Setari Cookie-uri

Rochițe parte peste parte pentru o tinuță feminină

De când a inventat Diane von Furstenberg modelele de rochițe parte peste parte, mare lucru nu s-a schimbat. Rămân variante ladylike modelele de rochițe feminine de zi, fie soiurile de rochițe de purtat la birou, fie genul ce se pretează la o ținută feminină de seară. Așa că am făcut și noi o selecție de modele de rochii petrecute, din care să îți alegi favorita!

Am fost întotdeauna îndrăgostită de simpaticele rochițe parte peste parte. Aceste rochii deosebite de damă mi se par atât de versatile, încât le poți purta la orice ocazie.

Așa că astăzi vom vorbi despre rochițe feminine de zi, despre modele de rochii petrecute de purtat la birou, despre rochii deosebite de damă ce îți transformă total outfit-ul. Și asta ca să demonstrez că faimoasele modele de rochițe parte peste parte sunt perfecte în orice circumstanță, chiar și la o ținută feminnă de seară.

Și nu spun gratuit că aceste rochițe feminine de zi sunt faimoase. Modelele de rochițe parte peste parte au fost create de Diane von Furstenberg și de atunci nu s-au mai desprins de pe catwalk. Practic, aproape în fiecare sezon se poartă modele de rochii petrecute.

Citește și:

De la rochii deosebite de damă, simple dar de efect, potrivite la birou, până la rochițe prețioase potrivite într-o ținută feminină de seară, această croială ladylike se poartă și în primăvară-vară 2018. Iar astăzi am adunat atât rochițe de purtat la birou, cât și modele de rochițe parte peste parte, casual sau de seară.

Rochițe parte peste parte de zi: modele casual-Boho și modele pentru ținute office

Poți alege rochițe feminine de zi, de tip blazer ori sacou, ce amintesc de moda anilor ’80. Poți alege rochițe de purtat la birou, de tipul little black dress, cu volane sau drapaje asimetrice, fluide, feminine.

Și, desigur, poți asorta rochițe parte peste parte și la o ținută feminină de seară. Aș zice că tocmai aceasta este noutatea sau îndrăzneala. Descoperă, totuși, mai multe detalii despre prețioasele modele de rochii petrecute de seară mai jos.

Citește și:

Rochițe parte peste parte pentru o tinuță feminină

Modele de rochițe parte peste parte Alte modele de rochii petrecute

Alege rochițe parte peste parte și pentru o ținută feminină de seară

Tocmai de aceea am căutat modele cât mai variate de rochii deosebite de vară, ce se pretează la outfit-uri elegante, de ceremonie, de cocktail sau de seară.

Poți alege rochițe parte peste parte cu mâneci din dantelă. Poți alege modele de rochii petrecute cu falduri asimetrice și șlițuri pe mâneci, retro. Poți alege rochii deosebite de damă din catifea. Și cu puțină îndrăzneală, poți asorta aceste modele și drept rochițe feminine de zi.

Nu aș exagera să afirm că aceste modele pot fi rochițe de purtat la birou, însă, cât de spectaculoasă ar fi rochia petrecută din catifea burgundy, alături de stiletto nude, la birou? De-a dreptul fenomenală! Sau cât de șic ar fi modelele precum rochia neagră, cu volane, închisă sub bust, pe post de rochițe feminine de zi? Ideal de mixat cu cardigane, bocanci și geci din piele, într-un mix grunge-feminin.

Citește și:

De altfel, fie că le porți într-o ținută feminină de seară, fie că alegi rochițe feminine de zi, faimoasele rochițe parte peste parte pot fi mereu o alegere senzuală, prețioasă, actuală, modernă. Așa că alege și tu modele de rochii petrecute, dacă îți dorești să surprinzi și dacă dorești să faci styling-ul ținutei tale mai ușor.

Sursa foto front page – Pete Bellis/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.