Setari Cookie-uri

Paltoane redingota versatile care se potrivesc la orice tinuta

Daca vrei sa alegi o jacheta chic in acest sezon, mizeaza pe trendul military si alege paltoane feminine cu influenta army. Ma refer, desigur, la modelele de paltoane redingota versatile, atat de chic in iarna aceasta. Si mai ales, atat de potrivite, indiferent de stilul tinutei tale.

Fie ca este vorba de paltoane feminine, fie ca este vorba de jachete din stofa, modelele de paltoane de iarna cu croiala de redingota sunt la mare cautare si, mai ales, sunt adecvate atat la birou cat si cu jeans sau pe deasupra rochiei de ocazie.

Trendul military a lansat de-a lungul timpului multe influente in moda. In ceea ce priveste modelele de paltoane redingota versatile ale iernii acesteia, ele pornesc de la o baza androgina, masculina, insa sunt eminamente ladylike.

Sunt croite din materiale pretioase, sunt cu croieli feminine (volane, de exemplu) si sunt croite pe talie, pentru a avantaja formele feminine. Modelele de paltoane de iarna military sunt, fara doar si poate, ladylike si aproape pretioase. Oricum sunt, clar, sofisticate.

Tocmai de aceea se si potrivesc indiferent de stilul abordat. Descopera si tu cateva modele de paltoane redingota versatile in trendurile sezonului, pe care le poti asorta la orice tinuta.

Citește și:

Se poarta redingotele din materiale interesante

Alege paltoane redingota versatile din materiale pretioase pentru a adauga un plus de sex-appeal si de feminitate tinutei tale. Fie ca este vorba de tinuta casual, cu blugi, fie ca este vorba de rochia de seara sau un deux-piece cu fusta conica sau pantaloni la dunga, redingota din texturi interesante este un plus de eleganta.

Se poarta redingotele din materiale interesante

Alege redingote din materiale interesante


Poarta paltoane redingota versatile, cu croiala ladylike, la orice tinuta

Printre cele mai chic paltoane de iarna sunt si modelele de paltoane feminine. Alege si tu acest gen de jachete din stofa daca vrei sa imprimi tinutei tale un vibe feminin, elegant. Cu inspiratie retro, pornind de la taior, acest gen de paltoane redingota versatile iti vor completa orice outfit.

Poarta paltoane redingota versatile, cu croiala ladylike, la orice tinuta

Paltoane redingota versatile ladylike


Alege paltoane military din tesaturi cu model

Poarta jachete din stofa cu pattern daca vrei sa iesi in evidenta. Printre preferatele mele cand vine vorba de paltoane de iarna sunt aceste modele cadrilate din tweed. Trendul military se imbina cu influentele Brit si scotiene si rezulta cele mai chic paltoane redingota versatile ale sezonului.

Citește și:

Alege paltoane military din tesaturi cu model

Paltoane military cu model


Daca te-am convins si vrei sa alegi si tu paltoane feminine sau jachete din stofa cu croiala tip redingota, gasesti mai multe modele online - alege si din sugestiile prezentate mai sus.


Sursa foto front page – Freepik

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.