Setari Cookie-uri

Top 10 Cele mai Dezbracate Vedete de la Hollywood

Azi, multe vedete de la Hollywood uita sa mai aplice regula: ori scurt, ori decoltat atunci cand isi aleg tinutele de party sau de scena. Rezultatul? O avalansa de rochite minuscule asortate la decolteuri pana la buric, fundic la vedere combinat cu... sutien la vedere sau topuri transparente asortate la fustite mulate. Sexy sau vulgar?

Azi, multe vedete de la Hollywood uita sa mai aplice regula: “ori scurt, ori decoltat” atunci cand isi aleg tinutele de party sau de scena. Rezultatul? O avalansa de rochite minuscule asortate la decolteuri pana la buric, fundic la vedere combinat cu... sutien la vedere sau topuri transparente asortate la fustite mulate. Sexy sau vulgar?

10. Mariah Carey pare sa aiba trei criterii de baza in alegerea tinutelor: scurt, mulat, decoltat – daca se poate, toate trei in aceeasi rochie. Mai mult, Mariah crede ca bluzitele cu vedere la buric sunt inca in voga (pentru poza, click aici), desi trendul a apus in anii ‘90. Stilistii ii recomanda permanent cantaretei sa nu mai poarte haine cu 2 marimi prea mici, insa Mariah se incapataneaza sa isi arate formele cu orice pret, in daisy dukes (pantaloni scurti din denim), in bikini (atat in reviste, cat si pe scena) sau in decolteuri adanci. Pentru poza, click aici.

9. Katy Perry a spart topurile cu o piesa controversata: I Kissed a Girl – asta dupa ce acum 7 ani, Katy lansa un album crestin, spre mandria parintilor ei religiosi. Acum, spre disperarea acelorasi parinti, Katie promoveaza imaginea “Pin-up Girl”, din care nu au cum sa lipseasca decolteurile ample si pantalonasii extreme de scurti. Desi multi apreciaza originalitatea cantaretei, multi o sfatuiesc pe Katy sa mai aduge 5 centimetri de material la pantalonasi si alti 5 centimetri peste bust pentru un look un pic mai decent. Pentru poze, click aici.

8. Madonna - Desi Madonna se prezinta ca o adevarta lady pe covorul rosu in rochii nici prea scurte, nici prea decoltate, atunci cand paseste pe scena, Madonna o face... in cele mai minuscule tinute, in ciuda faptului ca buletinul arata... varsta de 50 de ani. In ce canta si danseaza regina pop? In topuri transparente, lenjerie si ciorapi de plasa, etalandu-si silueta extrem de musculoasa si vanoasa. Pentru poza, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.