Setari Cookie-uri

Fostul meu iubit m-a violat

Cand altii iti spun ca viata este grea sau ca viata iti joaca feste nu prea le dai importanta si ti se pare ca glumesc sau ca nu stiu ce vorbesc. Am trait lucrurile pe propria-mi piele si pot spune si eu, acum, ca viata este grea, dar la un moment dat in viata oricui apare cineva care iti da sentimentul ca oricat de grea ar fi viata, merita sa o traiesti.

M-au dus acasa. Am intrat in casa si inca mi se parea ca ce mi s-a intamplat a fost doar un vis urat. Nu puteam face nimic. Nu aveam nici un martor, mamei nu ii puteam spune nimic de rusine. M-au sunat timp de aproape un an de zile si m-au tot amenintat ca vin dupa mine si-o sa fie urat de tot daca spun cuiva ceva din ce se intamplase. Eram terifiata, de fiecare data cand imi suna telefonul incepeam sa tremur de frica. Imi era frica sa merg pe strada si mereu aveam senzatia ca cineva ma urmareste.
I-am mai vazut de cateva ori, iar sufletul meu era complet distrus. Singurul caruia am avut curajul sa ii spun tot ce se intamplase in acea vreme a fost iubitului meu, colegul fostului prieten. A ramas stupefiat cand a auzit cele intamplate, dar spre uimirea mea, a acceptat sa ramanem impreuna indiferent de faptul ca aproape in fiecare zi fostul meu prieten impreuna cu altii il luau peste picior, mereu a avut ceva de zis in fata lor si i-a lasat fara replica. A fost singurul om care a avut puterea de a ma accepta cu greselile mele, si sa ma iubeasca. Eu nu puteam iubi... eram incapabila de asa ceva, il iubeam, dar ca pe un frate, iar el stia lucrul acesta si totusi statea cu mine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.