Setari Cookie-uri

Ochelari de vedere in functie de forma fetei: vezi tinutele vedetelor

Daca nu stii cum sa-ti alegi ramele optice pentru ochelarii de vedere, venim noi cu inspiratie din tinutele de vedete. Le-am cautat pe cele mai chic dintre ochelariste si nu asa oricum!

Descopera cum sa iti alegi ochelarii de vedere in functie de forma fetei, inspirandu-te din alegerile lui Reese Witherspoon, Kate Hudson, Katy Perry si Selena Gomez.

Ochelarii de vedere pentru fata in forma de inima asa cum poarta Reese Witherspoon

O fata sub forma de inima nu e usor de echilibrat. Insa exista cateva trucuri care sa subtieze zona fruntii – in general lata – si sa adauge volum in zona barbiei, in general ingusta.

Poti sa alegi o coafura cu bucle lejere, ondulate la baza. Poti folosi un machiaj natural. Si atunci cand iti alegi ochelarii de vedere, poti alege modelul care te avantajeaza.

Reese Witherspoon alege o pereche de ochelari cu lentile mari, trapezoidale si atrage atentia in zona ochilor cu ramele animal-print. Functioneaza la fel de bine si ochelarii de vedere si ochelarii de soare rotunzi.

Picking out spring designs at #DraperJamesHQ!!! 💐😍🌷 (I love this print! 💙) #SpringDesignTime #DraperJamesSpring

Citește și:

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Alege modelul preferat de ochelari de vedere potriviti la forma fetei inima ca a lui Reese Witherspoon!

Cum alegi ochelarii de vedere in functie de forma fetei ovale: inspira-te de la Katy Perry

Ai zice ca daca ai fata ovala, e cel mai bine si ti-e usor! Ei bine, exista varianta sa ai fata alungita si atunci ai nevoie sa echilibrezi proportiile.

Nu te uita la Katy Perry ca mananca un scorpion! Iaaaac! Dar uita-te la modelul de ochelari de vedere pe care cantareata i-a ales pentru un chip alungit.

Alege intotdeauna ochelarii de vedere rotunzi, cu rame nu prea mari, dar nici mici si geometria fetei va fi echilibrata. Si ochii evidentiati.

Just celebrating a run of 141 shows with a fun scorpion snack in Bangkok! #schoolsoutforsummer #naptime

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Citește și:

Alege modelul preferat de ochelari de vedere rotunzi potriviti la fata ovala ca a lui Katy Perry!

Kate Hudson are fata rotunda: vezi ce rame optice poarta ea!

Da, si Kate Hudson se numara printre celebritatile ce poarta ochelari de vedere. Actrita de la Hollywood are o fata rotunda si poarta ochelari “inteligenti”.

Cum adica? Observa cu atentie rama subtire, metalica, care se vede doar la puntea de peste nas si care dispare in partea inferioara, catre pometi. Este un truc minunat in cazul fizionomiei lui Kate Hudson.

Ajuta si forma ochelarilor de vedere, ei fiind aproape patratosi. Cateva “unghiuri” si linii frante pentru a adauga geometrie unor trasaturi rounjite.

Some people say when you get past 35 it's time to behave like a grown up... I say, just get some glasses 👓;)

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Citește și:

Vezi ce model de rame pentru ochelari de vedere ti se potriveste si alege-ti preferatii!

Ce ochelari de soare te avantajeaza daca ai maxilarul pronuntat? Iti spune Selena Gomez

Daca si tu ai maxilarul lat, sau pronuntat, inspira-te de la Selena Gomez! O pereche de ochelari de vedere clasici cu ramele mari vor echilibra linia barbiei.

O forma de acest gen va atrage atentia in zona ochilor iar proportia va echilibra maxilarul, deci, alege si tu astfel de rame daca ai fata patratoasa.

Zzz

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

De altfel, ramele optice sau ochelarii de vedere sunt precum make-up-ul. Precum coafura sau culoarea parului. Trebuie sa ti se potriveasca. Alege-ti intotdeauna ochelarii de vedere in functie de forma fetei, de trasaturile tale, de culoarea ochilor si poti masca micile imperfectiuni, dar si evindetia calitatile chipului tau.

Citește și:

Sursa foto front page – Ryan Winterbotham/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.