Setari Cookie-uri

Top 10 Cele mai Dezbracate Vedete de la Hollywood

Azi, multe vedete de la Hollywood uita sa mai aplice regula: ori scurt, ori decoltat atunci cand isi aleg tinutele de party sau de scena. Rezultatul? O avalansa de rochite minuscule asortate la decolteuri pana la buric, fundic la vedere combinat cu... sutien la vedere sau topuri transparente asortate la fustite mulate. Sexy sau vulgar?

7. Paris Hilton - Paris este veterana la capitolul „chiloteii la vedere”, fie din cauza dansurilor nebune din cluburi, fie din cauza fustitelor mult prea scurte. Mai mult, Paris a fost fotografiata la diverse petreceri purtand lenjerie transparenta... pe post de rochita. Pentru poze, click aici si aici.

6. Lindsay Lohan detine 2 recorduri – unul cu titlul “Vedeta cu cele mai multe rochite fluturate de vant” si altul “Vedeta cu cele mai multe bluze transparente in garderoba”. Mai clar, Lindsay e actrita care a insistat sa ne arate nu doar chiloteii ocazie dupa ocazie, dar si sanii prin topurile revelatoare – si evident, ca impactul sa fie maxim, Lindsay nu e deloc prietena cu sutienele. Pentru poze, click aici si aici.

5. Nicole Scherzinger - Ce poarta solista Pussycat Dolls pe scena? Colanti luciosi si corsete care ii imbratiseaza formele, ciorapi de plasa, pantalonasi minusculi, sutiene tip dominatrix si cizme de lac peste genunchi (pentru poza, click aici). Insa Nicole nu apeleaza la tinutele sexy si provocatoare doar pe scena – de fapt, bluzitele transparente cu vedere la sutien si hainele extrem de mulate sunt printre preferatele ei in multe ocazii. Pentru poze, click aici si aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.