Setari Cookie-uri

Sandale decorate cu accesorii tip bijuterii: pentru tinute originale

Departe de a fi o pereche de incaltaminte kitsch, sandalele decorate cu accesorii tip bijuterii transforma orice tinuta simpla intr-una demna de covorul rosu.

Port sandale cu toc doar atunci cand este 100% necesar, insa acest lucru nu m-a impiedicat niciodata sa dau 300 sau 400 de lei pe o pereche despre care stiam sigur ca o s-o port o data pe an sau chiar o data la cativa ani.

Am facut asta nu o singura data, ci de mai multe ori, alegand modele de sandale care nu se demodeaza si pe care pot conta si dupa doi ani de la achizitionare. Inca le am, astept o alta ocazie ca sa le port.

Ce nu am si consider ca nu ar trebui sa lipseasca din colectia de incaltaminte a niciuneia dintre noi este o pereche de sandale cu totul si cu totul deosebita.

Genul ala de sandale pe care stii ca ai voie sa le incalti doar la evenimente importante precum nunta si o petrecere organizata in cel mai elegant local din oras.

Sandale decorate cu accesorii tip bijuterii elegante

Asa sunt sandalele decorate cu accesorii tip bijuterii. Niste superbitati de tinut la loc de cinste (dupa fiecare purtare, bineinteles).

Citește și:

Din fericire, le-am gasit la un pret decent, pentru ca, fara indoiala, o astfel de pereche din piele naturala si de la un brand renumit ar depasi 1.000 de lei.

Sandale decorate cu accesorii tip bijuterii gasim in orice nuanta, chiar si multicolore, eu le-am selectat pe cele nude si negre, fiind cele mai elegante si cele mai usor de asortat.

Ar fi pacat sa acoperim asemenea bijuterii cu o rochie lunga, asa ca la orice tip de eveniment mergi si vrei sa porti sandalele cu accesorii tip bijuterii, opteaza pentru rochia scurta, rochia midi, bodycon sau in clos.

Sandale decorate cu accesorii tip bijuterii

Sandale cu accesorii tip bijuterii negre Sandale nude cu pietre Sandale nude cu accesorii

Sandale cu accesorii tip bijuterii pentru tinute sofisticate

Poti sa ai cea mai simpla rochie din cate exista, neagra, dreapta, cu maneci lungi, fara decolteu, sandalele cu accesorii tip bijuterii vor schimba in totalitate aspectul tinutei.

Citește și:

Te vor trimite in pielea celei mai elegante si mai rafinate celebritati de la Hollywood, creand o tinuta demna de covorul rosu.

Daca vrei, uita de rochie si formeaza o tinuta deosebita din fusta midi creion, topul satinat si sandalele cu accesorii tip bijuterii.

Si, crede-ma, sunt departe de a fi o pereche de incaltaminte kitsch.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Alex Andrei

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.