Setari Cookie-uri

Mishelle: fragilitate, puritate, iubire, emotie, traire

La o barfa cu Mishelle.

Am stat de vorba cu Mishelle despre muzica, moda si artisti. I-am aflat secretele si nu am ratat ocazia de a o intreba despre ritualurile de frumusete si stilul sau vestimentar.

Mishelle este o tanara care isi doreste sa cucereasca lumea prin muzica sa. Ea este la inceput de drum, insa cu planuri imense si vise de milioane.

In februarie 2012, Mishelle a lansat al doilea single, It feels so good, un single care, la fel ca si primul, se bucura de succes in tari ca Romania, Rusia, Ucraina si Republica Moldova. In aprilie a lansat si videoclipul It feels so good, care se bucura de un feedback pozitiv din partea publicului. Primul ei single, Only you, a fost lansat in aprilie 2011 si este un featuring cu Randi care a ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania, Republica Moldova, Rusia sau Ucraina. De altfel, piesa a fost produsa in studioul HaHaHa Production de catre Randi.

Citește și:

1. Te invit sa ne spui cateva lucruri despre tine

Ahh… mereu mi-a fost greu sa vorbesc despre mine. Pai, de curand am implinit 19 ani. De cand ma stiu mi-a placut muzica, a fost totul pentru mine. De aceea, am incercat in continuu sa evoluez si am participat la foarte multe concursuri si festivaluri de muzica. Am avut un mare noroc ca l-am intalnit pe Andrei (n.r Randi) si am inceput astfel colaborarea cu HaHaHa Production in ceea ce priveste proiectul Mishelle. Cred ca este unul dintre cele mai bune lucruri care au avut loc in viata mea. Aaaa, uitasem… imi plac foarte mult cainii, am 3 acasa!

2. Esti la inceput de drum. Cu ce te diferentiezi de ceilalti artisti de pe piata?

Suntem diferiti din start ca oameni. Cred ca fiecare artist se diferentiaza de ceilalti intr-un anume fel, prin stilul pe care il promoveaza, atitudine sau prin voce etc. In ceea ce ma priveste, nu imi place sa port masti doar ca sa par diferita. Sunt doar eu si atat. Am anumite scopuri in viata si sunt sincera fata de mine si de oamenii cu care colaborez.

Citește și:

3. Se spune ca visele devin realitate. Ale tale s-au implinit?

Unele dintre ele s-au implinit, altele isi asteapta cuminti randul. Este foarte important sa stii ce vrei de la viata. Eu tind mereu catre perfectiune, sper ca intr-o buna zi sa o si obtin.

4. Cum a fost la filmarile primului tau videoclip?

Am fost cea mai fericita in ziua cand am filmat primul meu videoclip, dar am avut si niste emotii !! Era prima mea experienta si nu vroiam sa dezamagesc pe nimeni. Intr-un final totul a fost ok si toata lumea a fost multumita de rezultat.

5. Cum a fost la primul tau concert?

Vaaai… am avut foarte multe emotii si tremuram toata. Apoi am urcat pe scena si dintr-o data au disparut si emotiile. Ma simt extraordinar pe scena, parca intru intr-o lume doar a mea.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.