Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase rochii lungi de vara

Cea mai frumoasa rochie este cea in care te simti puternica si seducatoare. Cea mai frumoasa rochie lunga de vara este cea te lasa sa fii libera.

Rochiile lungi de vara sunt versatile. In diminetile in care te trezesti binedispusa si vrei sa-i molipsesti pe toti cu fericirea ta, scoti din sifonier o rochie lunga, iar din pantofar alegi cea mai confortabila pereche de sandale joase. Nu ai nevoie de nimic mai mult ca sa simti ca lumea e a ta.

Aceeasi rochie lunga o sa arate minunat mai pe seara, cand iti pui in picioare niste sandale finute cu toc inalt.

Se mai poarta imprimeurile cu crapaturi adanci, care se pot combina cu o pereche de pantaloni scurti.

Rochii lungi cu imprimeuri florale

Indiferent daca facem shopping online sau luam la pas magazinele din mall-uri, o sa constatam ca cele mai multe rochii lungi de vara sunt cu imprimeuri florale. Si sunt pur si simplu adorabile!

Nu cred ca am fost vreodata fana a imprimeului floral, fie el pus pe o bluza, o camasa, o fusta sau o rochie, insa se pare ca odata cu inaintarea in varsta gusturile chiar se mai schimba, devii mai deschis si accepti mai usor provocarile.

Citește și:

Acum vad frumusetea unei piese vestimentare cu imprimeu multicolor, imprimeu floral, tribal sau geometric. Imprimeurile sunt misto!

Rochii lungi cu imprimeuri florale

Rochie lunga verde Rochie lunga alba Rochie lunga cu spatele gol

Rochii lungi de vara simple

Avand in vedere ca sunt o femeie care nu se simte confortabil atunci cand isi arata picioarele, insa cauta cu disperare sa renunte la blugi atunci cand termometrele depasesc 30 de grade, rochia lunga este cel mai bun lucru care putea sa existe in magazine pentru mine.

In zilele caniculare e musai sa optam pentru rochiile lungi confectionate din materiale vaporoase si racoroase, in culori cat mai deschise.

Si daca tot este caldura mare, am face bine sa ne orientam catre modelele cu bretele subtiri si cele fara maneci, cu umerii goi.

Rochii lungi de vara

Rochie corai Zee Lane Rochie roz pal Rochie cu umerii goi

Un lucru stiu sigur in acest moment: imi doresc tare de tot sa plec intr-o vacanta. Imi doresc sa ma plimb pe faleza din Constanta, prin fata Cazinoului si o voi face curand.

Citește și:

Visez sa evadez peste mari si tari si sa descopar locuri noi. Ma entuziasmeaza ideea de a-mi bea cafeaua la o terasa printre straini. Si cate si mai cate nu visez in acest moment.

Asta a reusit sa faca din mine imaginea unei rochii lungi de vara.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Alena Ozerova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.