sa-l realizezi chiar la tine acasa.

Selena Gomez poarta mereu stiluri de make-up atragatoare, insa cel mai sexy make-up al cantaretei este machiajul cat-eye. Iata de ce cosmetice si farduri ai nevoie pentru a realiza machiajul cu coada de pisica la tine acasa:

machiaj cat eye smoky eyes Selena Gomez

Cum obtii un ten curat si bronzat

Cum arata pielea Selenei Gomez perfect? Cum pare uniforma, bronzata atat cat trebuie, aramie, mata si naturala si fara imperfectiuni? Cu siguranta foloseste un fond de ten si o pudra multifunctionala.

Primul pas catre machiajul cat-eye ca al Selenei Gomez este tenul perfect, usor bronzat. Il obtii cu o pudra lichida uniformizanta, cu efect iluminator si bronzant, in acelasi timp hranitoare si hidratanta.

Pudra lichida cu efect de iluminare si bronzare

Coada de pisica ori creion dermatograf sau eyeliner?

Acum ca ai uniformizat tenul, e timpul pentru machiajul cat-eye propriu-zis. Ce ai nevoie sa realizezi coada de pisica in stil retro, precum Selena Gomez?

Citește și:

Pai, in primul rand de o mana sigura si de un tus de ochi, un eyeliner sau un creion dermatograf negru. Alege un tus rezistent la transfer ca sa nu ai grija machiajului intins.

Tus negru semipermanent Melkior

Sprancene pieptanate si accentuate

Iata cum obtii machiajul cat-eye ca Selena Gomez: dupa realizarea cozii de pisica, ai grija sa piepteni bine sprancenele si sa le definesti cu ajutorul unui creion de sprancene.

De ce apeleaza cantareata la acest truc? In primul rand pentru ca are sprancene naturale, bogate. In al doilea rand pentru ca se poarta in vara aceasta. Si in al treilea rand pentru ca astfel privirea este si mai patrunzatoare, mai accentuata, sporind efectul sexy al acestui machiaj retro.

Creion pentru sprancene cu perie pentru pieptanare

Buze nude in culoarea naturala pentru a accentua privirea

Atunci cand ochii sunt accentuati e necesar ca buzele sa ocupe un loc secund. Insa, ar fi pacat sa nu le pui si pe ele putin in evidenta! Iar in make-up-ul Selenei Gomez, buzele sunt naturale insa suav accentuate.

Citește și:

Contureaza buzele cu un balsam de buze ce vor conferi un aspect catifelat, hidratat, sanatos. Alege un ton nude sau roziu, apropiat de culoarea naturala a buzelor si astfel machiajul este mai elegant.

Balsam de buze cu efect glossy in cutie metalica de la Sabon

Extra pont: coafura cu aspect umed se potriveste perfect!

Ce ar fi machiajul cat-eye purtat de Selena Gomez fara o coafura sexy, pe masura! Si pentru ca grafismele de tip coada de pisica sunt la moda in vara aceasta, cantareata a ales un hair-style chic al sezonului.

Parul cu aspect umed este obtinut cu ajutorul unui produs special. Un gel ce fixeaza parul si ii confera si aspectul de “abia am iesit din piscina”. Cu atat mai sexy!

Extra pont: coafura cu aspect umed se potriveste perfect cu machiajul smoky al Selenei Gomez!

Ceara tip gel cu efect de par umed L'Oreal Professionnel

Citește și:

Acum ca ai invatat cum obtii machiajul cat-eye ca Selena Gomez la tine acasa,ce mai ramane de facut? Exerseaza si indrazneste sa fii sexy in aceasta vara! Sexy si atragatoare ca o vedeta!

Sursa foto – instagram, Alex Blajan/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.