Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa i le oferi in pat

Fie ca esti implicata intr-o frumoasa relatie de durata sau intr-o casnicie implinita, atractia sexuala este la fel de importanta. Tine departe rutina si nu inceta sa-ti suprinzi partenerul cu o atitudine dezinvolta fata de sex si pasiune.


8. Confidentialitate


Cand te simti implinita intr-o relatie, fericirea ti se citeste cu usurinta pe chip. Vorbeste cu prietenele la o cafea, faceti schimb de sfaturi, insa nu oferi foarte multe detalii din intimitatea ta. Chiar daca ai vrea sa te mandresti, cu atat mai mult daca simti nevoia sa te plangi pentru ca nu esti satisfacuta in pat. Astfel de probleme se discuta doar impreuna cu el.

9. Atractie

O relatie este bazata pe principii solide, insa atractia, joaca inca un rol esential. Si intr-o casnicie de durata este valabil acelasi lucru. Nu astepta mereu vreo ocazie speciala pentru a te coafa. In dormitor, surprinde-l cu o vestimentatie sexy; o lenjerie sexy, provocatoare, nu-l va lasa indiferent. De asemenea, uita de complexe si ai incredere in vorbele lui. Atunci cand iubitul tau iti marturiseste ca esti frumoasa si atragatoare, crede-l .

10. Daruire absoluta

O escapada intr-un loc linistit, cunoscut doar de voi, revigoreaza pasiunea sexuala. Luati-va un weekend liber si uitati de orice grija. Preocupati-va doar de propriile placeri si incercati sa va satisfaceti cele mai ascunse dorinte.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.