Setari Cookie-uri

Revelion de Vedeta

Relaxare in destinatii exotice, rasfat pe plaje insorite, distractie la petreceri luxoase si cea mai fina sampanie cam acestea ar fi ingredientele unui Revelion de vedeta. Ce-au facut vedetele de la Hollywood in ajunul Anului Nou? Prin ce locuri fabuloase s-au plimbat celebritatile de sarbatori si ce au purtat la petrecerile de Revelion? Afla din acest articol!

Lindsay Lohan nu a fost singura care a avut probleme in dragoste de Revelion - Katy Perry a decis sa se desparta de iubitul ei, rockerul Travis McCoy in prima zi a anului 2009 dupa ce a constatat ca relatia avea de suferit din cauza faptului ca se intalneau prea rar. In noaptea de Revelion, Katy s-a afisat singura la petrecerea organizata de studiourile Paramount, purtand o tinuta foarte provocatoare: rochie mini din piele neagra si dres cu flori (pentru poza, click aici). Cine s-a mai aflat la aceeasi petrecere? Membrii trupelor Linkin Park si Maroon 5. La miezul noptii, Katy se afla pe scena si interpreta noul ei single, Hot N Cold.

Nicole Richie
si Joel Madden alaturi de fratele acestuia, Benji Madden, au sarbatorit si ei Anul Nou in “tari calde”. Destinatia exotica a celor trei? Plajele insorite din Hawaii, unde Nicole a facut surf si plaja intr-un costum de baie rosu (alaturi de nelipsitii ochelari de soare bondar), in timp ce Benji si Joel s-au intrecut la caiac canoe. Pentru poze, click aici.

Proaspata mamica Ashlee Simpson si sotul ei Pete Wentz au fost gazdele petrecerii de la clubul Pure din Las Vegas. Petrecerea care i-a avut ca invitati de onoare pe cei doi proaspeti parinti nu a fost una foarte luxoasa, biletele costand 200 de dolari. Ashlee, care a revenit la parul blond platinat, si-a imbracat noile forme de mamica intr-o rochie neagra si decoltata, asortata la un sacou elegant. Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.