Setari Cookie-uri

Fostul meu iubit m-a violat

Cand altii iti spun ca viata este grea sau ca viata iti joaca feste nu prea le dai importanta si ti se pare ca glumesc sau ca nu stiu ce vorbesc. Am trait lucrurile pe propria-mi piele si pot spune si eu, acum, ca viata este grea, dar la un moment dat in viata oricui apare cineva care iti da sentimentul ca oricat de grea ar fi viata, merita sa o traiesti.

Fostul meu prieten insa a avut grija sa faca in asa fel incat iubitul meu si prietenii lui sa afle ceea ce ei imi facusera cu doi ani in urma. Pe langa toate acestea, le-a spus ca in acea seara facusem sex cu toti care ma luasera cu forta. Spunandu-i-se toate aceste lucruri de fata cu prietenii lui, e si normal sa intre in pamant. Il inteleg perfect, am trait printre "baietii de cartier" si am vazut lucruri de zeci de mii de ori mai urate. Chiar daca stia adevarul, faptul ca i s-a spus de fata cu atatia oameni l-a facut sa nu mai poata continua relatia. Adevarul este ca nici el nu stie ce e de facut, nici eu. Cand mi-a zis toate acestea la telefon am simtit cum tot pamantul se prabuseste asupra-mi. Am plecat de la facultate intr-un suflu si m-am dus direct la el, fara a-i mai spune ceva. Cand m-a vazut la usa la el a ramas fara cuvinte. Mi-am cerut iertare de zeci de ori si parca nici acum nu este de ajuns. I-am spus cat de mult il iubesc, dar parca niciodata nu a fost de ajuns.

Citește și:

Cand mi-a spus "te iubesc" in acea zi am ramas fara cuvinte, am simtit ce inseamna sa iubesti intr-adevar. Acum pot spune ca stiu ce inseamna iubirea adevarata. In felul acesta iti marturisesc tie, in fata intregii lumi ca TE IUBESC, cu bunele si relele mele. Oricine are dreptul de a fi fericit si de a iubi. Asa cum mi-ai zis in acea zi, chiar daca amandoi suntem disperati si nu stim care e solutia cea mai buna a problemei noastre... mi-ai spus sa nu imi pierd speranta. Eu n-o s-o pierd, te rog sa nu o pierzi nici tu. Esti singurul care mi-a oferit dragoste, esti singurul pe care il iubesc intr-adevar si mereu o voi face. Langa tine vreau sa raman si sunt in stare sa ma lupt cu intreaga lume pentru tine, sa demonstrez tuturor ca nu au nici un drept sa ma judece si ca meritam sa ramanem impreuna.

Fii omul plin de curaj pe care il stiu, pe care il ador, fii alaturi de mine, cel ce are curajul de a-i infrunta pe toti. Cate femei nu au mai patit ca mine, cate suflete chinuite nu mai sunt pe lumea asta? Cand am hotarat ca tu esti cel pe care il voi iubi cu adevarat, toata lumea mi-a spus NU.

Citește și:

M-am impotrivit tuturor si nu am avut nimic de pierdut. Nimic nu e pierdut. Niciodata nu e prea tarziu. Nu ma indeparta de tine, pentru ca stii ca nu pot trai fara tine. Am toata rabdarea din lume si optimismul ca va fi bine. Cel de Sus imi da siguranta viitorului. Crede in El si crede in mine.

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.