Setari Cookie-uri

Revelion de Vedeta

Relaxare in destinatii exotice, rasfat pe plaje insorite, distractie la petreceri luxoase si cea mai fina sampanie cam acestea ar fi ingredientele unui Revelion de vedeta. Ce-au facut vedetele de la Hollywood in ajunul Anului Nou? Prin ce locuri fabuloase s-au plimbat celebritatile de sarbatori si ce au purtat la petrecerile de Revelion? Afla din acest articol!

Leonardo DiCaprio si iubita sa, supermodelul Bar Refaeli, au petrecut Anul Nou in Mexic, in celebra statiune Cabo San Lucas. In timp ce Leo juca volei pe plaja, Bar capta atentia fotografilor – motivul? Iubita lui Leonardo arata pur si simplu senzational intr-un costum de baie mov (pentru poze, click aici). Pe 2 ianuarie, celebrului cuplu li s-a alaturat David Arquette, sotul lui Courteney Cox, care se afla si el in Cabo alaturi de familie si de prietenii Jennifer Aniston, John Mayer si Sheryl Crow. Pentru Jennifer, Courteney si Sheryl in bikini, click aici.

Pe 31 decembrie, Lindsay Lohan facea plaja alaturi de familia ei pe plaja din Miami, expunand o silueta mai subtire ca de obicei si complet pistruiata (pentru poze, click aici). Cateva ore mai tarziu, Lindsay si iubita ei de profesie DJ Sam Ronson erau gazdele unei petreceri fabuloase organizate la clubul Mansion din Miami – unde rezervarea unei mese costa intre 1500 si 2500 de dolari. Insa seara lui Lindsay nu s-a incheiat tocmai perfect, pentru ca actrita a avut parte de o noua cearta cu iubita ei. Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.