Setari Cookie-uri

Balerinii - cei mai versatili pantofi

Ma indoiesc ca exista o femeie printre noi care sa nu fi purtat macar o data in viata celebra pereche de balerini. Multe i-au purtat o vara si nu au mai revenit la ei, altele ii poarta trei anotimpuri din patru, iar altele inca asteapta sa paseasca in ei.

De balerini este usor sa te atasezi, pentru ca sunt eleganti si casual in acelasi timp si sunt mereu la indemana atunci cand esti pe fuga si nu mai ai timp nici macar sa iti legi sireturile.

Pe balerini ii incalti atunci cand porti trenci si rochie, dar si atunci cand ai un interviu si trebuie sa optezi pentru un sacou si pantaloni la dunga.

Am ales pentru tine cateva perechi care te vor ajuta sa faci trecerea de la incaltamintea de iarna la cea pentru sezonul cald.

Balerini cu fundita

Cu toate ca imi place incaltamintea sa fie cat mai simpla, aceasta pereche de balerini are ceva care ma incanta maxim.

Nu port incaltaminte cu fundite, franjuri sau alte aplicatii, dar in acest ansamblu imi place cum se combina fundita cu materialul gaurit si nuanta nude.

Este o pereche pe care o porti atat cu pantaloni lungi, blugi sau alt material, cat si cu o fusta sau o rochie in clos.

Citește și:

Balerini nude

Modele de balerini pentru toate stilurile

Balerini cu broderie

Am spus-o si o mai spun: se poarta broderia. De ce nu s-ar fi regasit si pe o pereche dragalasa de balerini de un roz pal care-ti incanta privirea?!

Modelul din imagine este potrivit pentru intalnirile romantice, atunci cand porti rochie sau fusta, dar si pentru plimbarile interminabile pe care le faci in vacantele petrecute pe alte meleaguri.

Balerini cu broderie

Balerini eleganti si casual

Balerini multicolori

Balerinii multicolori ma duc cu gandul la pantofiorii mei preferati din copilarie. Erau, la fel, in mai multe culori si aveau o fundita subtire. A fost singura pereche de pantofi din care nu imi doream sa mai ies, dupa ei indragostindu-ma iremediabil de pantofii sport.

Modelul alaturat este un model elegant, care se potriveste in aceeasi combinatie cu blugi, pantaloni office, jacheta bomber si camasa.

Citește și:

Balerini multicolori

Alege o pereche de balerini din piele naturala

Balerini argintii

Pentru ca argintiu este o nuanta nemuritoare, nu am putut trece cu vederea peste balerinii argintii. Uneori ne face bine sa spargem gheata si sa purtam ziua in amiaza mare o culoare indrazneata sau un accesoriu iesi din comun.

Ai unda verde sa ii porti atat la birou - cu fusta midi, cat si la o plimbare cu prietenele, cand pori perechea preferata de blugi.

Balerini din piele naturala

Vezi mai multe modele de balerini din piele

Balerini roz

Cea mai dulce pereche de balerini este cea din imagina alaturata. Mi se par atat de dragalasi incat si acelea dintre voi care nu poarta balerini o sa ii indrageasca.

Nu le-as eclipsa farmecul cu o pereche de pantaloni, doar daca este vorba de o pereche intr-o nuanta roz sau bleu la fel de dulce, in schimb ii vad in combinatie cu rochii si fuste din tulle.

Balerini roz

Alege modelul care ti se potriveste cel mai bine

Citește și:

Astea sunt perechile pe care am vrut in mod special sa ti le prezint. In magazinele online, insa, crede-ma ca gasesti atatea modele superbe incat o sa ti se para imposibil sa alegi unul singur. Spor la cumparaturi!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Ollyy

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.