Setari Cookie-uri

Fostul meu iubit m-a violat

Cand altii iti spun ca viata este grea sau ca viata iti joaca feste nu prea le dai importanta si ti se pare ca glumesc sau ca nu stiu ce vorbesc. Am trait lucrurile pe propria-mi piele si pot spune si eu, acum, ca viata este grea, dar la un moment dat in viata oricui apare cineva care iti da sentimentul ca oricat de grea ar fi viata, merita sa o traiesti.

Cand altii iti spun ca viata este grea sau ca viata iti joaca feste nu prea le dai importanta si ti se pare ca glumesc sau ca nu stiu ce vorbesc. Am trait lucrurile pe propria-mi piele si pot spune si eu, acum, ca viata este grea, dar la un moment dat in viata oricui apare cineva care iti da sentimentul ca oricat de grea ar fi viata, merita sa o traiesti.

Acum sase ani de zile am cunoscut un barbat cu care a urmat sa am o relatie lunga si ciudata. La inceput il detestam si fiecare zi din viata mea o foloseam pentru a ma certa cu el; sentimentul era reciproc. Insa dupa ceva vreme lucrurile au inceput sa ia o alta intorsatura. Incet, incet a inceput sa apara o oarecare simpatie intre noi doi si am ajuns sa avem o relatie. A ajuns sa fie primul barbat din viata mea, iar in acea vreme, prea mica fiind, aveam senzatia ca m-am indragostit si ca iubesc. Tarziu aveam sa aflu ca era doar un sentiment de copil confuz ceea ce simteam eu si nici gand iubire adevarata. Relatia dintre mine si el a durat mult: cinci ani de zile; ani in care m-a inselat, umbla cu multe alte fete si mereu ma facea sa sufar. Am tot stat langa el din cauza faptului ca nu aveam pe nimeni cu care sa discut si sa spun ce se intampla cu mine, nu era cineva sa-mi deschida ochii si sa-mi spuna ca gresesc.

Dupa ceva vreme m-am despartit de el si m-am combinat cu un coleg de-al sau. Era 31 martie 2006, ziua unui prieten. M-am dus la aniversare cu un amic. Am plecat de acolo pentru a iesi la un suc cu un prieten comun de-al meu si al fostului prieten, care a venit si el in cele din urma. Discutia a sfarsit printr-o cearta intre mine si fostul prieten. M-am reintors la aniversare, iar fostul m-a sunat. M-a rugat sa ies sa vorbim. M-am dus afara si-a zis sa urc in masina sa stam de vorba, afara fiind prea frig. Nu stiu cu ce am gandit in acel moment, cu siguranta nu am gandit cu capul.

Nu-l credeam in stare de ce avea de gand sa faca, aveam o incredere oarba in toti oamenii in acea vreme. Am urcat in masina, iar soferul a inceput sa goneasca. Am simtit ca in portbagaj sunt niste oameni. M-am speriat si am sunat un prieten si i-am zis ce se intampla, a incercat sa vorbeasca cu soferul, cunoscandu-l, dar acela i-a trantit doar replica ce-mi rasuna si acum in minte 'Lasa, stai calm, am grija de ea". Mi-am dat seama de ce se va intampla. La un moment dat masina a mai incetinit, am coborat din mers si am inceput sa fug disperata pe strada strigand dupa ajutor. Degeaba, nimeni nu m-a auzit. Au coborat din masina toti, fostul incerca sa ma linisteasca spunandu-mi ca nu e nimic, dar a venit alt baiat din acea masina si m-a bagat cu forta inauntru. M-au dus intr-un loc, m-au incuiat acolo si au incercat sa ma violeze. Stupida mea minciuna ca as fi la menstruatie m-a salvat, oarecum. Au abandonat ideea de a avea sex cu mine, dar tot au vrut ceva. Aflata incuiata cu un necunoscut intr-o camera intunecata, m-am panicat si am inceput sa plang rugandu-l sa-mi dea drumul. Radea de mine, iar rugamintile mele au fost in zadar.

M-am impotrivit si am incercat sa fortez usa ca sa ies, incercand sa sun la politie. Mi-a smuls telefonul, m-a strans de gat pana am simtit ca nu mai am aer absolut deloc. M-a amenintat ca daca scot un cuvant ma lasa incuiata acolo si ca ma bat cu totii. M-a obligat sa ii satisfac oribila dorinta de a face cu el sex oral. Nu am vrut, strangandu-ma de gat incontinuu m-a obligat. Simteam ca moare in mine in acel moment ceva. Dupa ce si-a implinit dorinta a iesit… lasandu-ma acolo. A intrat alt baiat dintre ei… dar simteam ca innebunesc. M-am batut cu el si in acel moment am avut norocul sa imi sune telefonul. Era amicul cu care plecasem la aniversare. Disperata am strigat la el sa sune la politie spunandu-i ca fostul meu prieten impreuna cu altii ma violeaza si locul unde ma aflam. Auzind de politie, m-au lasat in pace, m-au scos afara si m-au dus direct la aniversare, unde ii asteptau toti invitatii cu ganduri de a-i altoi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.