Setari Cookie-uri

acneea

am o mare problema am acnee si indiferent ce am incercat nu am reusit sa scap de ea am tot cautat pe net creme lotiuni si am vazut mibazon.as vrea sa stiu daca intr-adevar da rezultate?ma tem sincer sa-l incer mi-e k poate sa-mi faca si mai rau lucrez cu oamenii si este de ajuns modul cu ara acum, nu as vrea sa devin disgratiioasa.as vrea sa aud mai multe pareri am tenul foarte gras si nu merge cu nimic nici macar cu tratamente scumpe

Postat pe 6 Aprilie 2008 22:55
pai doar un dermatolog te poate ajuta. nu crezi? pana sa ajung sa-mi gasesc crema potrivita pt tenul meu mixt a a durat ani de incercari . incearca si cremele de la hemel.

Postat pe 7 Aprilie 2008 12:35
draga mea,nu tot ce este scump este si bun...si iti spun nu te mai lua dupa unul si dupa altul...mergi la un medic dermatolog...numai el iti poate prescrie ceva indicat...si sa stii ca pentru tenul gras,nu intotdeauna gasim ceva sa mearga(si eu am tot ten gras..si este foarte dificil)mie de exemplu nu-mi merg cremele care miros frumos(contin parfum)si in ultimul timp folosesc produse de la elmiplant...nu credeam ca produsele romanesti(care nu sunt foarte scumpe)pot avea asa un efect bun...acum depinde de la ten la ten...asa ca...mai intii mergi la un medic................
ginetta
Postat pe 7 Aprilie 2008 15:28
cel mai bn ar fi sa mergi l un medic dermatolog, itzi va prescrie o lotiune si o sa itzi spuna ce sa nuh mananci , caci unele alimente ( ciocolata , mancarurile grase , sucurile carbogazoase ) accentueaza aparitzia acneei. Ai incercat cumva crema Retin A e foarte buna . Dar cel mai bine ar fi sa consultzi un dermatolog ..
geanina_brunetik
Postat pe 7 Aprilie 2008 17:23
salut si eu am avut probleme cu acnea si nici o crema nu ma ajutat ba mia facut mai mult rau pana nu mergi la dermatolog nu vei scapa de ele acnea trebuie tratata din interior caci de acolo vine mie dermatologul mia dat medicamente roacuttane si zynerit si acuma deja de un an nu mai am probleme cu accnea
cristina_stier
Postat pe 9 Aprilie 2008 18:02
Am si acum probleme cu accnea la aproape 30 de ani.Am fost la lasermed la presedintele dermatologilor din Romania care dupa ce m-a consultat mi-a zis foarte calm ca nu scap definitiv de accnee.Mi-a prescris o reteta , un preparat de la farmacie si un gel de curatare dar nu mi-au fost de folos.De ani de zile incerc tot felul de creme dar in zadar.Am rugamintea la voi cele care suferiti de acnee si care ati scapat de ea sa-mi dati numele cabinetului la care ati fost. multumesc anticipat
gabrielah1978
Postat pe 10 Aprilie 2008 08:28
Am probleme si acum, la aproape40 de ani. N-am reusit sa ma vindec, am si dubii ca e vindecabila, poate la virste inaintate cind glandele sebacee isi reduc mult functia, dar reusesc sa o tin in friu. De citiva ani folosesc Retin-A, si pina acum, de departe mi-a ameliorat acneea. Tenul meu este gras, cu ani in urma il degresam prea tare, si normal ca glandele sebacee intrau in functiune, si ma trezeam cu si mai multe cosuri decit aveam. mai descoperisem ca soarele ardea cosurile, pe moment, ca dupa ce prajeala se vindeca, ma umpleam iar de cosuri. Acum evit toate astea, folosesc creme ori demachiante pentru ten gras, evit alcoolul pe fata, prajeala la soare, ma tratez cu Retin- A siasa reusesc sa tin acneea sub control. M-am perfectionat si in make-up, nici nu s-ar zice de aproape 20 de ani sint in razboi cu acneea.
brenda007
Postat pe 11 Aprilie 2008 22:15
Vreti sa fiti frumoase fetelor ? Aduc o gama foarte larga de produse profesionale (si nu numai ) ,care se gasesc doar in saloane , din Statele Unite ale Americi la preturi foarte avantajoase ! Contactati-ma la afrodita.shop@yahoo.com pentru mai multe informatii si oferte de pret! www.afrodita.shopmarking.com va sta la dispozitie cu detalii despre produse in lb. engleza fiindca este site din America !
Produse profesionale ptr, par , unghii , corp , fata , acnee , parfumurii , produse de igiena , accesorii...etc

Postat pe 21 Aprilie 2008 00:19
acneea vesnica problema:))) eu am fost si la un dermatolog si mia recomandat ceai de pelin,dar nici cu asta nu mia trecut:)) de scapat...nu ai cum sa scapi d ea decat sa o tratezi ....timpul le rezolva pe toate

Postat pe 27 Mai 2008 23:39
mai nu stiu ce sa zic de acnee,dar un lucru e cert.Cum dispare asa si reapare dupa o vreme.Desi eu nu am,au pretene de ale mele si am observat asta.....dispar o perioada scurta dupa care iar revin
Ramon3l
Postat pe 28 Mai 2008 13:31
Fetelor...am auzit eu una buna pentru ten ..te scapa de orice...Sperma fetelor:)))) mai e un post de genu ...accesati-l ...Offf offf...sunt si eu rea un pic ...nidofloru e bun ..ceai de musetel ...comprese...si nu mai stiu ..dermatologu stie..
mia_mia
Postat pe 28 Mai 2008 13:46
si eu tind sa cred k acneea asta ii sin din cauza a ceea ce mananci...mai putine dulciuri,mai putina sare.Pe scurt:incearca sa mananci ceea ce este sanatos
Ramon3l
Postat pe 28 Mai 2008 15:55
ma bucur ca mai e cineva deacord cu mine:)
corinuta1010
Postat pe 28 Mai 2008 17:58
Hmmmm ...si eu sunt de acord cu tine corinutza :)))
mia_mia
Postat pe 28 Mai 2008 21:20
Buna sincer sa va spun si eu sufar cu acneea am fost la dermatolog si am primit niste creme care imi incarcau tenul dat nici un efect pozitiv.Am fost la cosmetica mi-a facut o fata de invidiat intr-o luna de zile umblat frecvent dar va spun ca a durat aprox un an pentru ca ele reapar e vorba de interior acu voi incepe un tratament destul de costisitor dar in cazaul unor ameliorari va anunt si pe voi.

Postat pe 28 Mai 2008 22:09
ma bucur pentru tine anca...sper sa ai rezultate bune...bafta
Ramon3l
Postat pe 28 Mai 2008 22:31
Salut fetelor, cu 5 ani in urma am avut aceeasi problema: acneea pe toata fata. Nu cruta deloc, aparea continu...Am folosit fel de fel de creme, fel de fel de produse: Avon, Oriflame etc... nimic.
Cum am scapat: reteta bunicii: lamiia. In fiecare seara masezi fata cu o bucatica de lamiie, si tii 15-20 minute, dupa care speli fata.Dupa aceasta masezi fata cu o crema hidratanta,(obligatoriu). In 2 saptamini eu am scapat de o acnee ingrozitoare, si nici in ziua de azi nu mai am probleme. Succes fetelor!

Postat pe 29 Mai 2008 10:05
DRAGA MEA,TE-AI GANDIT CA POATE PROBLEMA NU E CHIAR ATAT DE SIMPLA?
EU ZIC SA MERGI LA UN MEDIC.POATE AI UN SDR.AL OVARELOR POLICHISTICE.
CE CREME "SCUMPE" AI FOLOSIT?
DERMATOCOSMETICE?
DAR DACA NU VREI SAU NU AI TIMP DE MERS LA MEDIC IATA CE ITI RECOMAND:
1.DACA FOLOSESTI ANTICONCEPTIONALE ITI RECOMAND DIANE-35(ESTE SINGURUL PRODUS CU ACETAT DE CIPROTERON)
2.INCEARCA DE LA DUCRAY KERACNYL(GEL SPUMANT DE CURATARE,CREMA ANTIACNEICA)SAU DE LA ROCHE-POSAY GAMA EFFACLAR H-SPUMA CALMANTA PT CURATARE PROFUNDA SI EFFACLAR K -CREMA
3.DACA LUCREZI CU OAMENI ZIUA POTI FOLOSI CA MACHIAJ SPECIAL PT TENUL CU PROBLEME -COUVRANCE DE LA AVENE(NU AVON).
DACA IN ULTIMA INSTANTA NU AI REZULTATE NICI CU ACESTE PRODUSE POTI FOLOSI ROACCUTANE DAR ACEST MEDICAMENT TREBUIE RECOMANDAT DE MEDICUL DERMATOLOG PT CA ARE UNELE EFECTE ADVERSE DESTUL DE NEPLACUTE.
SANATATE
jojo27
Postat pe 29 Mai 2008 12:22
Si eu am avut probleme cu accnea si vreau sa va spun ca am mers la dermatolog si m-a pus sa fac cateva teste de sange (printre altele am testat nivelul testosteronului...care ar intretine cosurile si influenteaza pilozitatea pe corp).
apoi a mai fost problema unei tulburari hormonale ...care se pare ca fost si responsabila de cosurile de pe fata mea. Am luat anticonceptionale Diane 35 si s+a ameliorat f mult (eu am tenul gras si se vad porii destul de bine...dar pt asta nu am gasit inca solutie)
Va mai informey asupra faptului ca daca la nivelul ovarelor sunt chisti ..aceste chisturi intretin un ten problematic.
Deci mergeti la doctor!!!!
paula27
Postat pe 27 Iunie 2008 10:02
si eu am folosit Diane 35 pentru a scapa de cosuri, adevarul e ca atat timp cat le-am folosit a fost totul bine, sincera sa fiu nici nu ma asteptam la un asemenea rezultat o fata curata si fara acnee,iar cand am renuntat la anticonceptionale totul a revenit la normal,fata mea era plina de "cosuri".Am facut analizele sangelui, iar medicul mi-a dat un vaccin dar degeaba, am folosit multe produse cosmetice dar fara nici un rezultat.Cred ca o alimentaie corecta ne poate ajuta.

Postat pe 27 Iunie 2008 11:36
mi-am amintit de un produs pe care l-am folosit acum 2 ani se numea Zynerit a fost bun dar cand am terminat flaconul "cosurile" mi-au aprut din nou .Eu nu l-am mai folosit pentru ca de cate ori il aplicam simteam o senzatie de arsura.

Postat pe 27 Iunie 2008 11:44
Buna seara! Si eu am probleme cu tenul, principala cauza fiind stresul. Cum am perioade mai stresante, cum imi apar cosurile! Nu contest ca si alimentatia joaca un rol major (incerc, pe cat posibil, sa evit alimentele si bauturile care ar favoriza acneea) ca si unele probleme de sanatate, dar am verificat si asta e motivul nr.1 la mine. Eu merg la cabinetul doamnei doctor Mirela Miertoiu cam o data pe luna si se vede; in urma consultatiei, se stabileste planul de tratament (extern si intern, daca este cazul). Trebuie multa perseverenta, dar rezultatele merita!
1985camelia
Postat pe 27 Iunie 2008 20:35
In legatura cu acneea, oricine se informeaza ajunge la concluzia ca hrana fara toxine, stilul de viata echilibrat, ingrijirea corecta si regulata, sfatul specialistului, autocunoasterea si perseverenta sunt cheile reusitei in rezolvarea acestei probleme si a altora. As dori sa atrag atentia asupra unor produse cosmetice naturale cu ulei din arbore de ceai (apa de fata si crema) si alti ingredienti bio care dau rezultate foarte bune pentru orice tip de ten, chiar si atunci cand exista alte probleme dermatologice. Este important insa sa stiti ca un tratament de fond, care sa rezolve problemele clinice, este imperios necesar si acesta poate fi facut cu terapii blande si cu efecte spectaculoase, adica prin homeopatie si mezoterapie. Acestea ne feresc de efectele adverse si agresivitatea medicamentelor alopate. Va pot face niste recomandari in acest sens si va pot spune unde gasiti produsele cu arbore de ceai de calitate foarte buna (unele magazine din circuitul comercial)
ClubPi
Postat pe 27 Iunie 2008 23:17
pentru tratarea acneiei e bine sa se consulte un medic dermatolog,
desigur la aparitia acneiei are o contributie si alimentatia necorespunzatoare ,
dar si din cauza hormonilor , poate fi si ereditara ,
pysoyas
Postat pe 28 Iunie 2008 12:36
in tratarea acneei Zyneritul ajuta sigur, am incercat si eu tot felul de produse dar pina nu am dat de Zynerit ..neh...unii mai spun ca si Mibazonul ajuta, s-ar putea pt. ca medicamentul (de uz veterinar) contine erittromicina, care este singurul antibiotic admis in tratarea accneei. Va doresc un ten frumos si sanatos.
Claudya10
Postat pe 30 Iunie 2008 23:37
buna! eu vreau sa iti zic ca am folosit Mibazon, care are efect, cica, nu atat asupra acneei, cat asupra petele post-acnee. eu am folosit un timp, ma dadeam dora seara pentru ca e o crema f f grasa. farmacista de la farmacia veterinara mi-a zis sa am rabdare, ca efectele vor aparea dupa 2-3 luni, nicidecum devreme. dar eu nu am avut rabdare, am renuntat repede si am incercat altceva. oricum, mai rau nu mi-a facut. as vrea sa iti spun ca sufar de blestemata asta de afectiune de 15 ani, nu de la 15, si inca nu i-am gasit rezolvarea. mesajul tau e din aprilie, nu stiu dc te-am ajutat cu ceva. numai bine!
simonel27
Postat pe 14 Iulie 2008 11:36
la mine a functionat cu o crema preparata in farmacie pe baza de camfor cred...se numeste crema pentru pete,am cumparat din orasul meu ,farmacia se numeste HERA parca,imi cer scuze dar nu mai stiu exact.rezultatele se cunosc dupa vreo 2 luni,dar a functionat.nu trebuie sa pui mult si nu dupa baie cand porii sunt deschisi pentru ca iti arde fata...este galbena si are un miros puternic,nu costa mult ,pana in 10 lei.multa rabdare,cu orice pret nu incerca sa rezolvi tu petele,dar sa stii ca daca sunt adanci(sub piele)si multe la un moment dat vei avea cicatrici,de aceea te sfatuiesc sa nu le agresezi.acum incerc sa gasesc o solutie cat mai rapida ca sa scap de cicatrici,au inceput sa mai iasa pe fata dar pentru ca,recunosc,eu incerc sa scot punctele de grasime pt ca am un ten mixt spre gras
leilaleila
Postat pe 23 Iulie 2008 15:16
BUNA FETELOR!EU AM FOLOSIT DIANE 35 CAM DOI ANI SI CEVA.A FOST TOTUL BINE,AM SCAPAT DE ACNEE IN TIMPUL ASTA DAR IN ULTIMA PERIOADA A REAPARUT CHIAR PE TIMPUL TRATAMENTULUI CU DIANE 35.AM MERS LA UN ENDOCRINOLOG CARE M-A TRIMIS DE URGENTA LA ECOGRAF.A TREBUIT SA INTRERUP IN ACEA LUNA TRATAMENTUL CU DIANE 35 PT CA ELE AFECTEAZA DEZVOLTAREA NORMALA A OVARELOR SI A UTERULUI.MI S-A SPUS CA DACA VREAU SA RAMAN INSARCINATA VA TREBUI SA CONSULT INAINTE UN GINECOLOG DEOARECE DIN CAUZA PASTILELOR DIANE 35 , UTERUL NU ESTE SUFUICIENT DE DEZVOLTAT PT A TINE O SARCINA.AAAAA SI UITASEM : SI LA SANI APAR MALFORMATII TOT DE LA PASTILELE DIANE 35.VA PUP !SI SA NU PATITI CA MINE1
ANDA25
Postat pe 24 Iulie 2008 00:29
Incearca crema antibiotica benzamycin . Nu vei avea nevoi de altceva ! doar gelul curatitor si tonicul . Rezultat garantat !

Postat pe 25 Iulie 2008 04:04
mersi!am fost azi la dermatolog si am luat un tratament.cam scump:( dar sper sa dea rezultate.daca va intereseaza sa-mi spuneti!
ANDA25
Postat pe 25 Iulie 2008 22:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna! 17 De la: kudika_10403 23 Iunie 2012 13:55
FOND DE TEN IDEAL 5 De la: cosmetiq 21 Septembrie 2013 18:14
Fond de ten 4 De la: adriana_vl 2 Mai 2010 11:53
Experienta neplacuta... 2 De la: kudika326647 23 Octombrie 2010 14:18
ah 16 De la: crystyna_crystynutza 28 Septembrie 2009 16:03