cu masina?....

Subiect nou
Alege alt forum  
babypanther Avatarul lui babypanther

5 mesaje
Oras: bucuresti

as vrea sa plec in grecia cu masina dar nu am mai fost niciodata...:D e cineva care ma poate indruma:D? thx
Raporteaza abuz de limbaj
lazygirl Avatarul lui lazygirl

8 mesaje

De ce nu iti iei un GPS ?:) Nu e asa de scump.
Sunt acolo unde trebuie! In viata ta!
GABITZA11 Avatarul lui GABITZA11

8 mesaje
Oras: pitesti

cand pleci? si eu vreau s afac acelasi lucru la sf lunii...
babypanther Avatarul lui babypanther

5 mesaje

pai cred k prin octombrie..u unde in grecia vrei sa ajungi?
maria_iv Avatarul lui maria_iv

15 mesaje

Intri pe la Ruse in jurul orei 7 dimineata ( posibil imediat dupa ce treci granita sa fii oprita de politisti chiar daca conduci regulamentar - sa ai pregatiti 20 euro)si traversezi Bulgaria pe zi.Este bine sa mai conduca cineva ca este obositor pt. o persoana
si sa incerci sa opresti doar cand ai nevoie de pauza.Pe la 18 esti la granita Greciei.Iti recomand sa incerci sa ajungi pana la Paralia Katerini unde gasesti cazare destul de ieftina pe cont propriu.Daca esti interesata iti pot da detalii deoarece noi am fost pana-n Peloponez si Paralia a fost la mijlocul drumului unde ne-am odihnic cateva zile.A fost de vis concediul.
rai63 Avatarul lui rai63

2 mesaje
Oras: brasov

De la: babypanther, la data 2008-08-28 11:35:21as vrea sa plec in grecia cu masina dar nu am mai fost niciodata...:D e cineva care ma poate indruma:D? thx
rai63 Avatarul lui rai63

2 mesaje
Oras: brasov

Am fost in fiecare an in Peloponez si e frumos.Anul acesta plec in august.Eu deobicei conduc fara sa opresc decat la nevoie.Nu am luat in Bulgaria nici o amenda de doi ani,e adevarat ca acum trei ani am platit dar de atunci nimic.E totusi bine Bulgaria sa o traversezi ziua iar Grecia e semnalizata si te descurci.
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului