Setari Cookie-uri

Produse naturiste pentru piele hidratata iarna

Sunt fara doar si poate adepta medicinei insa imi place sa imprumut si din gradinile fermecate ale naturii cand vine vorba de ingrijirea pielii. Asa ca astazi iti povestesc ce produse naturiste pentru piele aleg eu iarna!

Pielea, parul, unghiile sufera iarna. Temperaturile sunt scazute, umezeala este mare si vantul este aprig. Si atunci minunatul ten, zonele sensibile: ochii, buzele se deshidrateaza, se usuca, se crapa. Nu vrem asta, nu? De aceea am ales sa vorbesc despre cum sa avem o piele hidratata iarna.

Dar nu oricum! Ingrijirea pielii iarna e subiect delicat iar parerile sunt impartite. Eu pot sa iti spun ce a functionat pentru mine. Mai intai, iti spun ca tipul meu de piele este nu uscata, ci de-a dreptul deshidratata.

Ma “ajuta” tiroida in sensul asta. Apoi, ma mai ajuta si mersul la bazin, unde clorul e aproape palpabil. Eu contracarez efectele acestea cu multa apa si o alimentatie eminamente sanatoasa. Nu, la un pahar de vin nu voi renunta, chiar daca deshidrateaza! Insa, oricat ma straduiesc, daca nu folosesc masti de ten pentru iarna, daca nu folosesc produse naturiste pentru piele uscata, daca nu folosesc tonic (da, trebuie sa folosesti tonic iarna!), n-as putea spune ca sunt tocmai de iesit in lume.

Citește și:

Lasand gluma la o parte, nu e simplu sa ai o piele hidratata iarna. Iar ingrijirea pielii iarna iti poate da serioase batai de cap. Iti recomand ritualul meu de frumusete si ingrijire cu produse naturiste pentru piele.

Produse naturiste pentru piele hidratata si sanatoasa iarna

Aleg intotdeauna creme hidratante ce combat imbatranirea tenului pentru ca mereu imi lasa pielea fetei neteda si luminoasa. Si daca tenul este luminos si curat, machiajul este pe jumatate aplicat.

Produse naturiste pentru piele hidratata

Citește și:

Alege masti pentru ten

Intotdeauna, pentru o piele hidratata iarna folosesc masti de ten pentru iarna. Sunt convinsa de efectele acestor produse naturiste pentru piele pentru ca extractele naturale sunt concentrate si ingredientele active vor revigora vizibil tenul.

Nu uita de hidratarea mainilor in iarna asta

Doamnelor, ingrijirea pielii iarna e lucru serios! Si va recomand sa nu evitati zonele sensibile si extrem de vizibile – gatul, decolteul si mainile. Despre decolteu si gat va spun mai jos. Acum va spun ce produse naturiste pentru piele sa alegeti pentru maini catifelate si hidratate intreaga zi!

Ai grija de pielea ta cu lotiuni de corp

Revenind la gat si decolteu ce au nevoie de atentie speciale din partea noastra pentru a primi atentia speciala din partea domnilor ;), iti recomanda cateva lotiuni ce garanteaza o piele hidratata iarna. Aceste variante sunt potrivite pentru orice tip de piele!

Citește și:

Ai grija de pielea ta cu lotiuni de corp

Pielea ta are nevoie de tonifiere in sezonul rece

Da, trebuie sa folosesti tonic iarna. La fel si exfoliere. Ambele au rolul de a elimina celulele moarte si impuritatile din ten, deci vei avea o piele hidratata iarna, cremele si lotiunile intrand profund in derma.

Seems like Christmas came early this year!! 🙈 Got my new Natural Beauty Complexion Set from @NudeByNature! 🤗 It's got all the beauty essentials and offers amazing value. The perfect Chrissy pressie to spoil your girlfriends (or yourself!) with. 🎅🏼🎄Available from Priceline, Myer, Big W, Target, selected independent pharmacies and online at www.nudebynature.com 💛
#nudebynature #goodforyougifts #CelebrateNaturalBeauty #CrueltyFree #Spon

A post shared by SJANA ELISE EARP (@sjanaelise) on

Citește și:

Aceste produse naturiste pentru piele lasa tenul radios, curat, uniform, fresh. De aceea trebuie sa folosesti tonic iarna, in ritualul tau de frumusete.

Si inca ceva, remediul meu universal, cand vine vorba de hidratare a tenului, a pielii, a parului este uleiul de cocos. S-ar putea sa fiu dependenta, dar nu voi recunoaste asta niciodata!

Sursa foto front page – Rodolfo Sanches/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.