Setari Cookie-uri

Revelion de Vedeta

Relaxare in destinatii exotice, rasfat pe plaje insorite, distractie la petreceri luxoase si cea mai fina sampanie cam acestea ar fi ingredientele unui Revelion de vedeta. Ce-au facut vedetele de la Hollywood in ajunul Anului Nou? Prin ce locuri fabuloase s-au plimbat celebritatile de sarbatori si ce au purtat la petrecerile de Revelion? Afla din acest articol!

Relaxare in destinatii exotice, rasfat pe plaje insorite, distractie la petreceri luxoase si cea mai fina sampanie – cam acestea ar fi ingredientele unui Revelion de vedeta. Ce-au facut vedetele de la Hollywood in ajunul Anului Nou? Prin ce locuri fabuloase s-au plimbat celebritatile de sarbatori si ce au purtat la petrecerile de Revelion? Afla din acest articol!

Britney Spears a avut parte de o dubla sarbatoare in noaptea dintre ani, imbinand petrecerea de Revelion cu nunta fratelui sau, Bryan, care s-a casatorit cu managerul lui Lynne Spears, sora mai mica a celebrei cantarete. Britney si-a aratat silueta recent tonifiata intr-o rochie neagra si decoltata si a pozat fericita alaturi de fiii ei. Intrebata fiind despre rezolutiile pentru noul an, Britney a declarat: „As vrea sa nu mai imi fac atatea griji, pentru ca imi fac griji tot timpul. Si as vrea sa invat sa fiu fericita.” Pentru poze, click aici.

Beyonce si-a petrecut Revelionul in Insulele Caraibe – mai exact, in St. Barts – alaturi de Jay Z. Ce-au facut cei doi indragostiti la cumpana dintre ani? Au facut plaja, o multime de sporturi pe apa, shopping in oras si plimbari romantice cu vaporul. Si pentru ca paparazzi i-au urmarit non stop, Beyonce s-a cam sfiit sa se arate in bikini si a purtat o rochie lunga si inflorata (perfect asortata la un costum de baie la fel de inflorat) chiar si in apa. Pentru poze, click aici.

Eva Longoria a combinat ultilul cu placutul in ajunul Anului Nou, organizand o petrecere la restaurantul ei Beso din Los Angeles. Vedeta din Desperate Housewives a aratat senzational intr-o rochie neagra cu franjuri, mai ales ca a decis sa abandoneze tunsoarea scurta si a optat pentru extensii de par care i-au completat perfect lookul sexy. Atractia petrecerii organizate de Eva? Concertul oferit de Jose Cortes de la The Gypsy Kings. Pentru poze, click aici.

De Craciun, Mariah Carey si tanarul ei sot Nick Cannon au schiat in Aspen, o statiune permanent vizitata de vedete. Si cum Mariah tine cu orice pret sa isi mentina statutul de vedeta sexy, a decis sa isi arate bustul proeminent intr-un decolteu generos chiar si pe partie... fara sa tina cont ca lookul provocator nu se prea potrivea cu costumatia groasa si pufoasa (pentru poze, click aici). Dupa 4 zile friguroase in Aspen, Mariah si Nick au schimbat hainele de iarna pe bikini, odata ajunsi in Caraibe, unde au petrecut de Anul Nou. Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.