Setari Cookie-uri

Foto: Acest oras din Romania are cele mai frumoase decoratiuni din Europa. Un milion de beculete au fost aprinse de Craciun

Arata ca intr-o poveste. Imaginile cu care trebuie sa ne laudam in intreaga Europa.

Aproximativ 2.000 de persoane au fost prezente, joi seara, in Piata Revolutiei din Arad, unde au fost aprinse, in cadru festiv, un milion de beculete care vor impodobi orasul de sarbatori, o cupola de cateva sute de metri patrati fiind montata in premiera in fata Primariei.

Festivitatea de aprindere a luminilor a avut loc in fata Palatului Administrativ, din Piata Revolutiei, unde este in desfasurare Targul de Iarna si exista montata o scena pentru spectacolele de sezon, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pe scena au urcat autoritati locale, insa pe butonul telecomenzii care a aprins luminile de sarbatori a apasat o eleva din clasa a VI-a de la Colegiul National Preparandia ”Dimitrie Tichindeal” Arad, Iulia Sodinca, care a obtinut locul I la Olimpiada Nationala de Matematica.

Sistemul de lumini festive este format dintr-un milion de beculete instalate in centrul orasului si in cartiere.

Citește și:

In premiera, platoul din marmura din fata Palatului Administratv a fost acoperit cu o cupola formata din 60.000 de beculete, care este sustinuta de un stalp central inalt de peste 20 de metri.

Instalarea luminilor speciale de sarbatori a fost facuta de catre societatea care a concesionat prin licitatie iluminatul public din oras, aceasta lucrare fiind prevazuta in contract.

In Piata Revolutiei au fost prezenti peste 2.000 de oameni, care, dupa momentul festiv, au urmarit un concert sustinut de Connect-R.

sursa fotografii interior si prima pagina: Mediafaxfoto, fotograf Marian Buga

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.