Setari Cookie-uri

Fostul meu iubit m-a violat

Cand altii iti spun ca viata este grea sau ca viata iti joaca feste nu prea le dai importanta si ti se pare ca glumesc sau ca nu stiu ce vorbesc. Am trait lucrurile pe propria-mi piele si pot spune si eu, acum, ca viata este grea, dar la un moment dat in viata oricui apare cineva care iti da sentimentul ca oricat de grea ar fi viata, merita sa o traiesti.

Atractia mea fata de baietii rai, cum se zice, nu mi-a adus decat pierderi in viata, iar de aceea, va sfatuiesc pe toti ca inainte sa faceti o pasiune pentru cineva, sa invatati din greselile altora.

Dupa un an si ceva, intamplarea face ca m-am impacat din nou cu fostul prieten. Nu ma intrebati de ce. Era acelasi motiv probabil... nu stiu nici acum de ce, mereu aveam sentimentul ca nu e nimeni care sa ma vrea, ca nu e nimeni care sa ma iubeasca, ca nu sunt buna de nimic. Complet dezamagita de mine, m-am aruncat inapoi in bratele celui care mi-a distrus viata. Nu s-a mai intamplat nimic rau, din contra, devenise ciudat in comportament. M-a dus sa ii cunosc parintii, care m-au indragit.

Cu toate acestea in vara anului 2008 am simtit ca totul s-a sfarsit. I-am zis si lui acest lucru si a inceput sa ma ameninte ca imi va face rau. La putin timp dupa aceasta intamplare am cunoscut un barbat, cel de care aveam sa ma indragostesc pentru prima data in viata mea. Am inceput sa ne apropiem, iar din octombrie am hotarat sa fim impreuna. El avea probleme de sanatate, pentru mine ele nu existau. Toata lumea care stia de lucrurile astea ma sfatuia sa il las pentru ca nu am nici un motiv sa stau cu el, sa imi caut pe cineva sanatos cu care sa pot avea o relatie. I-am ignorat pe toti. Ma indragostisem complet de acel om. Pentru prima data aveam sentimentul de siguranta, nu aveam nevoie de nimic altceva decat de el. Mi-a oferit iubire mai mult decat mi-a oferit cineva vreodata. Simtind toate aceste lucruri din partea lui, am hotarat sa imi dezvalui trecutul. L-a socat sa afle cat am avut de suferit, dar a ramas cu mine. Am cunoscut fericirea vazand cum incet incet se insanatoseste, mai este mult, dar se va intampla si lucrul acesta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.