Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase pulovere si bluze rosii pentru sarbatori

Rosu este fara doar si poate culoarea sarbatorilor de iarna. O culoare calda, incitanta, pasionala, rosu se intampla sa fie una dintre putinele nuante care prind bine pe oricine, indiferent de culoarea tenului sau de culoarea parului.

Daca nu stii cum sa te imbraci de sarbatori, rezolvarea problemei este mai usoara decat iti inchipui: poarta rosu. Bineinteles, poti sa optezi pentru o rochie rosie, o fusta rosie sau chiar pantaloni rosii, dar eu iti recomand sa ai in vedere puloverele si bluzele in aceasta minunata nuanta. O sa le poti purta si in afara sezonului, la locul de munca sau la diverse intalniri.

Bluza rosie cu flori aplicate

Chiar daca temperaturile nu ne permit sa purtam bluze cu maneci scurte, pentru ocazii speciale si pentru sarbatorile care urmeaza este indicat sa pastram la vedere bluza rosie din imaginea alaturata.

Este bluza cu care ii poti impresiona pe parintii lui la masa de Craciun sau cu care te poti afisa la restaurant in seara de Revelion.

Bluza rosie cu flori aplicate

Vezi oferta de bluze rosii

Pulover rosu din tricot

Sezonul asta sunt la putere puloverele tricotate. Iti recomand puloverul rosu din tricot fin, un model ideal atat pentru la locul de munca, cat si pentru ocaziile speciale.

Citește și:

Pentru un outfit smart casual, combina puloverul cu o camasa asimetrica si pantaloni office. Pentru un outfit romantic-elegant, asorteaza puloverul cu o fusta si botine.

Pulover rosu tricotat

Alege alt pulover rosu

Pulover rosu cu buzunar

Si puloverele cu guler inalt sunt in topul preferintelor, intrucat protejeaza gatul mai bine decat orice altceva. Modelul din imagine este versatil, putand fi purtat cu blugi si bocanci sau cu fusta si ghete. Este prevazut cu un buzunar in care iti poti depozita, dupa nevoi, telefonul, un carnetel cu pix sau o tableta de ciocolata pentru momentele in care se intampla sa mai scada glicemia.

Pulover rosu cu guler

Pulovere rosii de iarna

Camasa rosie eleganta

Camasa este de fel o piesa vestimentara office, insa atunci cand o gasim intr-o culoare puternica si pasionala cum este rosul, este in regula sa o imbracam si la diverse evenimente. Pentru masa de Craciun este perfecta, mai ales daca iti pui in picioare o pereche de stiletto si mai sus o fusta midi in clos. O sa fii pe placul tuturor si o sa te potrivesti in peisaj indiferent unde esti invitata in ziua de Craciun.

Citește și:

Camasa rosie

Vezi mai multe bluze rosii

Bluza rosie cu decolteu

Pentru petrecerea dintre ani trebuie sa alegi o tinuta mai indrazneata, chiar daca distractia se tine acasa, in club sau intr-un restaurant.

Am pentru tine trei propuneri de tinute pentru acest eveniment: bluza rosie cu decolteu + fusta midi mulata + pantofi cu toc; bluza rosie cu decolteu + pantaloni skinny + stiletto; bluza rosie cu decolteu + pantaloni evazati + platforme inalte.

Bluza rosie cu aspect satinat

Alte modele de bluze rosii


Acestea fiind spuse, mai ramane doar sa iti urez sa te bucuri de cele mai frumoase sarbatori de iarna. Sa fii inconjurata de oamenii care-ti sunt dragi si dorinta de la miezul noptii sa ti se indeplineasca mai repede decat te astepti!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Starslav

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.