Setari Cookie-uri

Top 5 filme de dragoste care au castigat Oscarul

Trebuie sa le vezi!

Ce e mai placut intr-o zi de duminica decat sa vezi un film de dragoste bun care sa iti creeze o stare placuta si linistita ca de sfarsit de weekend si sa te pregatesti asa cum trebuie de o noua saptamana?

Filmele romantice prind intotdeauna la publicul feminin pentru ca suntem mult mai sensibile decat barbati si fiecare dintre noi isi doreste o poveste de dragoste ca in filmele pe care adesea le vizionam.
Visam la un "print pe cal alb" sau la un artist, sau pur si simplu la barbatul care sa fie alaturi de noi indiferent ce s-ar intampla si care ne-ar iubi neconditionat pentru tot restul zilelor.

Citeste si Ratusca cea urata: Top 10 actori urati, dar iubiti

foto: cuplu indragostit, Shutterstock

Ne-am gandit sa facem o lista a celor mai bune filme de dragoste care au castigat Oscarul si care merita vazute si chiar revazute.

Citeste si 30 de Replici celebre de la Hollywood

Citește și:

Forrest Gump

O frumoasa poveste de dragoste care are in prim plan un barbat ce traieste o singura poveste de dragoste pana la finalul vietii. Povestea este una impresionanta asa ca nu trebuie ratata. A fost premiat cu nu mai putin de sase premii Oscar dintre care amintim premiul Oscar pentru cel mai bun film, pentru cel mai bun regizor si pentru cel mai bun actor intr-un rol principal.

Morala acestui film este una foarte interesanta si o lectie de viata pentru oricine: curajul si dragostea sunt mai presus de inteligenta.

Citeste si Top 20 declaratii memorabile din filme

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.