Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa i le oferi in pat

Fie ca esti implicata intr-o frumoasa relatie de durata sau intr-o casnicie implinita, atractia sexuala este la fel de importanta. Tine departe rutina si nu inceta sa-ti suprinzi partenerul cu o atitudine dezinvolta fata de sex si pasiune.

Fie ca esti implicata intr-o frumoasa relatie de durata sau intr-o casnicie implinita, atractia sexuala este la fel de importanta. Tine departe rutina si nu inceta sa-ti suprinzi partenerul cu o atitudine dezinvolta fata de sex si pasiune. Redactorii redbookmag, subliniaza 10 lucruri pe care un barbat si le doreste in pat:

1. Entuziasm

Aminteste-ti cand i-ai propus ultima oara sa faceti dragoste. Chiar daca iubitul tau este mai activ din punct de vedere sexual, asta nu inseamna ca nu i-ar placea sa initiezi tu o partida de sex. Daca de cele mai multe ori el este cel care isi manifesta aceasta dorinta, la un moment dat va deveni nesigur in plan sentimental, poate chiar suspicios. Asadar, inlatura din timp tensiunile si adu-i la cunostinta ca inca il doresti.

Entuziasmul este foarte important intr-o relatie, in special cand un cuplu incepe sa capete un pic de vechime. Intr-o casnicie cu atat mai mult, pasiunea trebuie intretinuta. Atractia nu dispare odata cu trecerea anilor, ci din cauza ca partenerii uita sa mentina viu interesul unuia pentru celalalt.

2. Varietate

Inventati trucuri noi in pat. Acelasi preludiu poate deveni plicisitor, daca urmeaza acelasi scenariu de fiecare data. Pentru a preveni monotonia pune-ti accent pe sinceritate si imaginatie. Nu trebuie neaparat sa inchiriati o camera la hotel sau sa va refugiati intr-o cabana la munte. Inchideti-va in propria casa, bucurati-va de o baie la lumina lumanarilor, impartasiti-va orice fantezie si redescoperiti impreuna placerea de a face dragoste. Oricat de bine v-ati cunoaste, intotdeauna mai aveti ce descoperi.

Incercati lucruri noi care sa va faca placere amandurora: alte pozitii, atingeri diferite. Un masaj erotic poate anunta inceputul unei nopti promitatoare. Transformati preludiul intr-un moment intim, plin de pasiune.

3. Aventura

Un strop de nebunie nu strica niciodata in asternuturi. Daca ti-ai dori sa-l suprinzi placut, fara sa discutati nimic inainte, iata cateva gesturi care starnesc imaginatia oricarui barbat: mangaierile indraznete in public, interpretarea unor roluri inedite in dormitor ori utilizarea jucariilor sexuale. De asemenea, incearca sa-l intampini chiar din pragul usii cu chef de dragoste, imbracata intr-o vestimentatie provocatoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.