Setari Cookie-uri

Purificare spirituala: 10 modalitati sa-ti cureti aura

Ingrijeste-ti spiritul pentru o viata mai buna

6. „Terapia” prin sunet,inainte de culcare, ajuta la eliberarea de energie negativa. Dupa ce te bagi in pat, asculta in surdina un fragment cu de clopote tibetane. O alta optiune este mantra Om mani padme hum care indeparteaza gelozia, ignoranta, agresiunea, ura si lacomia.

)

7. Poarta bijuterii cu labradorit. Acest cristal are proprietatea de a repara aura si tine energiile negative la distanta.

8. Incearca sa iti reduci expunerea la aparatura electrica. Pare un lucru destul de greu de facut intr-o perioada in care tehnologia a patruns atat de adanc in vietile noastre. Radiatia emisa de acestea interactioneaza cu ritmul natural al corpului si il pot „bruia”. Dormitorul este o camera foarte importanta pentru refacerea organismului si ar fi bine ca macar aici sa nu ai astfel de dotari.

9. Uleiul de vetiver este recomandat pentru un somn linistit. Picura-l pe piele in zona chakrei plexului solar si maseaza delicat pana la absorbtie. Astfel vei deschide Manipura si vei ajuta la eliminarea impuritatilor din aura.

Citește și:

10. Ultima, dar nu cea de pe urma, si poate cea mai importanta modalitate de a-ti curata aura este meditatia. Acest procedeu necesita liniste si putere de concentrare insa vei simti imediat efectele sale benefice.

Trebuie sa te asezi intr-o poziti comoda, de preferat in lotus, cu palmele indreptate in sus. Inchide ochii si elimina orice fel de gand negativ. Imagineaza-ti apoi o lumina calda, placuta care trece pe rand prin fiecare dintre chakre. La final, imagineaza-ti cum te invaluie aceasta lumina.

foto prima pagina shutterstock pozitie de meditatie

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.