Setari Cookie-uri

relatia pesti - berbec

ce parere aveti despre relatia dintre o pestoaica si un berbec? am gasit multe pareri controversate despre aceste zodii total opuse..dar totusi kre se atrag foarte mult . eu cred k femeia pesti e singura care poate sa calmeze temperamentul exploziv al berbecului , iar in pat chiar ies scantei.

Aceasta combinatie este avantajoasa pentru cei doi. Berbecul este un semn puternic; Pestii se lasa condusi de instinct in tot ceea ce fac, caracteristica prezenta si la partenerii Berbeci. In aparenta, legatura dintre Berbec si Pesti este una total neinspirata, insa atunci cand sunt indragostiti pot intelege si raspunde cu usurinta nevoilor partenerului. Pestii sunt intuitivi, folosindu-se de aceasta capacitate in orice situatie, chiar si in dragoste. Berbecul trebuie sa dea dovada de o generozitate cel putin egala cu a partenerului pentru ca acesta sa nu-l catalogheze drept egoist si nepasator.

Berbecul este un conducator plin de imaginatie. Cand gaseste ceva care sa-l atraga nu se va opri pana nu-l va obtine; nu se gandeste de doua ori inainte de a incepe o activitate. Cand ?rada?este blandul Peste, Berbecul are tendinta de a-si asuma rolul de protector al acestuia. Interesant este totusi ca, in realitate, Pestii sunt cei care il protejeaza pe partener, oferindu-i o oaza de liniste si relaxare in cadrul caminului. Pestii sunt semn de Apa; ca urmare, sunt darnici si intelegatori, iar daca partenerul nu raspunde cu aceeasi moneda vor iesi scantei. Stiu cum sa procedeze pentru ca Berbecul sa nu devina agitat sau grabit. Impreuna sunt o echipa dinamica, combinand stilul direct al Berbecului cu modul intuitiv de a cunoaste oamenii specific Pestilor.

Berbecul este condus de planeta Marte iar Pestii de planeta Jupiter, a norocului, si de planeta Neptun, a iluziilor. Marte aduce multa pasiune vietii visatoare specifica influentei planetei Neptun. Berbecul ajuta Pestii sa isi indeplineasca fanteziile. Influenta lui Jupiter permite Pestilor sa ajute cu succes partenerul in incercarea de a podera excesele acestuia.

Berbecul este un semn de Foc iar Pestii de Apa. Desi aceste elemente opuse isi pot cauza multe probleme, totusi pot forma o echipa buna: Pestii pot ajuta Berbecul sa se relaxeze si sa invete sa asculte ceea ce au ceilalti de spus, in timp ce Berbecul invata Pestii cum sa iasa in lume si sa infrunte orice fel de risc fara a ezita. Aceasta este o lectie folositoare pentru Pesti, care sunt destul de inteligenti si pot discerne intre riscurile la care se pot expune si cele pe care trebuie sa le evite.

Spre deosebire de Berbec, Pestii nu simt nevoia de a fi in varful piramidei sociale. Le place sa dea o mana de ajutor atunci cand li se cere, insa cu siguranta nu isi doresc sa conduca un proiect; aceasta este o caracteristica pe care Berbecul o va aprecia cu siguranta. Impreuna pot ajunge la un rezultat pozitiv in cadrul actiunilor intreprinse.

Cel mai bun aspect al acestei relatii: au foarte mult de invatat unul de la celalalt. Pestii arata Berbecului cum sa ajute si sa acorde importanta fiecarei fiinte; Berbecul invata Pestii cum sa aduca visele in practica in loc sa astepte ca acestea sa se concretizeze de la sine. O relatie care aduce beneficii ambelor parti.

arynaaa
Postat pe 3 Februarie 2009 14:32
arynaaa
Postat pe 3 Februarie 2009 23:01
pesti -berbec stie cineva?
arynaaa
Postat pe 3 Februarie 2009 23:02
Cand Berbecul si Pestii se alatura, relatia este deseori benefica reciproc. Berbecul este un semn puternic care isi urmeaza instinctul fara a fi prea ingrijorat de consecinte. Nativul Pesti este mai linistit, unul dintre visatorii zodiacului. In foarte multe privinte nu se potrivesc si la suprafata pot parea o pereche nereusita. Dar atunci cand tin unul la altul vor ajunge sa isi umple reciproc golurile si aiba o relatie frumoasa.
Berbecul este un lider si un initiator, iar in relatia lor tinde sa devina protectorul nativului Pesti. Pestii, in schimb, dau Berbecului relaxare si intelegere, lucru de care e mare nevoie in viata agitata si plina de presiune a Berbecului. Semnul Pesti este unul care, la fel ca apa, umple orice recipient in care este varsat; ei tind sa se dedice total partenerului si sa ii lase sa conduca. Stilul Berbecului de viteza in ceea ce face se combina cu caracterul gentil al Pestilor si astfel se ajunge la un echilibru pe care multi si-l doresc.
Berbecul e condus de planeta Marte iar Pestii de planeta Jupiter. Pestii au de asemenea influenta si din partea plantei Neptun. Marte aduce actiune si energie in relatia Pesti-Berbec. Neptun aduce idei, iluzii, fantezii. Berbecul il poate ajuta penativul Pesti sa transforme fanteziile in realitate. Prin Jupiter, Pestii il pot face pe Berbec sa fie mai gentil, mai agreabil. Pestii stau sub semnul apei, iar Berbecul sta subsemnul focului. Desi aceste elemente sunt opuse, ele pot forma o echipa foarte bune. Pestii il pot ajuta pe Berbec sa se relaxeze si sa il invete sa se apropie mai cu tact de obiectiv, in timp ce Berbecul il poate ajuta pe nativul Pesti sa actioneze mai plin de energie. Uneori, caracterul emotional al Pestilor il poate enerva pe Berbec, prea multa apa varsata Peste entuziasmul Berbecului. De asemenea, prea mult foc poate fierbe apa ...
Spre deosebire de Berbec, Pestii nu au nevoie sa fie liberi. Cand li se da un rol intr-un proiect sunt bucurosi si dornici sa ajute. Cea mai mare
satisfactie a lor este sa-i ajute pe ceilalti. Berbecul pe de alta parte, este cel care aduce ideile si care stabileste rolurile celorlalti participanti. Aptitudinile si interesele dfierite ii ajuta pe Berbec si pe Pesti sa lucreze la acelasi proiect cu placere si eficient.
Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Pesti este ca ambii au multe de invatat de la celalalt. Nativul Pesti ii arata Berbecului cum sa fie gentil si grijuliu; Berbecul il invata pe Pesti cum sa transforme visul in realitate !
_dulcik_
Postat pe 21 Februarie 2009 11:00
nu va potriviti deloc... in primul rand berbecul nu stie sa inoate, iar pestele nu poate trai fara a sta in apa... deci cel mai bine ar fi sa va despartiti caci va fi dezastru pentru amandoi
Diavolyta_
Postat pe 27 Aprilie 2009 21:09
De ce nu?Contrastele se atrag!Cu putina bunavointa si din partea berbec..poate fi ok..
sofiamoty
Postat pe 13 Mai 2009 03:11
am avut relatii lungi numa cu berbecii ....si sincer chiar e o mare atractie intre extreme :)))
arynaaa
Postat pe 13 Mai 2009 16:12
Buna!
Cassey
Postat pe 13 Mai 2009 16:43
Asta cu zodiile e o mare prostie..si fata de mai jos cica'berbecu nu stie sa inoate' ,Doamne fereste!
Ganditi-va ca pana la urma pesti berbeci taur gemeni nu conteaza suntem cu totii oameni.
Eu si iubitul meu avem zodia pesti-berbec...si ne intelegem foarte bine,important e sa ti de relatie si sa lupti.mai departe vine totul de la sine ...
Incercati si nu mai exagerati atat si nu mai cititi toate prostiile.
kudika_16330
Postat pe 15 Septembrie 2012 16:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
horoscop rautacios la cerere 83 De la: Diavolyta_ 28 Mai 2009 15:23
eu leu si el rac 5 De la: kudika227120 29 Ianuarie 2011 14:58
compatibilitate zodii 28 De la: melka 6 Decembrie 2009 16:22
feng-shui... 7 De la: kudik-elea 16 Iulie 2014 18:50
Nu mai cred in iubire. 21 De la: kudika_981773 12 Aprilie 2015 22:05