Setari Cookie-uri

Uleiuri erotice de masaj pentru o noapte de... bis!

O noapte de... bis incepe cu o baie cu spuma, la lumina lumanarilor, si in parfumul de lavanda sau cel de portocale. Asta trebuie sa fie momentul tau de intimitate, momentul care te pregateste inainte sa se incinga atmosfera.

Daca el inca nu a ajuns acasa, e perfect, altfel nu-l lasa sa intre peste tine si sa descopere ce vraji pregatesti. Cand iesi din baie, asigura-te ca pielea are parfumul tau natural, nu folosi lotiune de corp, pentru ca ce urmeaza iti va catifela pielea si ii va oferi un parfum deosebit.

Mai departe, daca locuiti impreuna, apari in fata lui intr-un neglijeu acoperit de un capot din satin, iar daca l-ai invitat sa luati cina impreuna, asteapta-l intr-o rochie eleganta, dar cat se poate de lejera, pentru ca, totusi, nu sunteti la restaurant si nici nu trebuie sa isi dea seama ca ti-a luat trei ore sa te pregatesti pentru intalnirea cu el.

Machiajul sa fie cat mai natural. O sa stati intr-o lumina ambientala, asa ca nu trebuie sa iti faci griji de cum va arata tenul tau, fii frumoasa cu putina mascara pe gene, un balsam de buze incolor si putin blush. E mai mult decat suficient, crede-ma!

Citește și:

Uleiuri aromate pentru masaj

Intr-o seara care stii ca se anunta a fi una plina de pasiune si care se va transforma intr-o noapte alba de neuitat, tine aproape multe lumanari sau decoratiuni luminoase, o sticla, maxim doua, cu bautura voastra preferata si cateva sortimente de uleiuri erotice de masaj.

De ce spun cateva? Pentru ca e posibil sa fie alergic la capsune si atunci trebuie sa te prezinti repede cu o alta alternativa, cum ar fi uleiul de ciocolata. Bine... acum trebuie sa fii atenta sa traga cu ochiul in dulapul tau secret, e mai bine sa stii doar tu numarul de uleiuri erotice pentru masaj pe care le detii si celelalte surprize care se afla acolo.

Nu stim unde se va produce apropierea dintre voi, dar tu sa ai in cap ca trebuie sa il duci pana in dormitor. Folosirea uleiului pentru masaj poate produce mici neplaceri, cum ar fi patarea canapelei sau a altor textile din casa, ceea ce cu siguranta nu iti doresti.

Citește și:

Pe patul imens va asteapta o lenjerie superba, dar la care poti renunta a doua zi fara prea multe regrete. Si, oricum, in dormitor se intampla toata magia, oricat de bogata ar fi imaginatia noastra si a lor. Mai devreme sau mai tarziu, acolo se ajunge.

Uleiuri pentru masaj erotic

Ulei de masaj cu particule de aur Ulei de masaj cu aroma de ciocolata

Uleiuri erotice si lumanari comestibile

Masajul cu diverse uleiuri aromate nu este doar ceva erotic, masajul cu uleiuri ajuta in acelasi timp la relaxarea psihica si a muschilor incordati. Se creeaza un mix intre relaxare si pasiune care duce la o seara de... bis mai ceva ca in filmele romantice.

Ce mi-a atras mie atentia si vreau sa iti recomand si tie este lumanarea comestibila pentru masaj. Odata aprinsa, compozitia se transforma intr-un ulei de masaj cald, parfumat si comestibil. Wow! Recunoaste ca ti-a starnit interesul la fel de tare ca si mie. E de incercat, este o experienta noua. Nu iti surade ideea de a gusta dintr-o lumanare transformata in ulei? Nu-i nimic, el cu siguranta nu o sa rateze aceasta experienta si o sa sa fie atent sa nu lase nicio particica din trupul tau neatinsa de ulei.

Citește și:

Trebuie precizat ca lumanarea comestibila este 100% vegetala, si contine uleiuri naturale, seminte de canepa, vitamina E, jojoba, ulei de avocado si caise, care hidrateaza pielea si sunt complet sigure de mancat!

Ulei masaj erotic si lumanare comestibila pentru masaj

Ulei aromat pentru masaj Lumanare comestibila pentru masaj Ulei comestibil

Daca te consideri o curajoasa si iti place sa te joci, in dulapul secret o sa ascunzi si cateva jucarii pentru copiii mari: poate o pereche de catuse, poate o masca sau o cagula si un costumas. Despre astea, insa, vom vorbi intr-un material urmator. Abia astept!

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.