Setari Cookie-uri

Fostul meu iubit m-a violat

Cand altii iti spun ca viata este grea sau ca viata iti joaca feste nu prea le dai importanta si ti se pare ca glumesc sau ca nu stiu ce vorbesc. Am trait lucrurile pe propria-mi piele si pot spune si eu, acum, ca viata este grea, dar la un moment dat in viata oricui apare cineva care iti da sentimentul ca oricat de grea ar fi viata, merita sa o traiesti.

Stii foarte bine, dupa cum tot spuneam, "o sa fie bine". Crede, crede alaturi de mine ca toate lucrurile au o rezolvare. Nu e sfarsitul lumii. Nu imi pierd speranta, nu ti-o pierde nici tu. Eu sunt cea care te iubeste mai mult ca oricine. Departe sau aproape, mereu sunt alaturi de tine si voi fi in orice moment. Cand toti te lasa, eu voi fi langa tine. Am invatat de la viata, am primit palme de la viata de destule ori, dar niciodata nu am renuntat. Intelege-ma... esti totul pentru mine, iar in sufletul meu o raza de soare intotdeauna va exista.

N-o sa incetez sa cred. O sa astept, cat de mult e nevoie. Lasa-ma sa raman langa tine. Sunt momente in viata in care ramai singur si nimeni nu e alaturi de tine. Eu voi fi acolo pentru tine, niciodata n-o sa te las singur, stii foarte bine "daca vreodata ai sa cazi, voi fi acolo sa m-asigur ca n-ai sa atingi pamantul". Cat pentru voi dragilor, aveti grija de cei pe care ii iubiti si aveti grija de alegerile care le faceti ! Nu ne judeca decat Cel de Sus! Fiecare are dreptul la viata, orice ar fi facut. Fiecare are dreptul la fericire, sa nu uitati asta !

Citește și:

A.

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.