Setari Cookie-uri

Palmele iubitului tau iti dezvaluie cele mai ascunse secrete!

Te poti indragosti de un barbat admirandu-i mainile. Si stii de ce? Pentru ca ele sunt purtatoarele unor mesaje subtile. Studiaza-le si vei descifra tainele sexualitatii lui.

Nu-i asa ca iti doresti sa stii ce e in mintea iubitului tau, ce gandeste, ce nu ii convine si ce ii face placere? Stiai ca te poti indragosti de un barbat admirandu-i mainile. Si stii de ce? Pentru ca ele sunt purtatoarele unor mesaje subtile. Studiaza-le si vei descifra tainele sexualitatii lui.

Muntele lui Venus semnifica senzualitatea si pofta lui de viata si este zona care se afla in prelungirea degetului mare.

chiromantie Daca e mare si ferm, atitudinea iubiutul tau este in general : “Mananc, beau si ma simt bine!” ii place viata si e intr-o continua sarbatoare. Aprinde niste lumanari si asteapta-l goala in pat. Si nu uita ca s-ar putea sa iti intoarca si el favorul in cazul in care muntele tau este la fel de mare!
Daca e plat, nu e semn bun… S-ar putea ca tipul sa nu fie prea interesat de sex. Totusi, speranta nu este pierduta, poate fi doar o chestie temporara. La stres sau la suparare, muntele lui Venus poate scadea in volum, revenindu-si la forma initiala o data ce starea de proasta dispozitie a trecut. Spune-i in soapta ca nu e nevoie sa faceti dragoste diseara, pur si simplu vrei doar sa il strangi in brate si sa-l saruti.
Un munte mare si rosu cu o cruce in mijloc poate insemna ca ai dat de belea. Are o sexualitate debordanta, s-ar putea chiar sa fie dependent de sex. E de neoprit si va cauta mereu altceva, in alta parte, daca nu reusesti sa-l satisfaci pe deplin. Daca esti pe aceeasi lungime de unda cu el si la fel de aprinsa ca el, stii ce ai de facut: dimineata, la pranz si seara sex!

Linia capului este cea responsabila de intelectul sau, cum si ce gandeste- nu numai in dormitor, ci si in afara lui. Linia capului porneste imediat de sub degetul aratator si se termina pe undeva pe langa degetul mic, pe la jumatatea palmei.
Este un tip cerebral, inteligent si dornic sa cunoasca mereu lucruri noi daca are o linie lunga, care ii traverseaza intreaga palma. Condimenteaza-i un pic viata intima, e mare amator de senzatii noi.
Daca esti o tipa conservatoare si adepta unei pozitii clasice, mai bine lasa-l, nu e de tine. El e genul indraznet pentru care Kama Sutra nu mai are de multa vreme niciun secret.
O linie scurta inseamna ca va veti distra impreuna, dar nu te astepta sa discuti filozofie pana in mijlocul noptii. Discutiile lungi il plictisesc ingrozitor si prefera faptele, nu vorbele.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.