Setari Cookie-uri

Tutorial de machiaj de mireasa: inspira-te de la Miranda Kerr

Am gasit cel mai simplu tutorial de machiaj de mireasa la nimeni alta decat proaspat-casatorita Miranda Kerr. La cea de-a doua casnicie, dupa Orlando Bloom, fotomodelul Miranda Kerr a decis sa imortalizeze momentul, ce la fitting-ul rochiei haute-couture Dior, pana la ceremonie si chiar efectuarea make-up-ului de mireasa.

Fotomodelul de origine australiana, Miranda Kerr s-a casatorit cu fondatorul Snapchat, Evan Thomas Spiegel, acum o luna si ceva.

Stirea care ne intereseaza pe noi nu este aceasta! Ci faptul ca mireasa a purtat o rochie haute-couture Christian Dior, pe care a “accesorizat-o” cu un make-up simplu, natural, usor romantic, senzual.

Tutorial machiaj de mireasa cu Miranda Kerr

Miranda Kerr a purtato rochie deireasa princesse, cu trenda, cu talia accentuata si fusta ampla. Rochia de mireasa cu maneca lunga i-a dat un aer princiar (pana la urma s-a maritat cu un print al finantelor!).

Such a magical day 😍❤️😍

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Si totul a fost completat de un voal lung, in cascada, prins de cocul elegant, cu ajurorul unei diademe florale. Rochia sa de mireasa a fost alb-ivoriu si a avut aplicatii florale. Iar stilul ei bridal romantic a fost completat de un machiaj natural, simplu si elegant, pe care modelul l-a postat pe instagram sub forma unui tutorial de machiaj de mireasa.

Citește și:

Alege un make-up natural la nunta ta

Daca si tu urmeaza sa te casartoresti, te sfatuim sa alegi acelasi stil de machiaj, intrucat iti va sublinia feminitatea si iti va pune frumusetea in evidenta.

Cele mai multe mirese aleg un machiaj incarcat, insa un stil natural, ce iti subliniaza trasaturile te va flata. Inspira-te de la Miranda Kerr care a ales un stil romantic, ce sporeste feminitatea.

✨❤️✨

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Tonuri soft de nude, putin roz, o coafura eleganta, aproape roiala si o atitudine la fel de pretioasa. Daca la casatoria cu Orlando Bloom, mi-a placut mai mult mirele, de data aceasta, m-a surprins finetea detaliilor alese de Miranda Kerr, intre timp devenita femeie.(N-ai zice, insa modelul are 34 de ani!)

Beauty look de nunta cu rochie princesse si machiaj delicat

Cu siguranta Kerr are grija de pielea ei si de aceea cei 34 de ani nu se vad. La fel de bine, si machiajul natural a fost alegerea perfecta pentru o piele tanara, sanatoasa si tonifiata.

Citește și:

    In tutorialul de machiaj de mireasa, Kerr spune ca si-a dorit un machija simplu si timeless. Intr-adevar a obtinut un make-up ce nu se demodeaza niciodata: un machiaj natural, feminin, romantic.

    Ea foloseste ca prim pas o apa termala, pe care o pulverizeaza pe chip. Apoi cteva picaturi de serum ce au rolul de a pastra pielea hidratata, formand o pelicula ce pastreaza apa termala la baza. Serumul este de asemenea hranitor.

    Urmatorul pas in acest tutorial de machiaj de mireasa al Mirandei Kerr este anti-cearcanu, usor, pe baza de apa.Vedeta marturiseste ca este obsedata de a folosi blush-ul! Si intra-devar, look-ul senzual cu bujori o prinde foarte bine. Ea aplica blush-ul roz pe pometi si completeaza cu pudra in jurul ochilor, pe frunte si nas. In cazul ei, avand ochii deschisi la culoare, blush-ul roz accentueaza si privirea!

    Citește și:

      Miranda Kerr mai subliniaza ochii cu mascara lejera si un ruj mat, rosu-bujor, cu adevarat fabulos, ce lasa impresia de “abia ce m-a sarutat”.

      Daca si tu iti doresti o nunta in care tu sa fii vedeta si sa iesi in evidenta prin eleganta, inspira-te din tutorialul de machiaj de mireasa al Mirandei Kerr, mai ales ca este atat de simplu de executat chiar de tine, acasa!

      Sursa foto front page – Alvin Mahmudov/Unsplash, instagram

      Vizionare placuta


      Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.