Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa i le oferi in pat

Fie ca esti implicata intr-o frumoasa relatie de durata sau intr-o casnicie implinita, atractia sexuala este la fel de importanta. Tine departe rutina si nu inceta sa-ti suprinzi partenerul cu o atitudine dezinvolta fata de sex si pasiune.

Chiar daca ti-e greu sa te imaginezi intr-o postura noua, nu stii niciodata ce se va intampla daca nu incerci. Aceste mici aventuri va vor apropia mai mult. In timp, va veti aminti cu placere si, nu in ultimul rand, veti descoperi lucruri noi unul despre celalalt.

4. Fii generoasa

Bineinteles, de aceasta data vorbim despre o generozitate diferita. Este vorba de placerea de a primi si de a darui sex oral. Daca in timpul actului sexual ambii parteneri se implica in mod egal, in cazul sexului oral, situatia este diferita. In general, doar un singur partener ofera si celalalt primeste. Totodata, gusturile sexuale sunt diferite; fiecare poate percepe placerea intr-un mod distinct. Asadar, discutati deschis pe marginea acestui subiect.

5. Autenticitate

Alegeti un moment prielnic pentru a va reevalua relatia, ce anume va place si ce ati dori sa schimbati. Acest exercitiu poate avea beneficii imense asupra relatiei intime. Uita de pudoare si marturiseste-i daca iti doresti sa incercati ceva nou in pat. Daca ti se pare prea complicat, treci direct la fapte. Cu siguranta, nu se va opune unei asemenea oferte.

6. Acorda-i atentie

Nu lasa grijile cotidiene sa va desparta. Intr-o relatie fara angajamente pot interveni distanta, hobby-urile, problemele de serviciu; intr-o casnicie se adauga si prezenta copiilor, treburile gospodaresti. Multi barbati se plang ca dupa cativa ani de mariaj nu mai primesc aceeasi atentie. Pentru a evita tensiunile, sarcinile gospodaresti trebuie impartite astfel incat sa mai aveti timp si sa faceti dragoste. Rasplatiti-va cu o cina in oras, vizionarea unui spectacol si apoi, savurati o noapte pasionala. Cel mai important, surprinde-ti partenerul cu voie buna si o atitudine irezistibila, seducatoare.

7. Sinceritate

Certurile sunt prezente in orice cuplu. Insa, cele de natura sexuala pot afecta serios o relatie. De exemplu, daca el vrea mai mult sex decat tine, in curand se vor isca discutii. Sentimentul de a fi respins nu este placut pentru nimeni insa, nu poti sa aprobi de fiecare data o partida de dragoste doar de dragul celuilalt. In loc sa te complaci intr-o relatie nesatisfacatoare din punct de vedere sexual, marturiseste-ti orice nemultumire. Si barbatii apreciaza comunicare in scopul imbunatatirii vietii sexuale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.