Setari Cookie-uri

Hemoroizi

Am cautat o metoda de tratare dupa ce un prieten m-a speriat ca trebuie sa ma operez cu laser. Ce e aia laser?! Ma gandeam la toate filmele sf pe care le vazusem. Am fost la 2 clinici dar ce conteaza, asta mi-am dat seama pe urma, este medicul care te opereaza. Eu am fost la dr Mitulescu si sunt multumit. Recomandarea mea: daca aveti probleme faceti un control. Nu se stie niciodata cand pot aparea adevaratele probleme...
vic22
Postat pe 11 Decembrie 2008 13:43
Cred ca 80% din populatie se confrunta cu probleme de genul asta,eu i-am "capatat" la prima nastere,sunt 22 de ani,mare grija cu constipatia si condimentele,daca apuci sa-i "deranjezi",ai de furca cu ei.Igiena este f importanta,in rest creme si supozitoare pentru calmare.Asta e,odata "capatati",ii ai toata viata.
babalica
Postat pe 13 Ianuarie 2009 10:37
daca vrei sa scapi de hemoroizi eu iti recomand redii naturiste-aloe vera, detalii la www.caraghiaur.ro
lucian_rich
Postat pe 13 Ianuarie 2009 11:52
pentru andreea9 daca vrei sa scapi definitiv de hemoroizi cautama la mail aloevera@caraghiaur.ro sau id mess lucian_rich
lucian_rich
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:05
De la: andreea9, la data 2009-01-13 20:01:19DA, SI EU AM NASCUT , AM 25 DE ANI SI FETITA MEA ARE UN AN DEJA SI EU TOT AM PROBLEME CU HEMOROIZII, MI A FOST DIFICIL CAND AM FOST GRAVIDA SI ACUM E TOT ASA, NICI NU RE SA FIU CONSTIPATA CA SA I AM...

NU STIU CE SA SPUN, MA CAM SPERIE SI PE MINE...


te sfatuiesc sa folosesti crema de galbenele. eu am hemoroizi de cand ma stiu, dar singurul remediu a fost crema de galbenele. ma dau seara si dimineata cand ma trezesc aproape ca nu mai sunt. si mai poti incerca frunzele de varza. dar daca galbenelele au rezultat imediat, frunzele de varza dau in timp.
caty67
Postat pe 16 Ianuarie 2009 00:45
Si eu am avut probleme cu hemoroizii! Mi-a fost frica si tot odata si rusine sa ma duc la doctor. Am incercat tratamentul cu Hemozom (supozitoare si crema)si Lasonil insa reactia a fost inversa. Hemoroizii erau din ce in ce mai mari (cat o nuca). Apoi am folosit PROCTO GLYVENOL crema si hemoroizii au disparut in 3-4 zile. Crema costa aproximativ 25 ron. Dupa parerea mea, este foarte buna
monica1122
Postat pe 26 Ianuarie 2009 01:21
ca sa scapt de ei conteaza in primul ranu igena,pe urma statul in picioare,sau statul prea mult pe scaun,folosirea chilotilor supraelastici este contra indicata,deabia pe urma putem folosi cremele contra hemoroizilor,succes.
lil63vas
Postat pe 25 Februarie 2009 23:26
offffffff...cata suferinta pot da ...si eu i am de f mult timp,insa in ultima perioada(din vara)m-au inebunit..nu mai stiu ce sa mai fac(la medic ,mi-e jena sa ma duc)...am incercat cu "ultraproct"(crema si supozitoare),am incercat "detralex"..,crema de galbenele...toate cate o luna de zile...dar NIMIC!!!grija mea cea mai mare e acea ca imi sangereaza de cate ori merg la toaleta..indiferent pt ce... nu mai stiu de mine...nu mai vreau sa aud povesti...vreau ceva care sa ma SCAPE!!!poate sa ma ajute cineva?...va implor!!!
stravaro
Postat pe 4 Aprilie 2009 10:11
daca vrei ceva naturist contacteaza-ma. maria.frumuzaiche@yahoo.com

mary@dlb.ro
healthy001546
Postat pe 27 Aprilie 2009 21:11
Multi sar sa ofere remedii naturiste, creme, care doar amelioreaza si nu trateaza decat in faze incipiente. Invingeti-va jena si mergeti la medic. Mai sunt policlinicile acele Proctomed, Proctoclinic, Proctoline care au niste metode eficiente cum ar fi ligaturile elastice si nu sunt atat de rele ca operatia in sine, numai ca este foarte scump, in jurul la 2000 lei. Luand produse care doar va amelioreaza, nu faceti decat sa prelungiti situatia neplacuta in care va aflati. Curaj mult si mergeti la medic pt. ca si in spitale se mai folosesc aceste metode, numai ca la acele policlinici esti tratat cu mai multa grija si respect. Daca doriti va pun in legatura cu dr. Stoian de la Proctomed sau puteti sa intrati dvs. pe net si sa va faceti o programare www.proctomed.ro. Eu am reusit cu dansu sa scap de ei si chiar de o fisura cauzata de proasta circulatie in zona si asta datorata hemoroizilor.
Georgebar
Postat pe 7 Mai 2009 08:51
De la: Georgebar, la data 2009-05-07 08:51:50 Multi sar sa ofere remedii naturiste, creme, care doar amelioreaza si nu trateaza decat in faze incipiente. Invingeti-va jena si mergeti la medic. Mai sunt policlinicile acele Proctomed, Proctoclinic, Proctoline care au niste metode eficiente cum ar fi ligaturile elastice si nu sunt atat de rele ca operatia in sine, numai ca este foarte scump, in jurul la 2000 lei. Luand produse care doar va amelioreaza, nu faceti decat sa prelungiti situatia neplacuta in care va aflati. Curaj mult si mergeti la medic pt. ca si in spitale se mai folosesc aceste metode, numai ca la acele policlinici esti tratat cu mai multa grija si respect. Daca doriti va pun in legatura cu dr. Stoian de la Proctomed sau puteti sa intrati dvs. pe net si sa va faceti o programare www.proctomed.ro. Eu am reusit cu dansu sa scap de ei si chiar de o fisura cauzata de proasta circulatie in zona si asta datorata hemoroizilor.

ma bucur pt tine...ca ai scapat...dar vezi tu,nu toti suntem atat de curajosi...tot mai sper ca se va gasi ceva mai simplu care sa ma scape de acest cosmar...
stravaro
Postat pe 7 Mai 2009 13:39
De la: Georgebar, la data 2009-05-07 08:51:50 Multi sar sa ofere remedii naturiste, creme, care doar amelioreaza si nu trateaza decat in faze incipiente. Invingeti-va jena si mergeti la medic. Mai sunt policlinicile acele Proctomed, Proctoclinic, Proctoline care au niste metode eficiente cum ar fi ligaturile elastice si nu sunt atat de rele ca operatia in sine, numai ca este foarte scump, in jurul la 2000 lei. Luand produse care doar va amelioreaza, nu faceti decat sa prelungiti situatia neplacuta in care va aflati. Curaj mult si mergeti la medic pt. ca si in spitale se mai folosesc aceste metode, numai ca la acele policlinici esti tratat cu mai multa grija si respect. Daca doriti va pun in legatura cu dr. Stoian de la Proctomed sau puteti sa intrati dvs. pe net si sa va faceti o programare www.proctomed.ro. Eu am reusit cu dansu sa scap de ei si chiar de o fisura cauzata de proasta circulatie in zona si asta datorata hemoroizilor.

Nea Georgica,de unde sti tu ce vindeca si ce trateaza,de unde aceasta concluzie?Medicul trateaza si Dumnezeu te vindeca,asa ca lasa-ne cu prostoline si prostomedul asta,vrei sa-i imbogatim pe medici?Sa ne spui si dupa urmatoarea interventie,ca sigur vor mai fii.
enemgabriel
Postat pe 7 Mai 2009 15:13
Pai eu zic ca daca am scapat de dureri si totodata de probleme prin acea policlinica cum ii spuneti dvs., am zis sa ajut si sa afle si altii, pt. ca am incercat si eu cu remedii naturiste si tin sa precizez ca nu m-au vindecat, dar au ameliorat foarte putin si pt. scurta durata. Sunt de acord cu remediile naturiste, dar ca adjuvante. Si am spus ca acele metode se mai practica si in spitale, asa ca, nu trebuie neaparat sa mearga la celelalte policlinici. Pt. cine isi permite eu zic sa mearga pt. ca se ocupa cum trebuie si repet, te trateaza cu respect. In privinta reaparitiei hemoroizilor, tot ce-i posibil, mai ales ca mie imi place sa mananc mai condimentat si mai trag si cate un spritz, ceea ce nu recomand celorlalti. Regimul este foarte important. Mai vreau sa adaug ca si eu am ezitat mult timp sa merg la un consult de specialitate si s-au agravat de imi venea sa ma urc pe pereti, asa ca am ales sa merg si nu-mi pare rau, iar daca revin la situatia de dinainte merg imediat si pun capat chinurilor. Nu-i lasati sa va chinuie!
Georgebar
Postat pe 7 Mai 2009 15:55
si eu am avut aceasta problema.am fost la medic barbat chiar,ca asta este meseria lor si ar tebuisalasam toti rusinea la o parte mai ales cand e vb de sanatatea voastra ....eu una recunosc ca nu am dat peste cel mai bun caci ce mi-a dat el ,o crema preparata nu imi trecea ,din contra ...dar am consultat un alt medic si mi-a recomandat ultraproct care este ffff bun....vindeca incet dar sigur si nu mai am nimic acum,dar e f importanta igiena( sa va spalati de fiecare data cand faceti treaba mare cu apa calda si sapun si clatit f bine iar seara si dimineata dat cu crema respectiva)....sanatate
izab33lla
Postat pe 12 Mai 2009 13:43
dragele mele,
mergeti la biorezonanta scio.(aparatele au fost concepute de specialisti de la NASA_cititi pe net).se face diagnosticarea extrem de exact si fara suferinta, durere, iradiere, timp pierdut la zeci de medici si zeci de milioane de lei ....conectarea sigur se poate face doar la cdei care cred ,este o depistare pe baza energetica, naturala,acolo nu ti se da o reteta ca pe banda, esti identificat exact ca si organism si individ-prin ce stil de viata ai,cum gandesti, cum esti integrat social...
Se poate vedea si trecutul bolii dar si tendinta ei de evolutie in viitor...
Se face si terapie , tratament cu acest aparat.Eu merg la sedinte de terapie lunar(in functie de gravitate, si multe ..)Medicii acestia lucreaza cu retele de ,,medicamente,, naturale! (da , la ei se recomanda si ,,evening primrose oil,, indeosebi cu reteaua CALIVITA INTERNATIONAL)
pt. orice boala se poate face terapie , si cancer...se regleaza centrii energetici-ceacrele, si alte sisteme....
pt. orice boala -o dezintoxicare a organismului este primul pas necesar,
ti se dau recomandari de viata care sa inlature CAUZA care a determinat aparitia bolii(degeaba tratam boala daca cauza ramane ,organismul va recidiva prin aceeasi boala sau alta dupa un timp)
Se vorbeste tot mai mult chiar si la TV(Condurateanu la Etno TV-Antena
2 si alte..)desi aparatele scio sunt un mare dusman pt. medicina clasica !!! Dar acestea reprezinta viitorul, cu toata oponenta intereselor..
Stiu atatea cazuri in jurul meu pe care le-am ajutat....
Cautati pe internet,, biorezonata (-in orasul vostru)...
Dumnezeu a creat in noi resurse de activare si regenerare celulara pt. toate organele!! fara sa fie nevoie de compusi de sinteza(mai ales cei hormonali care au atatea efecte negative!!!!incercati orice naturist inainte sa luati hormoni!!!!stiu exact de la cazul surorii mele -care e cadru medical, nu a crezut decat in chimicale si nu am putut-o ajuta!!
Ma grabesc, limbajul nu este elevat si... dar cautati pe net!!! informati-va!!!!
O singura mare greseala nu avem voie sa facem in ziua de azi : sa actionam fara informatie in prealabil-este secolul informatiei!!!internetul nu este doar forum, este o susa de informare pe care parintii nostrii nu au avut-o!


deceflor
Postat pe 18 Mai 2009 12:39
Din pacate sunt multi ignoranti printre noi,si parca n-ar fi de ajuns, se mai dau si in vileag.....
ce legatura are S...a cu Prefectura????? ati ramas ca acum 50 de ani,n-ati evoluat nici macar un pic, inca mai credeti ca, religia si credinta populara poate ajuta la ceva...???? va intrebati cate cazuri sunt, generate de lipsa de informatie care, implicit duce afectiuni cronice si apoi, la decese???
ehhheee,sau probabil va e usor sa vorbiti si sa criticati, pentru simplul fapt ca, la propriu nu v-a durut in C.R pana acum, dar cum se zice:"pana nu te lovesti cu capul de pragul de sus, nu-l vezi pe cel de jos"!!!!
In ceea ce priveste medicina naturista, este considerata o metoda revolutionara de prevenire si combatere a afectiunilor, dar cand situatia e destul de grava, nu ramane decat sa recurgem la aternativa medicala specifica.
Nu cred ca vrea cineva in mod intentionat, sa imbogateasca pe altcineva,dar, cand ajungi "la cutit" si diagnosticul e in "rosu", plus suferinte indelungate, nu cred ca te mai uiti la buzunar, parerea mea, pui pe primul loc sanatatea!!!
Nu vreau sa fac publicitate, de aceea nu specific clinica unde tatal meu se trateaza, dar in schimb, vreau sa mentionez ca,era pe muchie de cutit acum 4 luni, si mai mult,a riscat un infact doar la aflarea diagnosticului.... asta inseamna sa neglijezi ....
Va multumesc,M.T.
malina73
Postat pe 27 Noiembrie 2009 14:05
Am si eu ceva de spus in ce priveste ignoranta si informatia necesara.
Despre hemoroizi sau alte afectiuni este mai bine sa lasam doctorul sa vorbeasca si in acest sens am gasit materiale video unde un doctor ne explica exact ce se intampla cu noi in momentul cand suntem afectati de o boala sau alta:

http://www.onclinic.ro/video_aparitia_si_evolutia_hemoroizilor.html
http://www.onclinic.ro/video_afectiunile_hemoroidale.html
http://www.onclinic.ro/video_tratamente_procto.html

Sper sa intelegeti corect intentia mea, nu vreau sa fac reclama, pentru ca imi pare un exemplu bun. Sa ne imaginam daca am gasi materiale video care sa ne lamureasca in legatura cu orice afectiune, cred ca am fi mult mai informati si siguri pe noi.
healthy011145
Postat pe 14 Ianuarie 2010 10:19
Detrales si Proctolog au fost cele care m-au scapat de operatie. Si multa apa
healthy011414
Postat pe 24 Februarie 2010 19:12
http://www.agentiasmile.ro/index.php?pag_index=2&id_oferta=572&title_pag=OFERTA+PASTE+2009
STATIUNEA SINAIA

PENSIUNEA BOEMA 3*

CAZARE 3 NOPTI CU MIC DEJUN SI CINA + MASA TRADITIONALA DE PASTE
TARIF 549 LEI / PERSOANA / PACHET.


cornel_sabin
Postat pe 27 Februarie 2010 00:19
Cred ca cel mai indicat este sa vada medicul si sa ti se recomande un tratament de lunga durata.
manole_healthy
Postat pe 28 Februarie 2010 00:00
Eu nu cred in creme minune sau operatii cu laser.
Am avut probleme mari cu hemoroizii si in prima faza am fost indrumat la spital pentru operatie. Toul foarte limpede daor ca eu nu ma impac cu ideea de operatie, mai ales ca e una dureroasa.
Am rezolvat problema la doctorul Septimiu Alexandru, fara operatie, cu un tratament cu inel si a fost nevoie de 5 sedinte. Clinica in care am fost tratat este o clinica particulara in zona Unirii.
healthy011145
Postat pe 3 Martie 2010 18:24
MELKFETT UNGUENT CU GALBENELE!! am problema asta cu ei de aproape 18 ani...in ultimul timp nu am mai dat cu melkfett ...am folosit alte tampenii si s-au iritat de-am zis ca mor ,dureri,sangerari cu cheaguri si mult...etc. ...singura care este eficace este aceasta crema melkfett...in doua zile iti ia cu mana si opreste sangerarea ..singura problema ..ca in cazuri grave trebuie folosita continuu...dupa fiecare scaun...spalat cu apa calda si sapun si cremuit...succes tuturor...si poate ajungeti totusi pe la doctor....eu inca nu am ajuns...jena rusine etc. o sa ne ingroape...nasol rau !
asddsa_healthy
Postat pe 7 Mai 2010 18:00
cum se numeste clinica ? o adresa exacta si un nr. de tel.plz...
kudika354491
Postat pe 17 Ianuarie 2011 23:17
eu am hemoroizi de vreo 2 luni ...ji nu trece ku nik am incercat procto- glyvenol...proctolog crema de galbenele ceaiuri de musetel ...coada calului....ceai de galbenele bai faqute de 2 sau 3 ori pe zi...ji nici un rezultat bun....am icercat si supozitoare procto-glyvenol...am fost chiar si la un chirurg sa mi spuna ce trb sa faq...mi a dat detralex indometacin ji omeran ...in fine nu mi a trecut inca .....am incercat ji creme de pe net comandate nici o imbunatatire......ji am abia 17 ani ca varsta inseamna ca hemoroizii astia o sa ii am pe viatza mi frica ...sa nu mai zic de dureri ...astea sunt zilnice....nu pot sa dorm ...abia dak adorm pe la 10 dimineatza nedormind seara.....uneori am ji tente de suicid cu durerile astea .......am ajuns sa iau 4 alcocalmine pe zi ji dak nu mere la mn deja iau ketonal vreo 6 pe zi..bah ji nu mi trece....dak mas duce la vreo clinica de asta kum ii zice proctoline sau altele sunt sigur ca o sa fie mai rau...........
l3galhighs
Postat pe 17 Septembrie 2011 18:04
De la: l3galhighs, la data 2011-09-17 18:04:46eu am hemoroizi de vreo 2 luni ...ji nu trece ku nik am incercat procto- glyvenol...proctolog crema de galbenele ceaiuri de musetel ...coada calului....ceai de galbenele bai faqute de 2 sau 3 ori pe zi...ji nici un rezultat bun....am icercat si supozitoare procto-glyvenol...am fost chiar si la un chirurg sa mi spuna ce trb sa faq...mi a dat detralex indometacin ji omeran ...in fine nu mi a trecut inca .....am incercat ji creme de pe net comandate nici o imbunatatire......ji am abia 17 ani ca varsta inseamna ca hemoroizii astia o sa ii am pe viatza mi frica ...sa nu mai zic de dureri ...astea sunt zilnice....nu pot sa dorm ...abia dak adorm pe la 10 dimineatza nedormind seara.....uneori am ji tente de suicid cu durerile astea .......am ajuns sa iau 4 alcocalmine pe zi ji dak nu mere la mn deja iau ketonal vreo 6 pe zi..bah ji nu mi trece....dak mas duce la vreo clinica de asta kum ii zice proctoline sau altele sunt sigur ca o sa fie mai rau...........


Daca locuiesti in BUcuresti,mergi la EUROCLINIC de pe Calea Floreasca,la DL.doctor DOP,este unul dintre ei mai buni medici in materie de tratare a hemoroizilor!Bineinteles ,iti trebuie trimitere de la medicul de familie!Asa cu am mai spus-o deja,hemoroizii sunt foarte durerosi si recidivanti,daca nu se respecta intocmai, regimul si tratamentul impus de catre medicul specialist!Incearca sa obtii trimitere la acest medic!
RAINBOWLADY
Postat pe 17 Septembrie 2011 18:14
Buna ziua ,sunt nou pe aici si am intrat de curiozitate la acest subiect HEMOROIZII,pentru ca sunt unul din nefericitii purtatori ai acesto MANCATORI DE SANATATE,
Vreau sa spun celor interesati in mod serios de aceasta ca eu nu sunt bautor de cafea nici condimentat nu maninc si nici alcoolul nu mi-e prieten si am o viata cumpatata ,dar tot am facut aceasta BOALA si m-a chinuit ani de zile.Am incercat tot soiul de metode si alimente sa nu ma constipdar am luat detralex si multe altele...la urma am ajunsla medic la cluj.
OAMENI BUNI va rog si va sfatuiesc nu lasati totul la voia intamplarii si a sortii ca si mine.
Cei care sufera de asta stiu prin ce trec..de fiecare data sa te uiti in vasul wc si sa vezi ca iarasi si iarasi iese cu sange...va macina cu nervii si stresul uneori de a merge la wc.
In urma pierderilor (uneori mai mici alteori mai mari)de sange am facut o anemie feripriva de m-am speriat si deatunci analize la toate arganele,spaima,frica sa nu fie alceva,,,,OAMENI BUNI NU SE MERITA SA LASATI TOTUL ASA!!!!!!
PENTRU POT SA APARA MARI COMPLICATII PE CARE NICI NU LE BANUITI
kudika_20637
Postat pe 9 Noiembrie 2012 11:06
Buna! As vrea sa va impartasesc si eu cate ceva din experienta pe care am avut-o cu hemoroizii, poate ca va ajuta pe cineva, care a incercat orice remediu si nu a ajuns la nici un rezultat
Nu voi fi prea pudic, deoarece boala aceasta este perversa si umilitoare, asa ca tratamentul este uneori si el umilitor.
Am cautat informatii despre modul cum se poate trata naturist aceasta boala, pentru ca interventia chirurgicala pe mine ma sperie.
Am avut si hemoroizi externi, care in urma tratamentului mi s-au tras (sper sa folosesc termeni acceptabili).
De fapt este vorba de niste unguente, recomandate de pe acest site: http://www.util21.ro/naturiste/hemoroizii-tratare-naturista-tratamente.htm. Si anume: Varixinal gel si unguent cu castane: http://farmaciaverde.util21.ro/produs_558_unguent-cu-castane-50-gr-elidor.html
Aceste doua unguente mi-au rezolvat problema cu hemoroizii. Dupa o luna de aplicare deja au inceput sa-mi treaca. Sangerarile s-au oprit in prima saptamana. Insa trebuie avut in vedere si modul in care se aplica si igiena de dupa efectuarea "scaunului".
La mine a fost cam asa:
Dupa fiecare scaun, m-am spala in zona bine in acea zona... apoi am aplicat pe degetul mic de la mana varixinal gel, pe care l-am introdus in anus, dupa care m-am spalat in zona si pe deget si am repetat metoda cu introducerea degetului si spalare, inca de doua trei ori.... pana degetul a ramas curat..., apoi m-am spalat a patra oara si am aplicat unguentul de castane, in acelasi mod ca si celelalte dati. Unguentul de castane ajuta la oprirea sangerarii cauterizand rana. De fapt dupa aplicare unguentului de castane veti simti o stare de relaxare si o stare de "usurare" daca pot spune asta, in zona respectiva.
V-am spus ca nu voi fi pudic si stiu ca este umilitor. dar aceasta boala este in sine umilitoare, iar tratamentul ei, presupune multa igiena.
kudika_32637
Postat pe 29 Martie 2013 12:25
ti au disparut complet?
Lory_Stefy_1
Postat pe 5 Ianuarie 2014 10:10
De la: monica1122, la data 2009-01-26 01:21:47Si eu am avut probleme cu hemoroizii! Mi-a fost frica si tot odata si rusine sa ma duc la doctor. Am incercat tratamentul cu Hemozom (supozitoare si crema)si Lasonil insa reactia a fost inversa. Hemoroizii erau din ce in ce mai mari (cat o nuca). Apoi am folosit PROCTO GLYVENOL crema si hemoroizii au disparut in 3-4 zile. Crema costa aproximativ 25 ron. Dupa parerea mea, este foarte buna








ti au disparut complet?
Lory_Stefy_1
Postat pe 5 Ianuarie 2014 10:11
Eu am incercat un tratament pe baza de fibre si crema. Rezultatele nu au intarziat sa apara. Tratamentul este relativ iefitn ( 46 LEI crema ) si ( 79 LEI fibrele ). Daca mai aveti probleme cu hemoroizii, va recomanda tratamentul cu Hemostop. Multa sanatate.
kudika_959524
Postat pe 1 Aprilie 2014 14:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Medici la care sa Nu mergi! 3 De la: kudika_994230 6 Noiembrie 2015 16:04
Cand se deschide spitalul Medicover? 1 De la: cristi_nna 9 Ianuarie 2012 15:17
Chisturi mamare 55 De la: 10 Septembrie 2013 20:47
tratament 4 De la: kudika110575 9 Decembrie 2010 16:49
medic ginecolog cluj 20 De la: ioana234 21 Aprilie 2010 11:46