Setari Cookie-uri

Primavara-vara 2011: tendinte in machiaj

Un sezon al contrastelor este cu siguranta si un sezon al juxtapunerilor in make-up, iar primavara/vara 2011 nu face exceptie. Orice extrema are nevoie de contrabalansare: minimal vs. maximal, masculin vs. feminin este de părere Pat McGrath, Global Creative Design Director pentru Max Factor.

Un sezon al contrastelor este cu siguranta si un sezon al juxtapunerilor in make-up, iar primavara/vara 2011 nu face exceptie. “Orice extrema are nevoie de contrabalansare: minimal vs. maximal, masculin vs. feminin” este de părere Pat McGrath, Global Creative Design Director pentru Max Factor.

Dior make-up Noul ideal feminin a fost conturat in culori calde in cadrul show-ului Nina Ricci. Contrabalansand, Prada si Balenciaga au mizat pe look-ul masculin si au pus accent pe sprancenele bine definite si pe structura osoasa a fetei.

În prezentarile Dolce&Gabanna, Bottega Venetta si Stella McCartney a dominat look-ul minimalist, natural si tineresc, designerii jucandu-se cu tonuri neutre si accente luminoase. Volumul culorilor poate fi dat la maxim, fie ca vorbim despre vibratia luminoasa a acestora pe buzele si ochii manechinelor la Dior si Loewe, fie ca ne referim la stralucirea metalica a pleoapelor la Prada, Valentino, John Galliano si Louis Vuitton.

Inainte de a-ti alege trendul preferat, asigura-te ca tenul tau primeste ingrijirea de care are nevoie. Opteaza pentru Olay Total Effects pentru a lupta impotriva tuturor celor 7 semne ale imbatranirii pielii: pori vizibili, pete, culoare neuniforma, piele uscata, aspect sters, textura neuniforma si riduri.

MINIMAL VS. MAXIMAL

1. Minimal

Versace minimal Cea mai noua abordare a machiajului minimalist porneste de la fizionomie si pune accentul pe frumusetea naturala, asa cum am vazut la Calvin Klein, Stella McCartney si Versace.

Pentru Calvin Klein, look-ul “super minimalist” inseamna gene bine definite si aspectul nude al buzelor. Stella McCartney tinde sa mizeze cu fiecare sezon mai mult pe clasic-modern: ten luminos, obraji usor imbujorati si sprancene indraznete.

Look-ul minimalist pare a fi o revenire la frumuseţea anilor ’90, atunci cand nuantele naturale pentru obraji, ochi si buze se armonizau perfect. Tenul imaculat, genele perfecte si buzele hidratate au fost ingredientele perfecte pentru o aparitie fresh.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.