Setari Cookie-uri

Sandale gladiator scurte: modele in tendintele actuale

Ca visezi la un outfit elegant, dar musai vaporos, ca vrei un outfit sexy-casual, sandalele gladiator scurte se potrivesc in orice combinatie doresti.

A trecut o luna din vara lui 2017. Din mult asteptata vara, pe care, eu sincer, sunt cam suparata. Nu inteleg de ce vrea ea sa-si depaseasca limitele si sa ne arate ca are si parti negative. Pentru ca altfel nu pot vorbi despre ea, cand termometrele indica peste 40 de grade. Refuz sa o accept asa! Din partea mea, sa plece de unde a venit.

Dar pentru ca nu pot sa bat din palme si sa se intample asta, trebuie sa iau cateva masuri:

  • trebuie sa beau multa apa;
  • trebuie sa nu ma prinda orele 12:00 pe strazi;
  • noroc ca mi-am pus aer conditionat, altfel as fi lesinat in casa;
  • si, bineinteles, trebuie sa umblu cat mai dezbracata.

Din fericire, intr-o zi cu canicula cum este astazi, cand ma incapatanez sa ma imbrac in blugi, imi este suficient sa imi pun in picioare o pereche de sandale care-mi lasa piciorul sa respire si ma simt pregatita sa infrunt caldura.

Citește și:

Sandale gladiator cu snur

Sandalele mele preferate sunt cele prevazute cu multe barete si snururi.

Am eu nebunia asta - piciorul sa imi fie cat mai acoperit, chiar si atunci cand vine vorba doar de laba piciorului. De aceea imi plac sandalele gladiator. Nu le-am probat pe acelea inalte, pana la genunchi, dar modelele scurte imi satisfac gusturile.

Bineinteles ca nu sunt o alegere tocmai inspirata cand porti blugi skinny, ci ideal ar fi sa le combini cu boyfriend jeans, daca tii neaparat sa le porti in combinatia asta.

Sandale gladiator scurte

Sandale gladiator scurte Esprit Sandale gladiator scurte cu strasuri

Sandale gladiator metalice

Sandalele gladiator sunt perfecte pentru rochie, pentru fustite, pentru outfit-uri romantice si cele flu-flu, cum imi place mie sa le spun.

Insa poti incerca si un outfit cu pantaloni scurti si bluza oversize sau salopeta scurta si top.

Citește și:

Modelele aurii si argintii pe care le-am gasit in magazinele online intentionez sa le pun in categoria "elegant", pentru ca sunt, intr-adevar, modele pe care le poti purta la evenimente importante.

Sandale gladiator scurte

Sandale gladiator scurte aurii Sandale gladiator scurte Just Cavalli

Sandalele gladiator rezista in tendinte si sezonul acesta.

Grabeste-te si tu sa-ti achizitionezi o pereche de sandale gladiator scurte, cu talpa joasa, un tribut adus stilului roman, atat de indragit de fashionistele de pretutindeni.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Photo Stella

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.