Setari Cookie-uri

Top 10 Cele mai Dezbracate Vedete de la Hollywood

Azi, multe vedete de la Hollywood uita sa mai aplice regula: ori scurt, ori decoltat atunci cand isi aleg tinutele de party sau de scena. Rezultatul? O avalansa de rochite minuscule asortate la decolteuri pana la buric, fundic la vedere combinat cu... sutien la vedere sau topuri transparente asortate la fustite mulate. Sexy sau vulgar?

4. Tara Reid - Tara e permanent fotografiata in bikini (si culmea, nu doar pe plaja), etalandu-si abdomenul afectat de o liposuctie nu tocmai reusita (pentru poza, click aici). Mai mult, Tara nu se rusineaza sa ne arate fundicul pe strada sau chiloteii de sub fustitele foarte scurte – in mod repetat. Pentru poza, click aici.

3. Tila Tequila - Model, protagonista intr-un reality show si nelipsita de la evenimentele mondene, Tila Tequila nu se dezbraca numai in paginile Playboy sau pe copertele revistelor – ci isi etaleaza corpul (imbunatatit in cabinetul chirurgului plastician) cu fiecare ocazie, fie pe MTV, fie chiar si la petrecerile vedetelor. Pentru poze, click aici si aici.

2. Brooke Hogan - Fiica musculosului Hulk Hogan nu rateza nici o ocazie de a-si etala bustul (care odata umplea cupa A, iar acum umple cupa D la sutien) – si cum nici Brooke nu aplica regula “ori picioarele, ori sanii”, la decolteu asorteaza fustite mini, ciorapi de plasa, sau… pur si simplu chilotei. Chiar mai mult, se pare ca Brooke a reustit performanta sa poarte jeansi mai decupati decat jeansii fetelor de la Trident si sa poarte pe scena ceea ce multe femei poarta… in pat, intr-o noapte pasionala. Pentru poze, click aici si aici.

1. Pamela Anderson - Pamela a aparut pe coperta revistei Playboy de 12 ori, mai mult decat oricare alt “iepuras” – dar acesta nu este singurul motiv pentru care Pamela merita sa fie in top. Ultima aparitie dezbracata a Pamelei nu se regaseste intr-o revista destinata exclusiv barbatilor, ci… la petrecerea magnatului Playboy, Hugh Hefner. Si ce pote fi mai potrivit atunci cand iti serbezi cea de-a 82-a zi de nastere, dupa ce toate cele 3 iubite blonde te-au parasit? Solutia: O Pamela gol-goluta, dansand doar pentru tine. Pentru poze, click aici si aici.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.