Setari Cookie-uri

Petele maronii de pe fata!!

crema ptr depigmentare este buna pt a scoate petele de pe fata.Nu neaparat ALBATEN.
sirena_blonda
Postat pe 5 Aprilie 2008 15:44
sucul de la o lamaie stoarsa....aplici pe fata si lasi sa se usuce. la mine merge.
ds82
Postat pe 5 Aprilie 2008 19:42
ai auzit de Amway?sunt niste produse super naturale si foarte concentrate sunt tratamente anume pt. pete eu le-am incrcat si este foarte bun,si pot sa iau si anticonceptionalele mai departe. Te intereseaza contacteazama si te ajut cu cea mai mare placere

Postat pe 8 Aprilie 2008 17:05
Buna
Pentru cele care au pete maronii pe fata...am o veste buna si una rea....veste rea este ca nu vor scapa de ele indiferent ce vor face si vestea buna este ca ele se pot estompa...eu am consultat mai multi medici dermatologi....daca sunt din cauze hormonale ramaneti cu ele dar le puteti estompa cu diferite creme care circula pe piata si cu tratamentul cu lumina itens pulsata care se foloseste si pentru epilare definitiva. Eu le-am incercat pe toate dar nu am scapat de ele, doar le-am estompat....dar sa stiti ca efectul estomparii petelor (psihologic vorbind), este ca si cum nu le-ati mai avea....la mine asa a fost.Cel mai bine merge la tratamentul cu lumina intens pulsata...voi decideti. Dar sa nu ascultati sfaturile altora pana nu consultati un medic dermatolog pentru ca si cremele astea sunt pentru diferite tipuri de pete asa ca e bine sa primiti un sfat de la un specialist.
Va pup si sa nu uitati ca frumusetea vine si din interior
mioanna
Postat pe 1 Iulie 2008 14:58
referitor la petele maronii......... sunt de acord ca au cauze multiple si diferite.Totusi cunosc o persoana care a scapat de ele cu un tratament naturist. Ieftin si bun. Mentionez ca persoana ramasese cu pete in urma sarcinii. Acum arata mai bune ca innainte. Am ramas surprinsa cind am vazut-o, dupa o luna de tratament. Toata familia mea foloseste produsele din aceasta gama si suntem foarte multumiti de ele.Este o gama foarte variata de produse si se pot folosi de toti membrii familiei, de la bebelusi si pina la bunici, Pe cine intereseaza, pot ajuta si informa cu placere.
dana_6825
Postat pe 3 Iulie 2008 09:30
Apropo de petele pigmentare, am cunoscut o tipa care traieste undeva in sudul Italiei, unde soarele e destul de dur. Din cauza faptului ca merge foarte mult cu masina in soare, i s-au format niste pete pigmentare de la soare exact in coltul ochiului stang (unde o atinge soarele direct). In partea dreapta nu are nimic. Tare, nu? Ce face soarele asta...
Pentru petele astea stiu ca se folosesc creme cu vitamina C sau cu soia.Recomandarea de mai sus, cu sucul stors de la o lamaie e destul de periculoasa, pentru ca lamaia este mult prea astringenta. Poti incerca in schimb ceva creme din farmacii, la recomandarea cosmeticienei. Eu am auzit o gramada de lucuri bune despre o crema cu soia de la Roc, care e special pentru problema asta.
corina05
Postat pe 19 Iulie 2008 02:04
mie mi-au aparut pe nes doua pete. atat. sa fie acelasi tip care se extinde pe toata fata?

Postat pe 23 Iulie 2008 20:25
exista si cauze hormonale....
cremele antipigmentare sunt destul de scumpe...
irish05
Postat pe 24 Iulie 2008 06:34
pentru petele de pe fata am folosit un amestec care a dat rezultate..e vorba de zeama de ceapa si ulei de masline amestecate..si trebuie tinut la frigider.. cam scarbos dar sa stiti fetelor ca da rezultate
arynutz
Postat pe 31 Iulie 2008 10:07
aceste pete apar din cauze hormonale si dispar cu ulei de catina,pe care il gasiti la farmacie,iti masezi fata bine seara cu ulei de catina iar dimineata degresezi cu zeama de lamiie si clatesti cu apa calduta,timp de 3 saptamini-succes
mire41
Postat pe 1 Septembrie 2008 08:58
stiu un salon super tare in timisoara de unde eu am reusit sa scap de acele pete de pe fata cu ajutorul unui aparat si a unor tratamente faciale cu creme naturale

Postat pe 13 Octombrie 2008 22:11
fetelor, si eu am aceiasi problema..in vara trecuta am fost la dermatolog si mi-a recomandat, serul de noapte din gama Withe Objects, de la Bioderma, si crema cu factotr de protectie... urmez acest tratament , ca sa-i spun asa din luna iulie si sa stiti ca a dat rezultate, abia se mai observa, daca ma si machiez nu se mai vad deloc....
va pup
stefyi
Postat pe 6 Ianuarie 2009 14:18
Buna, dupa cum am mai spus....Serul de noapte de la Bioderma care se numeste: Withe Object si crema cu factor de protecti tot de la Bioderma, este si o crema de zi din gama White Object, o poti lua si pe accea se gasesc in farmacii....
stefyi
Postat pe 19 Ianuarie 2009 11:10
S.C. ANDREI COLLAGEN SRL
Mun. IASI,B-dul STEFAN CEL MARE SI
SFINT,nr.5,bl.A1-2,sc.B,et.8,ap.4
Tel.0332448180; 0770492583
J 22/2671/2008; CUI: 224422282
E-mail: andreidan51@gmail.com
Retail Pret: 195,00 RON

PUR COLLAGEN tip II
Sã începem cu ceea ce se întâmplã cu corpul dumneavoastrã la inaintarea in vârstã!... La douãzeci de ani ºi mai devreme de 20, existã o mare varietate de hormoni de creºtere care promoveazã aceastã creºtere a muºchilor, a ligamentelor ºi tendoanele, colagenul este utilizat la construirea de proteine pentru aceastã creºtere. Când ajungem la 25 de ani, evident, hormonii de creºtere sînt in scãdere ºi se opreºte cresterea, iar colagenul produs de cãtre ficat este utilizat pentru promovarea sãnãtatii ºi muºchilor existenti, construirea de muºchi.
Cu toate acestea, de la vârsta de aproape 25 de ani cantitatea de colagen produsa de corpul nostru se reduce la o ratã de : 1-1,5% pe an. Acest lucru înseamnã cã la vârsta de 45 de ani avem aproximativ 75% din colagenul necesar în organism pentru o sanatate optima.



CONSECINTE:
-Saloanele de frumusete se vor preocupa de cresterea colagenului din dermis cu implicatii in diminuarea ridurilor,celulitei,coajei de portocala,etc.
-Articulatiile,scheletul osos vor intra in atentia medicilor de specialitate pentru a fi intretinute si ameliorate, consecinta a reducerii continutului de colagen din organism.
- Odata cu reducerea cantitatii de colagen în þesuturi, acestea se deterioreaza ºi fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, împiedicata circulaþia de nutriþie ºi hidratare care are un efect dãunãtor asupra sãnãtãþii ºi, prin urmare, aspectului pielii ºi a altor celule.
Când þesuturile,sistemul muscular si organismul in general are un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificilã, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aceasta se manifestã prin aparitia celulitei,atit la femei cit ºi la bãrbaþi, în general, supraponderalii. Pentru cã în organism este grãsime, este folosita ca o protecþie si asta nu inseamna cã persoana este supraponderala pentru a justifica celulita. De fapt,toti oamenii sunt expusi la fel de mult la riscul de a avea celulita si de a fi supraponderali.
Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care recompileazã þesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor ºi grãsimii, in vederea eliminarii reziduurilor,si are rol serios de nutriþie ºi hidratare a celulelor –deci o stare generala de sanatate buna.In urma cercetarilor si documentarilor facute,putem concluziona efectele COLAGENULUI:
- îmbunãtãþirea condiþiei ºi texturii pielii.
- Hidratarea pielii
- Reducerea severa a liniilor ºi ridurilor
- Elimina durerile din articulatii, regenerarea treptata a cartilagiilor
- Creste potenta sexuala,regenereaza prostata
- Flexibilizeaza vasele, elimina depunerile de grasimi de pe organele interne(ficat, inima, intestine, etc)
- Este recomandat pentru recuperarea post operatorie
- Îmbunãtãþirea condiþiei pãrului si unghiilor,intareste sinii
- Reduce celulita in general, da sãnãtate þesutului muscular
- reducerea treptatã a þesutului adipos, promoveazã noduri sanatoase
Dincolo de aceste îmbunãtãþiri estetice existã, de asemenea, o îmbunãtãþire a bunãstãrii generale a articulaþiilor ºi cartilajele de colagen.
În America de Nord acest produs este folosit pentru prevenirea durerilor, precum si ca un produs de frumusete.

De ce este atât de eficient Collagenul tip II?

Existã multe alte produse de colagen pe piaþã cu un continut redus de Colagen pur cu eficienta pe masura.
PUR COLLAGEN TIP II derivã 100% din stern de pui, sternul de colagen, care este cea mai bogatã sursã naturalã. Acest nutritiv esenþial este folosit pentru "construirea de blocuri". Tot Colagenul de tip II este creat egal. Numai PUR Colagenul tip II poate livra necesarul de proteine al organismului la centrul de resurse ºi este garantat, standardizat sã conþinã niveluri de cea mai înaltã calitate, de tip II Colagen hidrolizat-proteine. Colagenul tip II este fabricat în conformitate cu standardele farmaceutice, in conditii de sterilitate maxima,produsul final fiind superior calitativ. Întregul proces de fabricaþie poate dura pânã la 3 luni, fiind creeat acest extrem de absorbant colagen de tip II.
Se administreaza-3 capsule pe noapte, seara. Este important sã se bea cel puþin 1 litru de apã pe zi pentru hidratare completã.
Ca regulã generalã, adistrarea ar trebui sã fie la 3 ore dupã masã, la 2 ore dupã o masã uºoarã ( de exemplu: o salatã) de 1 orã dupa un consum redus de alcool sau suc de fructe. Motivul administrarii dupa mese este sa nu existe nici o digestie atunci când collagenul intrã in stomacul dumneavoastrã si atunci va fi defalcat în funcþie de acizii din stomac ºi absorbit complet.
Puteþi, de asemenea, sã aplicati colagen pe piele cu incredibile rezultate. Se amestecã 1 la 2 capsule collagen cu o cremã sau gel aloe vera ºi se aplicã pe piele timp de pânã la 20 de minute în funcþie de tipul dvs. de piele. Repeta de 2 - 3 ori pe sãptãmânã.
* Aceste declaraþii au fost evaluate de Food & Drug Administration (USA). Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala.
Pentru detalii si comanda contactati:
DAN ANDREI: O.P. 1, C.P. 174.
andreidan51@gmail.com
telefon:0770492583
ierdnamad
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:14
iasa cu aguride....adica boabe de strugure verde..al presezi antre degete si te dai pe fata mai insistent unde ai petele este bun si pt tenul gras pt ca e astringent
erikahd2008
Postat pe 16 Februarie 2009 00:15
De la: dana_6825, la data 2008-07-03 09:30:25referitor la petele maronii......... sunt de acord ca au cauze multiple si diferite.Totusi cunosc o persoana care a scapat de ele cu un tratament naturist. Ieftin si bun. Mentionez ca persoana ramasese cu pete in urma sarcinii. Acum arata mai bune ca innainte. Am ramas surprinsa cind am vazut-o, dupa o luna de tratament. Toata familia mea foloseste produsele din aceasta gama si suntem foarte multumiti de ele.Este o gama foarte variata de produse si se pot folosi de toti membrii familiei, de la bebelusi si pina la bunici, Pe cine intereseaza, pot ajuta si informa cu placere.



Te rog sa-mi trimiti si mie varianta de tratament pentru petele care apar pe fata,mai ales acum primavara.
Multumesc !
kudika002769
Postat pe 6 Aprilie 2009 08:57
va rog ajutati-ma si pe mine cu un tratament ieftin si bun,am pe fata in jurul gurii o pata mare maron,parca am masca,si acum de la soare s-a pronuntat f tare,mentionez ca o am de multi ani,si ca am facut tot felul de tratamente,scumpe dar fara nici un rezultate,imi mai ramasese sa merg la un salon,dar stiu ca, costa ceva,si am spus sa mai astept dar nu mai pot .ma simt ca un monstru,am 39 ani si sunt secretara,
,va rog din suflet daca stiti pe cineva care intradevar a dat rezultate,va rog sa ma contactati
angela_toader39
Postat pe 6 Aprilie 2009 15:49
te rog ajuta-ma si pe mine,am pata mare maron in jurul gurii,parca am o masca,si e f urata,sunt disperata,parca sunt un monstru,spune-mi te org reteta minune si cat costa?si in cat timp isi face efectul,deci tot te rog din suflet,multumesc frumos.Angela,astept pe maill un raspuns.angela_toader39@yahoo.com
angela_toader39
Postat pe 6 Aprilie 2009 16:24
De la: dana_6825, la data 2008-07-03 09:30:25referitor la petele maronii......... sunt de acord ca au cauze multiple si diferite.Totusi cunosc o persoana care a scapat de ele cu un tratament naturist. Ieftin si bun. Mentionez ca persoana ramasese cu pete in urma sarcinii. Acum arata mai bune ca innainte. Am ramas surprinsa cind am vazut-o, dupa o luna de tratament. Toata familia mea foloseste produsele din aceasta gama si suntem foarte multumiti de ele.Este o gama foarte variata de produse si se pot folosi de toti membrii familiei, de la bebelusi si pina la bunici, Pe cine intereseaza, pot ajuta si informa cu placere.


buna,

te rog imi poti trimite si mie detalii despre aceste produse? eu sunt insarcinata.... se pot folosi si in aceasta situatie?
mersi mult si astept un mail pe andreea_083@yahoo.com.

Postat pe 9 Iulie 2009 21:38
E foarte buna si crema pentru pete si pistrui de la Farmec. Iar pretul e chiar acceptabil.
mary_cj
Postat pe 10 Iulie 2009 12:16
Buna,si eu pe aici cautand solutii pt.petele de pe fata...Locuiesc in Spania,anu trecut am avut aceasi problema,am fost la dermatolog,consulta 80€+cremele ,m-au costat in jur de 300€,in 2 luni imi disparuse,deci si-a meritat bani.Dar din pacate,vara asta mi- a aparut din nou ,mi-e sila sa ma uit in oglinda sincer.Am intrat in acest forum in speranta ca voi gasi ceva diferit.
Eu cam mereu am avut probleme cu petele,cand locuiam in Romania,imi faceam in fiecare zi sedinta cu bioptronu (40.000lei) si era foarte bun.Chiar mi-am cumparat unul ca sa il am in casa de la Zepter,dar acum mi s-a stricat,si i l-am trimis mamei in tara,sa mi-l repare.Abia astept sa il am din nou!
Din cate vad,si din experinta mea cred ca este cea mai eficienta solutie.
kudika062110
Postat pe 24 August 2009 01:19
buna,si eu ma confrunt cu aceasta problema....eu am fost la dermatolog si mi-a recomandat uniton 4,il folosesc de o saptamana si deja a dat rezultate.....doar k am citit pe internet si unele fete zic k le-a sensibilizat pielea.....cele mai multe au fost multumite de IKLEN.....am vazut k costa ceva,dar majoritatea au fost multumite.....probabil o sa incerc si eu iklen.....
ysabellamarya
Postat pe 24 August 2009 13:23
incearca Bioptron-ul si sunt sigura k o sa dea rezultate mai ales in probleme de piele
pentru mai multe inf despre acest aparat si ce face el stan.ralucapaula@yahoo.com
carin09
Postat pe 27 August 2009 13:48
Eu iti recomand Lierac Anti Tache :
Se bazeaza pe o descoperire revolutionara ce a luat premiul Nobel in domeniul chimiei in anul 2004: este primul program depigmentant care actioneaza tintit asupra lipofuscinei, un pigment ce joaca un rol esential in aparitia petelor brune.
Petele brune apar sub influenta diferitilor factori, cum ar fi radiatiile UV, tulburarile hormonale si mai ales varsta.
Ele se gasesc la nivelul zonelor expuse la soare (fata, decolteu, maini) si sunt in principal din cauza:
· Dereglarilor in producerea si repartitia melaninei (pigment brun responsabil de culoarea pielii)
· Acumularii in celule de lipofuscina (pigment oxidat care accentueaza culoarea neagra-maronie a petelor).
Aceste excese de melanina si de lipofuscina formeaza niste aglomerari la suprafata responsabile pentru problemele pigmentarii cutanate.
Utilizati zilnic cele 2 produse continute in programul anti-pete. Pret: 240 lei.
Etapa 1
· Esenta activatoare depigmentanta
Foarte concentrata in acid glicolic (5%) si acid lactic (5%), aceasta esenta atenueaza culoarea petelor brune din primele zile de utilizare prin eliminarea pigmentului acumulat la suprafata si stimularea reinnoirii celulare. Prezenta unui activ hidratant calmeaza pielea si ii asigura acestui produs o toleranta optima. Mod de utilizare: Aplicati cu grija pe petele brune dimineata si seara. Utilizati timp de cel putin 6 saptamani consecutiv. Prezentare: roll-on 5 ml.
Etapa 2
· Ser intensiv depigmentant
Care contine complexul intens depigmentant exclusiv Lierac. Acest complex, compus din 3 activi performanti, asigura o actiune tintita asupra celor 2 pigmenti (melanina si lipofuscina) responsabili de aparitia petelor brune, pentru a le atenua si a preveni reaparitia lor. Zi dupa zi, petele se estompeaza, tenul redevine uniform, pielea este hidratata, supla si confortabila. Mod de utilizare: Aplicati dimineata si seara, dupa Esenta depigmentanta, pe intreaga zona ce necesita tratament (fata, decolteu, maini). Utilizati timp de cel putin 6 saptamani consecutiv. Prezentare: flacon cu pompa dozatoare 30 ml.


Mai multe detalii si sfaturi poti gasi pe : http://thingsbyms.blogspot.com/2009/09/kit-depigmentant-anti-tache.html
kudika066449
Postat pe 6 Septembrie 2009 16:07
De la: dana_6825, la data 2008-07-03 09:30:25referitor la petele maronii......... sunt de acord ca au cauze multiple si diferite.Totusi cunosc o persoana care a scapat de ele cu un tratament naturist. Ieftin si bun. Mentionez ca persoana ramasese cu pete in urma sarcinii. Acum arata mai bune ca innainte. Am ramas surprinsa cind am vazut-o, dupa o luna de tratament. Toata familia mea foloseste produsele din aceasta gama si suntem foarte multumiti de ele.Este o gama foarte variata de produse si se pot folosi de toti membrii familiei, de la bebelusi si pina la bunici, Pe cine intereseaza, pot ajuta si informa cu placere.



despre ce produse, din ce gama este vorba? sunt interesata deoarece si eu am probleme cu tenul.
multumesc
only_crissss
Postat pe 6 Septembrie 2009 17:43
Puteti incerca produsul asta, evident, dupa ce va mai documentati. Este produs in America, este natural, nu are efecte secundare, ce sa va mai zic....Multa sanatate!!!

Best Hyaluronic Acid cu BioCell Collagen ll si Chondroitin Sulfate 60 cap

Complex proteic colagenic 1900 mg

Contine BioCell Colagen II brevetat. BioCell Colagenul II este obtinut din sternul de pui si ofera biodisponibilitate si absorbtie foarte usoara si rapida.
In 2-3 luni uiti de cosuri, puncte negre, riduri,artrita,coxartroza,dureri de articulatii, etc...
Eu il folosesc si este foarte eficient....prietenii imi zic ca am intinerit :) E luat din Cluj si e mai ieftin decat oriunde si mai concentrat.
EX_TAZ
Postat pe 22 Septembrie 2009 18:23
Petele pigmentare dispar total in doar cateva sedinte cu aparatul Cutera.Pentru mai multe informatii:www.skinsens.eu.Programari la domnul doctor dermatolog Aurel Marin:0754264502
kudika072916
Postat pe 22 Octombrie 2009 15:24
ma intereseaza chiar f mult,as vrea sa stiu mai multe detalii, cat costa consultatia la dnul Dr? si cat costa tratamentul? astept raspuns pe adresa de maill"angela_toader39@yahoo.com ,va rog din suflet ,va multumesc anticipat ,cu respect Angela
angela_toader39
Postat pe 23 Octombrie 2009 16:26
gama Iklen este considerata cea mai buna gama destinata depigmentarii de toate etiologiile( melasma,lentigo senil,lentigo de hiperpigmentare,hiperpigmentari post procese inflamatorii sau cicatriciale de origini medicamentoase, deci si anticonceptionale,cosmetice, sau parfumuri , etc).Este pe baza de Rucinol, un inhibitor al Tirozinazei,alfa-SOPHORA-un inhibitor al receptorilor de alfa-MSH, Ruciol-ul avand o putere de actiune( depigmentare) de 100 ori mai mare ca a hidrochinonei, fara insa sa induca efectele secundare ale acesteia din urma, adica nu produce fotosensibilizarea zonei afectate.Hidrochinona depigmenteaza dar produce o fotosensibilizare a aceleiasi zone care,expusa din nou la soare, va dezvolta hiperpigmentari mult mai intense.IKLEN-ul a beneficiat de 10 ani de studii clinice efectuate de firma "POLA"din Japonia,pe loturi de 1500 pacienti din toate zonele lumii, cu fototipuri diferite.Se foloseste IKLEN SER pt. pete deja existente,aplicandu-se de 2ori pe zi, dim. si seara, timp de minim 2 luni.Dupa 28 zile se observa diminuarea pigmentarilor care descresc in intensitate in urmatoarea luna.CREMA IKLEN are rol de preventie a aparitiei petelor in zonele predispuse, deci se poate aplica dupa aplicarea serului IKLEN.Crema IKLEN RADIANCE ACTIVE are si factor de protectie SPF , are si functie de hidratare dar si antirid,adresandu-se segmentului de varsta de peste 35-40 ani.
mamanikos
Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:40
DA....ZEAMA DE LAMAIE E FOARTE BUNA......TE DAI CU EA PE FATA...SI O LASI SA SE USUCESAU ZEAMA DE STRUGURI......DE ASEMENEA,EXFOLIAZA-TI TENUL DE 2 ORI PE SAPTAMANA CU MALAI SAU CAFEA.....(PT CA SUNT SI ASTEA TOT NATURALE).BAZEAZA-TE PE TOT CE E NATURAL...
FLORY_DULCIK
Postat pe 26 Noiembrie 2009 22:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buze frumoase 27 De la: kudika_1015607 12 Septembrie 2016 11:23
Buna! 17 De la: kudika_10403 23 Iunie 2012 13:55
Produse Naturiste - Naturo.ro - Traieste sanatos! 1 De la: skeeto 4 Aprilie 2011 19:30
pete rosii ale tenului gras rezolvat cu laser 4 De la: kudika004836 5 Mai 2009 12:27
Ten gras - top preferinte - apa termala / crema hidratanta pt ten acneic 5 De la: Laurelin 28 Aprilie 2010 00:03