Setari Cookie-uri

Pregateste-te de ploi cu cele mai dragute umbrele!

Umbrela este cel mai important accesoriu pe timp de ploaie. Ai grija cum o alegi astfel incat sa se asorteze cu outfit-ul pe care-l porti, dar si cu personalitatea ta!

Scriu acest material in speranta ca maine, poimaine sau poate peste cateva ore o sa se indure cineva de noi si o sa ne racoreasca cu o ploaie blanda care sa tina pana a doua zi dimineata, cand ne trezim si trebuie sa plecam la locurile de munca.

Scriu acest material pentru cele care iubesc ploaia si plimbarile in ploaie, care se incarca de energie atunci cand norii pun stapanire pe cer si nu se sperie de vant si de picaturile de apa.

Si mai scriu acest material pentru doamnele si domnisoarele care vad intr-o umbrela un accesoriu must have care le infrumuseteaza tinutele de zi cu zi si nu ies din casa pana ce umbrela nu se asorteaza perfect cu hainele pe care le imbraca in ziua respectiva.

Umbrele de ploaie transparente

Pentru ca ma declar fana inraita a ploii, preferatele mele sunt umbrelele transparente, astfel ma pot bucura mai mult de fascinanta si misterioasa ploaie.

Citește și:

Pot admira norii (nu, nu iti recomand sa mergi cu privirea indreptata spre cer cand esti pe strada, fii atenta doar la drum!), copacii incarcati de apa, casele umezite... ah, tot acest decor de toamna ma innebuneste si ma face sa visez.

Umbrelele transparente vin si ele cu modele simpatice, cum sunt inimioarele, florile, animalutele si mesajele, unele chiar motivationale.

Umbrele transparente

Umbrela transparenta cu pisicute Umbrela cu inimioare Umbrela automata

Umbrele de ploaie de la branduri celebre

Spuneam la inceputul materialului ca sunt printre noi femei care chiar pun accent pe umbrela si vad in ea ceva mai mult decat o aparatoare de ploaie. Pentru ele, umbrela nu trebuie doar sa fie rezistenta si sa nu se rupa la prima ploaie torentiala.

Daca o femeie se imbraca zi de zi elegant si merge pe tocuri, atunci o sa caute o umbrela in acelasi stil. Avem ca exemplu umbrela cu fundita, umbrela prevazuta cu volanase, umbrela tip balon si, bineinteles, umbrelele de la Moschino si Laura Biagiotti.

Citește și:

Iar pentru spiritul tanar si jucaus al unora, sunt umbrele cu desene si personaje.

Umbrele pentru ploaie

Umbrela Moschino Umbrela Laura Biagiotti Umbrela automata pliabila

Si pentru ca acum avem umbrelele potrivite pentru orice stil, zic sa "lasa ploaia sa ne ude, atunci cand grijile sunt multe" [Mihai Ristea - Ploaia]

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Jimmy Tran

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.