Setari Cookie-uri

Par matasos iarna: trucuri pentru ingrijirea parului

Pe scurt, da poti avea un par matasos iarna. Si daca urmezi sfaturile mele pentru ingrijirea parului, vei avea cea mai frumoasa podoaba capilara, fie ca sunt -20 de grade, fie ca sunt 40!

De ceva timp ma pasioneaza mai mult ingrijirea parului. Caut tot felul de metode ca sa am un par hidratat iarna iar regenerarea parului ma intereseaza in mod expres.

De cand merg la bazin mai exact, si de cand parul mi se usuca si se deshidrateaza mai rapid intre spalari si tratamente, am inceput sa caut solutii pentru un par hidratat iarna. Daca si tu vrei sa adaugi volum parului si daca si tu iti doresti un par matasos iarna, citeste ce solutii am descoperit eu pentru ingrijirea parului si pentru regenerarea parului.

T. GIGI. I. F. !!! CHEERS TO DA FREAKN WEEKEND 🙌🏾

A post shared by Jeremy Scott (@itsjeremyscott) on

Ai parul degradat? Poti avea un par matasos iarna!

Parul deteriorat se rupe foarte usor si este lipsit de stralucire. Pentru mine a facut minuni urmatoarea solutie. Opteaza si tu pentru un tratament reparator care intregeste stratul de cheratina si ofera protectie.

Citește și:

Liquid Hair Wella SP reconstruieste firul in profunzime si ii confera mai multa rezistenta, hidratare si vitalitate. Vei avea un par matasos iarna si fara cheltuieli prea mari. Vei vedea ca parul deteriorat devine suplu, stralucitor si mai usor de coafat!

Produsul meu preferat pentru un plus de stalucire

Poti sa adaugi volum parului tau si un plus de stralucire

Daca vrei sa ai un par hidratat iarna, daca vrei sa adaugi volum parului si sa ai un par matasos iarna, stralucitor, si care sa nu se electrizeze, atunci opteaza pentru produsele de styling potrivite.

Pentru un par matasos iarna, alege un produs ce calmeaza firele rebele, care confera un aspect neted, fin, care inchide cuticulele de la suprafata firului de par (adio, efecte distructive ale clorului, gerului sau inghetului!).

Pentru un par matasos iarna iti recomand produse pentru ingrijirea parului ce iti ofera protectie termica. Poti da luciu firului de par tocmai pentru ca vei avea un par hidratat iarna. Iar regenerarea parului nu va mai fi o problema!

Citește și:

Ce aleg eu pentru regenerarea firului de par?

Ei bine, nu te mai “fierb”! Nu de alta, dar se strica parul la temperaturi ridicate! Eu am descoperit de curand o chestiune magica pentru parul uscat de la hiporioidism, deteriorat de la clorul din bazin si casant (cine mai stie de ce?!).

Eu am reusit sa obtin un par matasos iarna cu ajutorul EIMI Perfect Me BB Lotion Wella Professionals. Aceasta lotiune m-a ajutat in regenerarea parului, mi-a oferit un par hidratat iarna si extra stralucire.

Daca si tu iti doresti sa adaugi volum parului si daca si tu visezi la un par matasos iarna, investeste in aceste produse de beauty. Nu sunt multe, dar sunt esentiale podoabei tale capilare!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.