Eu calatoresc cu o agentie mica din Iasi - Europa Travel www.europatrade.ro si am o parere foarte buna. Intr-adevar isi dau interesul cei de acolo.In plus la biletele de avion Low Cost au cele mai mici preturi dintre toate Agentiile Iasi.
agentii de turism serioase
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 12:20
Eu calatoresc cu o agentie mica din Iasi - Europa Travel www.europatrade.ro si am o parere foarte buna. Intr-adevar isi dau interesul cei de acolo.In plus la biletele de avion Low Cost au cele mai mici preturi dintre toate Agentiile Iasi.
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 12:22
Postat pe: 1 August 2010, ora 17:14
Christian Tour e o agentie serioasa...
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 16:25
pe mine m-au surprins mereu placut cei de la Perfect Tour. acum am aflat ca organizeaza primul targ online de turism din Romania. frumoasa initiativa!
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 16:50
Recomand cu caldura agentia MEL TOUR:
str. Stirbei Voda 23, mezanin, ap. 5, sect. 1, Bucuresti
Tel: 0740 231 335
0729 356 094
0744 535 285
Sunt foarte seriosi.
str. Stirbei Voda 23, mezanin, ap. 5, sect. 1, Bucuresti
Tel: 0740 231 335
0729 356 094
0744 535 285
Sunt foarte seriosi.
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 16:14
Ultra seriosi Croaziere.net pe Magheru viza vi de Mc. donaldu din piata Romana.
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 12:01
dintre cei mai seriosi se numara si KARTAGO TOURS ... tocmai m-am intors din egipt ... a fost super ok , nu am avut surprize , ce am vb aia am primit ... plus de asta k vara-mea si-a primit banii inapoi pt o excursie pe care urma s-o facem in urmatoarea zi in conditiile in care ti se returnau 80% din valoare dc anuntai cu 24 ore inainte ... la ora 12 noaptea un ghid al agentiei a fost cu ea la o clinica privata (s-a deshidratat si tusea urat) , cu toate cheltuielile acoperite si plus medicamente ... nu auzi prea des de asemenea devotament ... ghidul era la dispozitia noastra 24 din 24 ... mai mult de atat nici nu poti cere ... poop
I'M ALIVE ... !!!
Postat pe: 3 Ianuarie 2011, ora 17:43
Eu recomand Agentia de Turism Aventur
Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 21:02
Buna!
Eu apelez la Family Travel..mi se par foarte seriosi si amabili, plus ca au preturi bune si te consiliaza oricand ai nevoie.
Din moment ce sunt multumita de ei, nu vreau sa schimb agentia:)
Voi ce parere aveti de ei?
Andreea
Eu apelez la Family Travel..mi se par foarte seriosi si amabili, plus ca au preturi bune si te consiliaza oricand ai nevoie.
Din moment ce sunt multumita de ei, nu vreau sa schimb agentia:)
Voi ce parere aveti de ei?
Andreea
Postat pe: 21 Ianuarie 2012, ora 16:16
Iti recomand cu incredere booking.com...ce scrie, aia gasesti...
Publicitate
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului